Μετά τον Άσαντ και τον Κιμ τώρα και ο Μαδούρο κατηγορείται για χρήση Χημικών Όπλων απο τα νεοταξικά ΜΜΕ!


Μετά τον Άσαντ και τον Κιμ τώρα και ο Μαδούρο κατηγορείται για χρήση Χημικών Όπλων απο τα νεοταξικά ΜΜΕ!3Μετά τον Άσαντ και τον Κιμ τώρα και ο Μαδούρο κατηγορείται για χρήση Χημικών Όπλων απο τα νεοταξικά ΜΜΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους φασίστες στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας
8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Βενεζουέλα: Μαυραγορίτες κρύβουν τα τρόφημα απο τον λαό,με τις ευλογίες της CIA ώστε να υπάρξει εξέγερση!
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18) Ρωσία, Κίνα και Ιράν ανακοίνωσαν την αποστολή στρατευμάτων και οπλισμού στη Βενεζουέλα για την πρόληψη εισβολής
19)  Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GLOBAL RESEARCH

Τα χημικά όπλα σκοτώνουν προκαλώντας έναν τρομερό θάνατο κυρίως σε αθώους ανθρώπους ακόμα και αν αυτοί δεν εμπλέκονται στη σύγκρουση, αλλά είναι απλώς κοντά.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο απαγορεύεται η χρήση χημικών όπλων. Σκοτώνουν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πυρηνικά όπλα έχουν πιο μακροχρόνια και ευρύτερη θανατηφόρα επίδραση, θα πρέπει να καταστούν πρωταρχικός στόχος της πλήρους απαγόρευσης. Γιατί τα πυρηνικά όπλα δεν απαγορεύονται για τον ίδιο λόγο είναι πέρα ​​από τη κοινή λογική και κάθε σκεπτικό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αλλά, προσέξτε. Τα χημικά όπλα μπορούν επίσης να έχουν μακροπρόθεσμα και ευρύτερα αποτελέσματα.

Οι Η.Π.Α. κατηγόρησαν τη συριακή κυβέρνηση για τη χρήση χημικών όπλων που η Συρία δεν κατέχει καν, όπως επιβεβαίωσε ο ΟΗΕ. Με βάση τη δική τους κατηγορία-επινόηση , οι ΗΠΑ αποφάσισαν να χτυπήσουν τη Συρία με 59 πυραύλους  Tomahawk χωρίς να υπάρχουν καν αποδείξεις ευθύνης.

Μετά τον Άσαντ και τον Κιμ τώρα και ο Μαδούρο κατηγορείται για χρήση Χημικών Όπλων απο τα νεοταξικά ΜΜΕ!Το ιστορικό των ΗΠΑ μιλάει απο μόνο του!

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν και διατηρούν χημικά όπλα.

Οι ΗΠΑ διευκολύνουν τη διανομή χημικών όπλων.

Οι Η.Π.Α. χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Οι ΗΠΑ έχουν το μεγαλύτερο απόθεμα πυρηνικών όπλων.

Οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Οι ΗΠΑ προωθούν μια αιματηρή εξωτερική πολιτική.

Και τελικά, όλοι είδαμε ξανά και ξανά τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν παραπληροφόρηση για να δικαιολογήσουν τις δικές τους αυτοκρατορικές παρεμβάσεις.

Γιατί αυτή η φορά να ήταν διαφορετική;

Αλλά επιτρέψτε μου να προτείνω πώς ο κίνδυνος αυτής της ψυχοπαθητικής συμπεριφοράς των ΗΠΑ ξεπερνά το σημερινό γεγονός στη Συρία και πώς η παραπληροφόρηση για τα χημικά όπλα μπορεί να γίνει πολιτικό όπλο μεγάλης εμβέλειας πέρα ​​από τα σύνορα της Συρίας.

Από τον περασμένο Απρίλιο 4, οι χρηματοδοτούμενοι απο τον George Soros διαδηλωτές της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα έχουν οδηγήσει σε βίαιες διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης Maduro, ρίχνοντας κοκτέιλ Molotov και βράχους στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Βενεζουέλας ήταν σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα, χρησιμοποιώντας ασπίδες και κανόνια νερού για να προστατευθούν από τους διαδηλωτές και έριξαν δακρυγόνα για να διασκορπιστούν τα ανεξέλεγκτα πλήθη που διαπράττουν βανδαλισμούς κατά της δημόσιας και ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Ωστόσο, το Σάββατο, 8 Απριλίου, όταν οι διαδηλωτές γιγάντωσαν τις επιθέσεις τους στην αστυνομία, οι ηγέτες της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκαν ότι η κυβέρνηση του προέδρου Νικολάου Μαντούρο χρησιμοποίησε «τοξικά όπλα» για να κλείσει αντιδημοκρατικές διαδηλώσεις.

Ο δήμαρχος El Hatillo David Smolansky, ηγετικό πρόσωπο του λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης της αντιπολίτευσης, δήλωσε στο Twitter ότι

“Ο Nicolas Maduro αρχίζει να χρησιμοποιεί χημικά όπλα όπως χρησιμοποιεί το καθεστώς του Άσαντ στη Συρία”.

Αλλά ο Smolansky δεν ήταν ο μόνος ηγέτης της αντιπολίτευσης που απλώνει αυτόν τον αβάσιμο ισχυρισμό.

Το μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας Armando Armas ισχυρίστηκε επίσης πως ο Maduro

“Επιτέθηκε στον πληθυσμό με κόκκινο τοξικό αέριο”, καλώντας τον “δικτάτορα” στο Twitter.

Και η συντονιστής της Λαϊκής Θέλησης, Μαρσελά Μασπέρο, είπε

Μετά τον Άσαντ και τον Κιμ τώρα και ο Μαδούρο κατηγορείται για χρήση Χημικών Όπλων απο τα νεοταξικά ΜΜΕ!2“Η αστυνομία χρησιμοποιεί κόκκινο χημικό αέριο για να μας καταστείλει”, προσθέτοντας ότι “μπορεί να εξουδετερωθεί με σόδα και λεμόνι”.

Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψεύτικα νέα που αποσκοπούν να δυσφημήσουν την κυβέρνηση αυξάνοντας τις διαμαρτυρίες στο επίπεδο των συμβάντων στη Συρία.

Είναι πρώτα ψεύτικες και ίσως πιο προφανείς, επειδή εκατοντάδες άνθρωποι θα είχαν πεθάνει αμέσως εάν το υποτιθέμενο “κόκκινο τοξικό αέριο” ήταν ένα χημικό όπλο.

Δεύτερον, επειδή η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν διαθέτει χημικά όπλα, σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Τέλος, επειδή η δεξιά Soriκή αντιπολίτευση δεν έχει καμία απόδειξη για τα φερόμενα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον τους.

Ο Μαδούρο παρατήρησε πως οι βίαιες δυνάμεις της αντιπολίτευσης δεν θα σταματήσουν τίποτα για να προκαλέσουν πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης μιας ανοιχτής προδοτικής έκκλησης για ξένη παρέμβαση στη Βενεζουέλα.

“Ο ιμπεριαλισμός βασίζεται σε ψέματα για να δικαιολογήσει τις παρεμβάσεις του εναντίον των εθνών », δήλωσε ο Μαδούρο όταν σχολίασε την κατάσταση στη Συρία, αναφέροντας τη Λιβύη και το Ιράκ ως άλλα παραδείγματα.

Συμμεριζόμαστε πλήρως την ανησυχία του Maduro για τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ και την εξάπλωση των πολέμων που δικαιολογούνται με μπόλικη προπαγάνδα των νεοταξικών ΜΜΕ.

Η Ρωσία και η Κίνα είναι ισχυρές δυνάμεις που μπορούν να διαδραματίσουν καλό ρόλο στη Συρία και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής Αμερικής.