Συρία: η ρωσική αεροπορία τις 2 τελευταίες εβδομάδες σκότωσε 1200 τρομοκράτες.

  •  
  •  

Συρία: η ρωσική αεροπορία τις 2 τελευταίες εβδομάδες σκότωσε 1200 τρομοκράτες.Συρία: η ρωσική αεροπορία τις 2 τελευταίες εβδομάδες σκότωσε 1200 τρομοκράτες.
ΠΗΓΗ

O ρωσικός στρατός διευκρίνισε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 εβδομάδων τα αεροσκάφη του επιτέλεσαν 1.417 επιδρομές και πραγματοποίησαν 2.687 χτυπήματα κατά θέσεων διοίκησης και στρατοπέδων της Daech στη Συρία.Σκοτώθηκαν 1.200 περίπου τρομοκράτες αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με το ρώσο διοικητή των δυνάμεων στη Συρία τον Sergueï Sourovikine, η ρωσική αεροπορία κατέστρεψε 83 θωρακισμένα οχήματα και πανω από 200 επανδρωμένα οχήματα με πυροβόλα μεγάλου βεληνεκούς, αρκετούς εκτοξευτές πολλαπλών ρουκετών, πυροβολικό και αντιαρεπορικά. Προσθέτει ότι τα ρωσικά Su-34 και Su-35 κατέστρεψαν τους στόχους επί 24 h το 24ωρο .

Στο Sputnik ο ρώσος ειδήμονας Konstantin Sivkov ανέφερε ότι «στο μέλλον μετά την άρση του αποκλεισμού της Deir Ezzor,θα είναι απαραίτητο να οδηγηθεί μια επίθεση κατών εστιών της Daech στ΄Α και Β.Οι εχθροπραξίες θα διαδραματισθούν σε μικρά χωριά σε αυτές τις ζώνες υπό την προυπόθεση ότι οι δυνάμεις δεν θα οφείλουν να συμμετάσχουν στην ανάκτηση της Raqqa, κάτι που είναι επίσης πιθανό μια και η Raqqa δεν έχει ακόμη ανακτηθεί».

  •  
  •