Ο Πρόεδρος της Βολιβίας χαστουκίζει τους Ρόθτσιλντ: Το κλειδί για εθνική κυριαρχία είναι η ανεξάρτητη νομισματική πολιτική


Ο Πρόεδρος της Βολιβίας χαστουκίζει τους Ρόθτσιλντ: Το κλειδί για εθνική κυριαρχία είναι η ανεξάρτητη νομισματική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας χαστουκίζει τους Ρόθτσιλντ: Το κλειδί για εθνική κυριαρχία είναι η ανεξάρτητη νομισματική πολιτικήΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1) Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Duterte δίνει μπούλο στους Ρόθτσιλντ από τις Φιλιππίνες
2) ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΡΑΛΕΣ! «Διώχνει» από την Βολιβία τους Ρόθτσιλδ
3) Πρόεδρος της Βολιβίας Μοράλες: «Θέλουν να κατακτήσουν τη Συρία για τις πηγές των υδρογονανθράκων της»
Η Βολιβία: Η ανεξάρτητη νομισματική πολιτική είναι το κλειδί της εθνικής κυριαρχίας
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Evo Morales εξηγεί πώς η χώρα του ανέκτησε την κυριαρχία της

Η Βολιβία είναι μια από τις λίγες χώρες που έχουν απομείνει στη Γη απογαλακτισμένες απο τους Ρόθτσιλντ!

Τον περασμένο μήνα ο πρεσβευτής της Βολιβίας στον ΟΗΕ τάπωσε τη Nikki Haley στο Συμβούλιο Ασφαλείας: «Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι είναι ανακριτές, είναι δικηγόροι, δικαστές και είναι οι εκτελεστές … Οι μονομερείς ενέργειες είναι ιμπεριαλιστικές ενέργειες: οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για το διεθνές δίκαιο».

Αλλά αυτό ήταν μόνο ένας γύρος προθέρμανσης.

Σε μια ομιλία την περασμένη εβδομάδα που σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των αυτόχθονων πληθυσμών, ο πρόεδρος της Βολιβίας, Evo Morales, προειδοποίησε ότι οι τράπεζες «ελέγχουν τον κόσμο» και παρότρυνε τα έθνη να απορρίψουν τον αμερικανικό μιλιταρισμό και την οικονομική υποτέλεια.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά σημεία:

Η χρηματοπιστωτική κρίση δημιουργήθηκε από τις τράπεζες. Είναι αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο. Ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Είναι η αληθινή κυβέρνηση του κόσμου. Δεν υπάρχουν εκλογές γι ‘αυτούς, αλλά εξακολουθούν να κυβερνούν.

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας χαστουκίζει τους Ρόθτσιλντ: Το κλειδί για εθνική κυριαρχία είναι η ανεξάρτητη νομισματική πολιτικήΕίναι καθήκον μου να σας ενημερώσω για τα όσα επιτύχαμε στη Βολιβία. Χάρη στην ευαισθητοποίηση του λαού μας και των κοινωνικών φορέων, έχουμε ανακάμψει την ταυτότητά μας, ως συνέπεια την αξιοπρέπειά μας και την κυριαρχία μας. Έχουμε ανακτήσει τη γη μας και την ελπίδα μας. Και το βλέπουμε σε καθημερινή πραγματικότητα.

Και στη Βολιβία, με μεγάλη υπερηφάνεια, είμαστε σε θέση να δηλώσει ότι, είμαστε 100% εγγράμματοι.

Δεν έχουμε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην επικράτειά μας. Η Βολιβία είναι απαλλαγμένη από τα νομισματικά κεφάλαια και ορίζουμε τις δικές μας νομισματικές πολιτικές χωρίς καμία εξωτερική επιβολή.

Η Βολιβία είναι απαλλαγμένη από ξένες δοξασίες και στρατιωτικές βάσεις. Είναι τόσο σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των δικών μας φυσικών πόρων.

Αυτό που επιτύχαμε σε μια χώρα όπως η δική μου, είναι ένα παράδειγμα αυτού που μπορούμε να κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο.