Ο Κωλοτούμπας Τραμπ διέταξε Ποινική δίωξη στον Assange των WIKILEAKS


Ο Κωλοτούμπας Τραμπ διέταξε Ποινική δίωξη στον Assange των WIKILEAKSΟ Κωλοτούμπας Τραμπ διέταξε Ποινική δίωξη στον Assange των WIKILEAKS

GROTHIA.GR: ΛΟΓΙΚΗ TRUMP: ΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ E-MAIL ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΩ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ!
ΠΗΓΗ

Το Trump δεν”κοροϊδυε τους ψηφοφόρους του από την αρχή”, όπως πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν λανθασμένα. Αγωνίστηκε κολασμένα και μαζί καταφέραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στο δρόμο της προεδρίας!
Μια ματιά στη μεταβολή της συμπεριφοράς του κατά την ημέρα της επίθεσης στη Συρία θα έπρεπε να είχε καταστήσει προφανές στους πεπειραμένους παρατηρητές ότι είχε συμβιβαστεί.

Τώρα, έχουμε ιστορίες όπως αυτη …

Ο Trump δηλώνει ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, αλλά θα υποστηρίξει τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions εάν κατηγορούσε τον Assange για οποιοδήποτε έγκλημα.

Η διοίκηση έχει ενισχύσει τη ρητορική της εναντίον του WikiLeaks τις τελευταίες ημέρες, παρά το γεγονός ότι το Trump εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των κορυφαίων ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Οι συνεδρίες δήλωσαν σε δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι η σύλληψη του Assange αποτελεί προτεραιότητα, καθώς το υπουργείο Δικαιοσύνης ενισχύει τις προσπάθειές του να ασκήσει δίωξη σε άτομα που διαρρέουν διαβαθμισμένες πληροφορίες στα ΜΜΕ. Ο διευθυντής της CIA Mike Pompeo την περασμένη εβδομάδα καταδίκασε το WikiLeaks ως «εχθρική υπηρεσία πληροφοριών» και απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Η οποιαδήποτε καταδίκη στον Assange θα δημιουργόυσε μόνο  μίσος από τους υποστηρικτές του Τραμπ προς τον ίδιο.

Πραγματικά μπορεί να γίνει πλέον προφανές ότι το χέρι του αναγκάζεται, είτε πρόκειται για εκβιασμό βαθιάς κατάστασης είτε για απειλή της ζωής του και της οικογένειάς του.