Ντουτέρτε: Θα ταΐσω 100.000 εγκληματίες στα ψάρια στον κόλπο της Μανίλα.

  •  
  •  

Ντουτέρτε: Θα ταΐσω 100.000 εγκληματίες στα ψάρια στον κόλπο της Μανίλα.Ντουτέρτε: Θα ταΐσω 100.000 εγκληματίες στα ψάρια στον κόλπο της Μανίλα.
ΠΗΓΗ

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντούτερτε δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να πυροβολήσει τους εγκληματίες ο ίδιος αν οι αστυνομικοί δεν επιταχύνουν την αποστολή, λίγες ημέρες μετά την κλιμάκωση της επίμαχης εκστρατείας κατά των ναρκωτικών.

Η σκληρή στάση του Προέδρου Duterte για το έγκλημα τον έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές και ανέβηκε στην προεδρία των Φιλιππίνων πέρυσι υποσχόμενος μια σκληρή καταστολή για το έγκλημα και τα ναρκωτικά, λέγοντας ότι θα ταΐσει 100.000 εγκληματίες στα ψάρια στον κόλπο της Μανίλα.

Τον Ιανουάριο, η εκστρατεία κατά των ναρκωτικών ανεστάλη προσωρινά μετά την απαγωγή και τη δολοφονία ενός επιχειρηματία της Νότιας Κορέας από στρατιωτικούς . Αλλά λίγο περισσότερο από ένα μήνα αργότερα η εκστρατεία ξεκίνησε εκ νέου.

Περίπου 4.000 άτομα που οι αρχές που ονομάζονται «προσωπικότητες των ναρκωτικών» έχουν χάσει τη ζωή τους στην εκστρατεία της Duterte, σύμφωνα με επίσημες στατιστικές του Φιλιππινέζικου Οργανισμού Πληροφοριών.

  •  
  •  
Grothia.gr - Menu