Πολεμοχαρής Χίλαρι Κλίντον: Υποστήριξα τον βομβαρδισμό του Τραμπ στη Συρία αλλά ένας δεν είναι αρκετός!


Πολεμοχαρής Χίλαρι Κλίντον: Υποστήριξα τον βομβαρδισμό του Τραμπ στη Συρία αλλά ένας δεν είναι αρκετός!Πολεμοχαρής Χίλαρι Κλίντον: Υποστήριξα τον βομβαρδισμό του Τραμπ στη Συρία αλλά ένας δεν είναι αρκετός!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Ο πρώην γραμματέας των ΗΠΑ ήταν ο βασικός ομιλητής στο Διεθνές γεύμα “Γυναίκες για τις Γυναίκες” στη Νέα Υόρκη την Τρίτη και έδωσε μια συνεντευξη σστο CNN.
Η Συρία είναι “ένα από αυτά τα μεγάλα προβλήματα”, δήλωσε η Κλίντον αφού η δημοσιογράφος την ρώτησε για την απόφαση του Τράμπ να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές εναντίον μιας αεροπορικής βάσης της Συρίας, αφού οι δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ Ασαντ φέρεται ότι χρησιμοποίησαν χημικά όπλα για να επιτεθούν σε πολίτες.

Η Κλίντον δήλωσε ότι υποστήριξε την αμερικανική πυραυλική ενέργεια ομως τόνισε: “Δεν είμαι πεπεισμένη ότι έκανε πραγματικά μεγάλη διαφορά ένας μόνο βομβαρδισμός. ”
Η δημοσιογράφος ζήτησε στη συνέχεια από την Κλίντον να σχολιάσει τα γεγονότα για τη Βόρεια Κορέα.

Η Κλίντον πιστεύει ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν αντιμετωπίζει σωστά την κρίση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, διότι προσφέρθηκε να διαπραγματευτεί “ελλείψει ευρύτερου στρατηγικού πλαισίου”.

“Οι διαπραγματεύσεις είναι κρίσιμες, αλλά πρέπει να αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής, όχι μόνο να πετάξουμε σε ένα tweet κάποιο πρωί που” hey, ας συναντηθούμε και να δούμε αν μπορούμε να τα καταφέρουμε, και ίσως μπορούμε να Καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία “, δήλωσε η Κλίντον, αναφερόμενη στην τάση του Trump να ακολουθήσει πολιτική στο Twitter. “Αυτό δεν λειτουργεί.”