Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ»

  •  
  •  

Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"2Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ»

Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ»
Ο «Αμερικανός» Δημοσιογράφος που είπε ότι θα φάει μία εφημερίδα αν ο Τράμπ κερδίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ…λέγεται Dana Milbank. Εκτός από περιούσιος είναι και μέλος της Στοάς SCULL and BONES και το γράφει η New York Daily News …που ανήκει στον επίσης περιούσιο Mortimer Zuckerman.

H μύηση στην συγκεκριμένη Στοά …είχε γραφτεί ότι απαιτεί από τα επίδοξα μέλη της να ξαπλώσουν γυμνά μέσα σε φέρετρα και να αυνανιστούν παρουσία δεκάδων άλλων μελών. Μετά από αυτή τη «γενναία» πράξη…κρίνεται κάποιος κατάλληλος για το κλαμπ της ελίτ …κι ανοίγουν οι δρόμοι για την επιτυχία.Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"


Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"
Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"Δημοσιογράφος, εχθρός του Τραμπ μέλος στην οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"

  •  
  •  
Grothia.gr - Menu