Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!

  • 499
  •  
  •  
  •  
  •  

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!
Χίτλερ,Καντάφι,Σαντάμ Χουσεήν,Κένεντυ,Τσάβεζ και τοσοι ακόμα είχαν δαιμονοποιήθει και βαφτίστηκαν απο την Νέα τάξη πραγμάτων ως δικτάτορες αιμοσταγείς και παρουσιάστηκαν ως σατανάδες απο την ιστορία που την έγραψαν οι νικητές του β’παγκοσμίου πολέμου (οι Άγγλοι υπρασπιστές των τραπεζών των Ροθτσιλντ φυσικά) καθώς και τα καθεστωτικά μμε!
Πούτιν,Άσαντ,Αχμαντινετζάν,Κιμ,Ντουτέρτε συνεχίζουν την παράδοση..δεκαετιών και παρουσιάστηκαν ως σατανάδες απο τα δυτικά μμε της ντροπής!!
Πάμε να δούμε αναλυτικά για ποιο λόγο ο καθένας απο τους παραπάνω ηγέτες έφαγε λάσπη και έγινε απειλή γι αυτούς που ελέγχουν τα νεοταξικά ΜΜΕ!

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!2ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ:

Τι υποστήριζε ο Καντάφι και πως είχε η κατάσταση της Λίβύης πρωτού τον σκοτώσουν οι Αμερικανοσιωνιστές και βυθηστεί η χωρα στο σκοτάδι του ISIS!

Smiley face

1.Η κατοικία ήταν ανθρώπινο δικαίωμα και ακατάσχετη.

2. Δωρεάν παιδεία και σύστημα υγείας. Σπουδές στο εξωτερικό καλύπτονταν από το κράτος, εφόσον το αντικείμενο δεν υπήρχε στη Λιβύη. Ομοίως καλύπτονταν χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, που δεν μπορούσαν να γίνουν στην χώρα.

3. Το αρδευτικό σύστημα, θα μετέτρεπε την Σαχάρα σε καλλιεργήσιμη έκταση.

4. Αν ήθελες να ασχοληθείς με γεωργία ή κτηνοτροφία, το κράτος σου παρείχε δωρεάν φάρμα με σπίτι, καθώς και ζώα ή σπόρους.

5. Επίδομα τοκετού σε κάθε μητέρα $ 5.000 για κάθε παιδί.

6. Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.

7. Επί Καντάφι η τιμή λίτρου στο πετρέλαιο ήταν $ 0,14.

8.Ο Καντάφι εθνικοποίησε αποθέματα πετρελαίου του έθνους και τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, και άλλες υποδομές

9.Τα χρήματα από τα πετρελαϊκά έσοδα της Λιβύης έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε πολίτη.

10. Προ Καντάφι ο αναλφαβητισμός έφτανε στο 75%. Επί Καντάφι έπεσε στο 13%, ενώ το 25% των Λιβύων τελείωνε πανεπιστημιακή σχολή.

11. Η Λιβύη είχε κρατική τράπεζα που δάνειζε τους πολίτες με 0%. Μηδενικό ήταν και το εξωτερικό χρέος.

12.Έχτισε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον «Τρίτο Κόσμο».
Όλοι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε γιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές και σε φάρμακα χωρίς χρέωση.
Εάν χρειαστεί να γίνει μια χειρουργική επέμβαση που δεν είναι διαθέσιμη στη Λιβύη, η χρηματοδότηση παρέχεται για τη χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό.

13.Έθεσε το προσδόκιμο ζωής απο 44 σε 75 ετών.

14.Βασικά είδη διατροφής και ηλεκτρικής ενέργειας επιδοτούνται σε όλη τη χώρα.

15.Ανέπτυξε τεράστια αρδευτικά έργα, προκειμένου να στηρίξει μια κίνηση προς τη γεωργική ανάπτυξη και την επισιτιστική αυτάρκεια.

16.Αναγνωρίζοντας ότι το νερό, δεν είναι πετρέλαιο, και θα είναι πιο σπάνιος πόρος για το μέλλον, ο Καντάφι ξεκίνησε την κατασκευή στο σχέδιο great manmade river το οποίο πήρε χρόνια για να ολοκληρωθεί.
Αναφέρεται ως ένα θαύμα του σύγχρονου κόσμου, αυτό το ποτάμι άντλησης με εκατομμύρια γαλόνια νερού την ημέρα από την καρδιά της ερήμου Σαχάρα στην ακτή, όπου η γη είναι κατάλληλη για τη γεωργία.

17.Κάθε Λίβυος που ήθελε να γίνει αγρότης του δίνεται δωρεάν χρήση της γης, ένα σπίτι, γεωργικών μηχανημάτων, ζώων και σπόρους.

18.Ο Καντάφι είχε θέσει ένα δορυφόρο επικοινωνιών-τον πρώτο στην Αφρική, για να φέρει την ήπειρο της Αφρικής στον 21ο αιώνα της τεχνολογίας.

19.Έδωσε πλήρη πρόσβαση των γυναικών στην εκπαίδευση και την απασχόληση, και επέτρεψε στις γυναίκες να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις .

20.Ο Καντάφι ξεκίνησε και χρηματοδότησε την Αφρικανική Ένωση και να δέσουν όλα τα κράτη της ηπείρου σε ένα σώμα με έναν κοινό σκοπό που ονομάζεται « Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής. »

21.Ήταν ο πρώτος και μοναδικός ηγέτης στον αραβικό κόσμο που ζήτησε επίσημα συγγνώμη για τον αραβικό ρόλο στο εμπόριο σκλάβων από την Αφρική.

22. Ο Καντάφι σχεδίαζε για τις συναλλαγές στην Αφρική, το χρυσό δηνάριο, συνδεδεμένο με τα αποθέματα χρυσού.
Το νόμισμα θα έφερνε αναστάτωση στις αγορές, θα εκτόπιζε το ΔΟΛΑΡΙΟ, ενώ θα έβγαζε την Αφρική από την υπερεκμετάλλευση της Δύσης και την υπερχρέωση. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της υποκινηθείσας από το ΝΑΤΟ, λιβυκής “επανάστασης”.

23.Έχτισε το περίφημο Τοίχος της Λιβύης για να προστατευσει την Ευρώπη απο λαθρομετανάστες και την χώρα του απο την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!

24.Τα έχωσε στο Ισραηλ όσο λίγοι και υπερασπιζόταν ένθερμα την Παλαιστίνη κάτι που το πλήρωσε με την ίδια του την ζωή!
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΝΤΑΦΙ: ΝΑΤΟΪΚΟΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ,ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!

Ο Καντάφι μιλά για Ομπάμα, Κένεντι, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Κουρδιστάν

Η ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ !

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!2ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΗΝ:

1.Αν και ξεκίνησε ως πιόνι των ΗΠΑ στον πόλεμο που κύρηξε δεκαετίες πριν κατα του Ιράν,στο τελος της ζωής του κατάλαβε το λάθος τους και ονομάτισε ως κοινό εχθρό του κόσμου,τον Σιωνισμό και την Μασονία!

2.Εκλεισε όλες τις μασονικές στοές στην χώρα του καθώς οπως και ο αδόλφος Χίτλερ έτσι και αυτός τις θεώρησε εκτελεστικό όργανο του Σιωνισμού!

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!3.Στη δίκη του ανέφερε υπερήφανα πως οι δικαστές είναι υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κατοχής!

ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ – ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΟΣ

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!4ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ:

1.Ήταν ένθερμος χριστιανός και το έδειχνε κάθε στιγμή!

2.Σε συνέλευση στον ΟΗΕ ε΄χε βαφτίσει τον Μπους τον νεότερο Σατανά και έκανε μπροστά σε όλους τον σταυρό του υπερήφανα!

3.Πολέμησε όσο λίγοι τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό!

4.Είχε στέιλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Παλαιστίνη και οι Ισραηλινοί Σιωνιστές σκοτώσαν τους ανθρώπους που ο ίδιος έστειλε!Μετά απο αυτό το γεγονός ονόμασε το Ισραήλ ως το κράτος του διαβόλου και το καταράστηκε δημοοσίως!

5.Στήριζε φανατικά τον Μπασάρ αλ Ασαντ της Συρίας και δεν το έκρυψε ποτε!Το ίδιο και με τον Πούτιν και τον Αχμαντινετ΄ζαν του Ιράν!

ΤΣΑΒΕΖ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ

Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

ΤΣΑΒΕΖ: Ο ΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!0ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ:

1.Ήταν θαυμαστής του αδόλφου Χίτλερ και του έργου του

2.Σε ομολία του δημόσια ανέφερε πως πρέπει να διαλυθούν οι μυστικές λέσχες( βλέπε μασονια,illuminati κλπ) όπως και να διαλυθούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ όπως CIA κλπ

3.Προσπάθησε να μειώσει το έλλειμα των ΗΠΑ με μέτρα όμως δεν αρέσαν καθόλου στους τραπεζίτες

4.Στις 4 Ιουνίου του 1963, ένα άγνωστο σχεδόν προεδρικό Διάταγμα (decree), με αριθμό 11110,
υπεγράφη απο τον Κένεντυ εντέλλοντας να περιορισθεί ουσιαστικά η Ομοσπονδιακή (Federal) Αποθεματική Τράπεζα (FED) ως προς την ισχύ της να δανείζει χρήματα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ με τόκο.

Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ:

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ»

1. Πολέμησε τιν τοκογλυφία και τις τράπεζες και τον καπιταλισμό όσο κανείς άλλος!Κατάφερε με νόμους να διαλύσει τους τοκογλύφους ,τους χαρακτηρίζετους βδέλες

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805090

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805062.Πολέμησε τον ιμπεριαλισμό της δύσης και συμπαραστάθηκε στην Παλαιστίνη γνωρίζοντας ότι οι Άγγλοι ήθελαν να την κατακτήσουν και να την παραχωρήσουν στους Σιωνιστές

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805066

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805066492788103.Ήταν ο μοναδικός ηγέτης που πρότεινε παγκόσμιο αφοπλισμό για την παγκόσμια ειρήνη!

4.Με την λέξη ρατσισμός ο ίδιος ήθελε να διαλύσει την παγκοσμιοποίηση όντας όλα τα κράτη αλλυλέγγυα με σεβασμό αναμεταξύ τους,δίχως όμως πολτοποιήση πολιτισμών και με αξίες και ήθη και έθημα του κάθε λαού να μένουν αναλυλοιωτα!

5.Χαρακτήριζε τους Άγγλους δολοφόνους και τους κατηγορούσε οτι ήθελαν πόλεμο ενώ αυτος οχι!

6.Ήταν ο πρωτος ηγέτης που μίλησε για Σιωνισμό και τον έκανε γνωστό! Ανέπτυξε στο βιβλίο του την διαφορά μεταξυ Εβραισμου και Σιωνισμου (Σιωνισμός είναι η καπίλευση του εβραισμού και η προσπάθεια μετάλλαξη του σε εθνικό υλισμό εις βάρος ενός αλλου κράτους,ο,τι κανει το ISIS σε Συρία και Ιράκ δηλαδή.)


Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664927881
Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664927884
Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664927883Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664927882Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664927881

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!80506649278810007.Στο στράτευμα του έιχε μέχρι και Εβραίους αντισιωνιστές και αρκετούς μάυρους, ουδεποτε προωθησε το φυλλετικο μίσος

8.Επέτρεπε την ανεξιθρησκεία με την προυπόθεση πως καμία θρησκεια δεν θα έπρεπε να επιρεάζει τις αρχές του κράτους!

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!80506649279.Υπερασπιστης ένθερμος του χριστιανισμου

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!80506649210.Εχθρός της μασονίας,έκλεισε όλες τις μασονικές στοές σε 3 χώρες χαρακτηρίζοντας την ως εκτελεστικό όργανο του Σιωνισμου

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664911.Είχε πει πως ο κομμουνισμός ήταν δημιούργημα του Σιωνισμού και πως ο αφηρημένος αντικαπιταλιστικός κομμουνισμός είχε δώσει τα χέρια με τον εβραϊκό καπιταλισμό

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!80506649278812.Σεβόταν άπειρα τις γυναίκες με αποτέλεσμα να κατακρίνει τον φεμινισμό ως εχθρό της ίδια της γυναίκας

13.Αν και εκλεγμένος δημοκρατηκότατα με 13 μυρια ψηφους, δεν γούσταρε την «δημοκρατία» των τοκογλύφων και έτσι μετέτρεψε την Γερμανία μέσα σε λίγα χρόνια στην πιο μεγάλη δύναμη,διαλύωντας την φτώχεια και την ανεργεία!Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!80506649278810000

14.Ήταν ο μοναδικός που μίλησε για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8050664Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

H ειρήνη του Χίτλερ, Παγκόσμιος αφοπλισμός 1933

Αδόλφος Χίτλερ , Ο Άνθρωπος που πολέμησε τις Εβραϊκές Τράπεζες

Αδόλφος Χίτλερ για την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης.

Αδόλφος Χίτλερ – »Τι είναι η Ευρώπη;»

Αδόλφος Χίτλερ ομιλία στις γυναίκες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Εξηγεί την Δημοκρατία

Ομιλία Αδόλφου Χίτλερ κατά της Μασονίας.

Χίτλερ- Οι εχθροί μας σήμερα αντιμετωπίζουν ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό λαό

»Εβραίος, ο εχθρός των λαών» (o Χίτλερ μιλά στους εργάτες – Hitler

Ο Χίτλερ για το πραγματικό νόημα του Εθνικοσοσιαλισμού

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!00ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝ:

1.Ένας άνθρωπος που αμφισβητεί το μύθο του ολοκαυτώματος

2.Υποστηρίζει ένθερμα την Παλαιστίνη και ενίσχυσε την παλαιστινιακή αντίσταησ κόντρα στους Σιωνιστές κατακτητές!

3.Δεν δέχτηκε ποτέ τράπεζα των Ροθτσιλντ στο Ιράν

4.Ήθελε πάντα χριστιανούς και μουσουλμάνους μονιασμένους κόντρα στον ουαχαμπιστικό ριζοσπαστικό Ισλάμ της Σαουδικής Αραβίας και κόντρα στο Ισραηλ

5.Με διαφορά ο καλύτερος σύμμαχος της Ρωσίας και της Συρίας!

ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ,Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ !

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!02ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ:

1.Απαγόρευσε την λειτουργία ναών της Μασονικής Σαϊεντολογίας

2.Έβγαλε ένταλμα σύλληψης του SOROS

3.Έκρινε παράνομες όλες της ΜΚΟ

4.Μετέτρεψε ενα άθεο σοβιετικό καθεστώς σε μια υπερορθόδοξη Ρωσια

5.Βοηθάει την Συρία να πολεμήσει την μισθοφορική δυτική τρομοκρατία του ISIS

6.Εθνικοποίησε την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας

7.Απαγόρευσε τις γκευ παρελάσεις

8.Στηρίζει τον θεσμό της οικογενείας όσο λίγοι

9.Ονοματίζει ως δημιοργό του ISIS την Αμερική

10.Εναντιώνεται στον δυτικό ιμπεριαλισμό

11.Είναι κατά της λαθρομετανάστευσης!

12.Έκλεισε μέσα στην φυλακή τους Εβραίους ολιγάρχες

Πούτιν – Η Ευρώπη αθωώνει τους βιαστές λαθρομετανάστες

Πούτιν Πρέπει να είμαι όπως με θέλει ο λαός μου και όχι η Δύση

Πούτιν : Ποιος δημιούργησε την ISIS;

O Πούτιν αποστομώνει τους δημοσιοκάφρους της Δύσης

Ομιλία Πούτιν στον ΟΗΕ Συνειδητοποιείτε τι κάνατε;

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Πούτιν ξεσκεπάζει τη σχέση ΗΠΑ Αλ Κάιντα στη Συρία!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ !

Εμεις ρωτήσαμε τις ΗΠΑ, εκείνοι δεν απάντησαν!

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!06ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ:

1.Ο άνθρωπος που απελευθέρωσε το χαλέπι απο τους αποκεφαλιστές μισθοφόρους της Δύσης!

2.Κατονομάζει πάντα την δύση ως δημιουργό του ISIS

3.Ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ

4.Στηρίζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση και την Χεσμπολάχ του Λιβάνου

5.Δεν ΄δεχεται τράπεζα των Ροθτσιλντ στην πατρίδα του

6.Θέλει μονιασμένους χριστιανούς και μουσουλμάνους ενάντια στον ουαχαμπισμό της Σ.Αραβια!

7.Είναι ο νο1 προστάτης χριστιανών στην μέση ανατολή εδώ και χρόνια!

8.Ελιναι ο μοναδικός ηγέτης που δεν έπεσε απο όσους είχαν σταμπαριστεί απο την Σιωνιστική αραβική άνοιξη (αραβικός χειμώνας)

9.Ορκισμένος υποστηρικτής και του Ιράν

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!805ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΜ:

1.Βασικός προμηθευτής όπλων της Παλαιστινιακής αντίστασης αλλά και της Hezbollah είναι η Βόρεια Κορέα.

2.“Το Ισραήλ είναι ένας καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί!” Kim Jong-un

3.Μοίρασε στους επιτελείς του το βιβλίο του Χίτλερ «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ»

4.Αρνέιται να αποκτήσει η χώρα του τράπεζα των Ροθτσιλντ

5.Κατάφερε να μεταλλάξει ο πατέρας του την μαρξιστική ουτοπία στον Κορεατικό Εθνικισμό και το δόγμα «Juche» (Αυτάρκεια) το οποίο ενισχύθηκε για την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας αλλά και των Αντισιωνιστικών θέσεων του καθεστώτος.

6.“Η αλληλεγγύη του λαού μας η υποστήριξη και η ενθάρρυνση στον επαναστατικό αγώνα των Αράβων είναι συνεχής. Οι Κορεάτες συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον αγώνα των Παλαιστινίων για την απελευθέρωση της Πατρίδας τους και τον αγώνα του Αραβικού κόσμου ενάντια στον Σιωνισμό και την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, πάντα παραμένουμε σύντροφοι στα όπλα με τους Άραβες ενάντια στον κοινό εχθρό”
Kim ll Sung (15.03.1912 – 08.07.1994)

7.Φανατικά ενάντιος ενάντια στον δυτικό ιμπεριαλισμό!

8.Η συνεχής απειλή από τους καπιταλιστές τον έχει αναγκάσει να στραφεί προς το στρατιωτικό δόγμα του«Σκαντζόχοιρου» ως μια άρνηση να ανταλλάξουν την υπερηφάνια τους με τα κοινωνικά φαινόμενα της Νοτίου Κορέας.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μοίρασε το Mein Kampf του Χίτλερ

Δαιμονοποιούν κάθε ηγέτη που πάει κόντρα στους Παγκοσμιοποιητές Σιωνιστές τοκογλύφους!8ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ:

1.ΕξοντΏνει κάθε διακινητή ναρκωτικών και χαλάει τις μπίζνες θανάτου των Η.Π.Α.!

2.Εναντιώνεταισ τον δυτικό ιμπεριαλισμό και το λέει!

3.Απειλέι ανοιχτά την Δύση επειδή η ίδια αντέδρασε στην εξόντωση των διακινητών!

4.Εναντιώνεται στον διεφθαρμένο ΟΗΕ!

ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: «ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ»
Επίθεση Ντουτέρτε στις ΗΠΑ: Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματά σας
Ντουτέρτε: Όταν ήμουν δήμαρχος σκότωνα εγώ ο ίδιος τους εγκληματίες
“Απειλητικες” Χριστουγεννιάτικες ευχές του Ντουτέρτε στους διεφθαρμένους εγκληματίες!
Φιλιππίνες: Λάβρος κατά του ΟΗΕ ο πρόεδρος Ντουτέρτε!
Πρόεδρος Φιλιππινών προς ΗΠΑ: Είστε Ανόητοι και πιθήκοι, θα στραφώ σε Ρωσία και Κίνα!


  • 499
  •  
  •  
  •  
  •  

engrafite-gia-enimerosis-stin-epifania-ergasias-sas2