Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Τα πραγματικά κίνητρα των διαμαρτυριών κατά της απαγόρευσης εισόδου ισλαμιστών στις ΗΠΑ

  • 44
  •  
  •  
  •  
  •  

Τα πραγματικά κίνητρα των διαμαρτυριών κατά της απαγόρευσης εισόδου ισλαμιστών στις ΗΠΑΤα πραγματικά κίνητρα των διαμαρτυριών κατά της απαγόρευσης εισόδου ισλαμιστών στις ΗΠΑ
Γ. Λιναρδής

Σε πολλές πόλεις της Αμερικής αλλά και σε πρωτεύουσες της Ευρώπης αρκετές χιλιάδες διαδηλωτών διαμαρτύρονται τις τελευταίες ημέρες κατά της απόφασης εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ από συγκεκριμένες χώρες. Οι διαδηλωτές, όπως δηλώνουν, πορεύονται στις διαμαρτυρίες τους λόγω συμπαθείας προς τους μουσουλμάνους μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν από το διάταγμα του Λευκού Οίκου και δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Η ανωτάτη δικαστικός Sally Yates η οποία προσπάθησε να παρακάμψει το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Τραμπ απολύθηκε από την θέση της εν ριπή οφθαλμού, κάτι που σαφέστατα υποδηλώνει την κυβερνητική πυγμή στο τεράστιο και κρίσιμο αυτό θέμα εσωτερικής ασφαλείας των ΗΠΑ.

Οι αντιπολιτευτικές διαμαρτυρίες κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου πυροδοτήθηκαν και από το γεγονός ότι ο Τραμπ έκανε έναν άνευ προηγουμένου ανασχηματισμό στην σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας NSC (National Security Council) υπογράφοντας διάταγμα σύμφωνα με το οποίο στην σύνθεση του εν λόγω ανωτάτου οργάνου θα συμπεριλαμβάνεται στο εξής ο σύμβουλος του προέδρου επί στρατηγικών θεμάτων Stephen Bannon, γνωστός εθνικιστής και πατριώτης και εμπνευστής της πολιτικής «America First».

Smiley face

Τα γνωστά σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ των ΗΠΑ και της Ευρώπης, αλλά και αρκετοί αρχηγοί κρατών, παίρνοντας λαβή από τις προαναφερθείσες αποφάσεις του Τραμπ ξεσπάθωσαν εναντίον του, κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ για «αντιαμερικανισμό» και «φασισμό». Τα κίνητρα όμως των αντιπολιτευομένων και των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την εγκατάσταση στις ΗΠΑ μουσουλμάνων μεταναστών ή προσφύγων είναι ύποπτα και ουδόλως τρέφονται από αισθήματα συμπαθείας προς αυτούς. Τα ΜΜΕ, οι υποκινούμενοι διαδηλωτές, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Τρυντώ δεν κατηγορούν τον Τραμπ επειδή κόπτονται για τα «δημοκρατικά» δικαιώματα των μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων. Ούτως ή άλλως όλοι αυτοί είναι εμπνευστές και συνένοχοι των πολιτικών που παρήγαγαν την μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι συνένοχοι εγκλημάτων πολέμου στην Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική Ασία.

Οι υποκριτικές και προσχηματικές διαμαρτυρίες όλων αυτών καθοδηγούνται από το γεγονός ότι ο Τραμπ με το διάταγμα απαγόρευσης εισόδου σε μουσουλμάνους υποσκάπτει την νεοϊμπεριαλιστική σταυροφορία του σιωνιστικού κατεστημένου της Ουάσιγκτον, υπονομεύει τις παγκόσμιες ηγεμονικές τάσεις του διεθνούς Σιωνισμού και ναρκοθετεί τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Κεντρική Ασία, στρατιωτικές επιχειρήσεις με τεράστια οφέλη για το σιωνιστικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ.

Όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται με περίσσιο κυνισμό κατά της πολιτικής του Τραμπ, έχουν εδώ και πολλά χρόνια βάψει τα χέρια τους με αίμα, με αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων, προσφύγων και μεταναστών. Επί 25 χρόνια μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης οι κυβερνήσεις που ψήφιζαν οι σημερινοί διαδηλωτές και αντιπολιτευόμενοι κατά του νέου προέδρου αποσταθεροποιούσαν χώρες, σκότωναν αμάχους με σκοπό την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας ηγεμονίας, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Χώρες όπως η Σερβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Συρία, η Λιβύη, η Υεμένη καταστράφηκαν και οι κάτοικοι των μετατράπηκαν σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Υπενθυμίζουμε σε όλους αυτούς τους υποκριτές και οπαδούς της Παγκοσμιοποίησης ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει υποκινήσει κανένα πόλεμο εναντίον άλλης χώρας και η πολιτική του «America First» δεν αποτελεί κήρυξη πολέμου η αποσταθεροποιητική επιθετικότητα κατά κάποιας ξένης χώρας. Οι σιωνιστές ολιγάρχες της Ουάσιγκτον και τα ανδρείκελα τους στην Ευρώπη είναι βέβαιο ότι θα κινήσουν γη και ουρανό για να εμποδίσουν τον Τραμπ να εφαρμόσει την εθνική και πατριωτική του πολιτική.

Όμως αυτοί που τους ακολουθούν και τους εμπιστεύονται ή που θέλουν να ενταχθούν στην ελεγχόμενη εκστρατεία κατά του Τραμπ θα πρέπει να μας προτείνουν την εναλλακτική λύση. Γιατί εναντιώνονται στην διεθνή συμπόρευση που πρότεινε ο Τραμπ στην Ρωσία; Γιατί δεν θέλουν την ειρήνη στην Μέση Ανατολή; Τι πρόβλημα έχουν με τον οικονομικό πατριωτισμό που έχει εξαγγείλει ο νέος πρόεδρος; Γιατί οι ΗΠΑ θα πρέπει να κατακλυστούν από μουσουλμάνους μετανάστες όταν στην χώρα καλπάζει η ανεργία και το χρέος αγγίζει τα 19 τρισεκατομμύρια δολάρια; Τι πρόβλημα έχουν με την διάλυση του ΝΑΤΟ, ενός υποτιθέμενου αμυντικού οργανισμού που δεν έχει λόγο ύπαρξης; Γιατί υπεραμύνονται της ΕΕ, ενός υπερεθνικού οργανισμού που έκανε τους φτωχούς φτωχότερους και τους ολιγάρχες πλουσιότερους;


  • 44
  •  
  •  
  •  
  •  

engrafite-gia-enimerosis-stin-epifania-ergasias-sas2