Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Τo ΝΑΤΟ προκαλεί την Ρωσία ως το ποντίκι που βρυχάται

  • 90
  •  
  •  
  •  
  •  

Τo ΝΑΤΟ προκαλεί την Ρωσία ως το ποντίκι που βρυχάταιΤo ΝΑΤΟ προκαλεί την Ρωσία ως το ποντίκι που βρυχάται
ΠΗΓΗ

Η Ρωσία τις τελευταίες ημέρες δέχεται επίθεση από πολλές πλευρές. Την αιχμή της επίθεσης έχει αναλάβει η Βρετανία υπό την ηγεσία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι. Την πλευρική προστασία των επιθετικών ενεργειών της Βρετανίας παρέχουν η Γερμανία με την Γαλλία, ενώ τα νώτα φυλάσσονται από την σιωνιστική Ουάσιγκτον. Η αφορμή των προκλήσεων της Συμμαχίας ήταν η δολοφονική απόπειρα με νευροτοξικό αέριο εναντίον του Ρώσου διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στην πόλη Salisbury της Βρετανίας.

Το ΝΑΤΟ ανησύχησε σφόδρα για την χρήση του νευροτοξικού αερίου «Νοβιτσόκ» εναντίον του Ρώσου πράκτορα που είχε προδώσει την πατρίδα του και κατά την συνήθη πρακτική του των τελευταίων ετών (false flag operations) κατήγγειλε για την απόπειρα την Μόσχα, χρησιμοποιώντας την δηλητηρίαση για να δημιουργήσει κατηγορίες με εκτεταμένες συνέπειες εναντίον της Ρωσίας.

Smiley face

Με την προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τα σιωνιστικά και συστημικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και με την επίκληση του «άρθρου 5» της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ εκ μέρους της Βρετανίας (το άρθρο αυτό υποχρεώνει τις χώρες της Συμμαχίας να βοηθήσουν το κράτος-μέλος που δέχεται επίθεση, βοήθεια που συμπεριλαμβάνει την χρήση ένοπλης δύναμης) η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και ο κίνδυνος αναμέτρησης ΝΑΤΟ-Ρωσίας αυξάνεται μέρα με την μέρα. Αυτό όμως που θα πρέπει να αναρωτηθούμε ως νοήμονες είναι: Ποια είναι η βάση των ισχυρισμών ότι η Μόσχα δηλητηρίασε τον πρώην διπλό πράκτορα Σκριπάλ και την κόρη του; Qui bono (ποιος ωφελείται);

Το Λονδίνο και το ΝΑΤΟ δεν έχουν παραθέσει μέχρι στιγμής καμία απόδειξη για την εμπλοκή της Μόσχας, ούτε γνωρίζουν κάποιο κίνητρο για την υποτιθέμενη ρωσική απόπειρα και βέβαια ουδείς έχει εξηγήσει γιατί η Μόσχα ήθελε νεκρό τον πρώην πράκτορα της, αφού θα μπορούσε να τον είχε εκτελέσει όταν τον συνέλαβε για κατασκοπεία υπέρ των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών το 2006 (τέσσερα χρόνια αργότερα ο Σκριπάλ ανταλλάχθηκε με Ρώσους κατασκόπους που ήταν φυλακισμένοι στην Βρετανία). Το αφήγημα της Βρετανίας περί εκδίκησης είναι πολύ απλοϊκό για να γίνει πιστευτό, σε μια τέτοια περίπτωση η Μόσχα σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσε το τοξικό αέριο (Νοβιτσόκ) που είχε παραχθεί αρχικά στα εργαστήρια της Σοβιετικής Ένωσης.

Η δολοφονική απόπειρα εναντίον του Σκριπάλ πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου, δυο εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στην Ρωσία (18 Μαρτίου), όπου αναμένεται η άνετη επικράτηση του Πούτιν. Η απόπειρα δίνει στους εχθρούς του Πούτιν εντός του ΝΑΤΟ ένα ιδανικό διπλωματικό και πολιτικό όπλο για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του, προωθώντας την υστερία και την δυσφήμηση κατά του Ρώσου ηγέτη κυρίως στις χώρες της Ευρώπης. Η απόπειρα με το νευροτοξικό αέριο επιτρέπει στους κύκλους της ηγεσίας των ΗΠΑ, ιδιαίτερα γύρω από την CIA και το σιωνιστικό κατεστημένο, καθώς και στα ανώτατα κλιμάκια του ΝΑΤΟ να ασκήσουν τεράστια πίεση σε εκείνα τα τμήματα των κρατών της Ευρώπης που ζητούν μια πολιτική και στρατιωτική απεξάρτηση από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και στενότερους δεσμούς με την Ρωσία. Υπό αυτή την έννοια και κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να ειπωθεί ότι οι βρετανικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι οι βασικοί ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προδότη.

Κανένας από τους ισχυρισμούς της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ που στρέφονται κατά της Ρωσίας για την απόπειρα εναντίον του Σκριπάλ δεν έχει αξιοπιστία. Είναι προφανές ότι η τρέχουσα βρετανική και νατοϊκή επιθετικότητα εναντίον της Ρωσίας με αφορμή την απόπειρα εναντίον του Σκριπάλ ήταν προγραμματισμένη και πίσω από αυτήν κρύβεται μια καλά μελετημένη στρατηγική η οποία έχει συνάφεια με την παρουσίαση του νέου υπερσύγχρονου οπλοστασίου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ενός οπλοστασίου που ανατρέπει του σχεδιασμούς της Δύσης για παγκόσμια ηγεμονία.


  • 90
  •  
  •  
  •  
  •  

engrafite-gia-enimerosis-stin-epifania-ergasias-sas2