Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Οι κινήσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα εκθέτουν την υποκρισία της Ουάσιγκτον στη Ρωσία


Οι κινήσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα εκθέτουν την υποκρισία της Ουάσιγκτον στη ΡωσίαΟι κινήσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα εκθέτουν την υποκρισία της Ουάσιγκτον στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους φασίστες στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας
8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18) Ρωσία, Κίνα και Ιράν ανακοίνωσαν την αποστολή στρατευμάτων και οπλισμού στη Βενεζουέλα για την πρόληψη εισβολής
19) Τα μηνύματα της Clinton αποκαλύπτουν αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής του Ουγκό Τσάβες
20) Βενεζουέλα: Μαυραγορίτες κρύβουν τα τρόφημα απο τον λαό,με τις ευλογίες της CIA ώστε να υπάρξει εξέγερση!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SPUTNIK

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Η Γερουσία των ΗΠΑ έχει δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για προσπάθειες αλλαγής καθεστώτος στη Βενεζουέλα, καθώς συνεχίζονται οι βίαιες  διαμαρτυρίες. Το Loud and Clear του Radio Sputnik μίλησε με τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Middlesex, κ. Francisco Dominguez, για το γιατί η Ουάσινγκτον παρεμβαίνει στην πολιτική της Βενεζουέλας και πώς αυτό ταιριάζει στο ιστορικό μοντέλο της Ουάσιγκτον στην περιοχή.
“Νομίζω ότι είναι ένα μέτρο για τη μεγιστοποίηση της πίεσης”, εξήγησε ο Dominguez. “Αυτή η φασιστική επίθεση εναντίον της βολιβιανής κυβέρνησης της Βενεζουέλας χάνει την ορμή, αν και γίνεται όλο και πιο βίαιη”.

“Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο πράτουν έτσι είναι επειδή η κατάσταση γλιστράει μέσα από τα χέρια τους, και αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί για το λόγο ότι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS) σε με στόχο να απομονώσει τη Βενεζουέλα, να την αναστείλει από τον οργανισμό, προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για εξωτερική παρέμβαση ».

Το OAS, το οποίο η Βενεζουέλα αποφάσισε πρόσφατα να εγκαταλείψει, είναι περιφερειακός συνασπισμός που περιλαμβάνει τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Ο Dominguez εξήγησε ότι διοργανώθηκε από την Ουάσινγκτον μετά τη νίκη του στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να ασκήσει την επιρροή του στην υπόλοιπη Αμερική.

Ο κ. Dominguez επεσήμανε ότι το Σώμα έχει υποστηρίξει όλες τις μεταβολές του λατινοαμερικανικού καθεστώτος που υποκίνησαν οι ΗΠΑ. Η Κούβα, η οποία εκδιώχθηκε από την οργάνωση το 1962, αναφέρθηκε στο ΟΑΣ ως το «Υπουργείο Αποικιών των ΗΠΑ».
Ο κ. Dominguez σημείωσε επίσης ότι ο Louis Almagro, πρώην γενικός γραμματέας του OAS, είναι πρώην αριστερός πολιτικός στην Ουρουγουάη, ο οποίος είναι γνωστός για συντροφιά με λειτουργούς όπως ο Ρεπουμπλικανός Marco Rubio της Φλόριντα και ο πρώην πρόεδρος της Κολομβίας Αλβάρο Ουρίμπε.

Ο έντονος και καθαρός οικοδεσπότης Μπράιαν Μπέκερ σημείωσε ότι η πρόταση της Γερουσίας είναι μια διμερής προσπάθεια υποστηριζόμενη από φιλελεύθερους όπως ο Κρις Βαν Χόλλεν του Μέριλαντ και ακόμη και ο Τζέι Καίν, ο άνθρωπος της Χίλαρι Κλίντον.

Ο κ. Becker δήλωσε ότι οι γερουσιαστές πρότειναν ο Υπουργός Εξωτερικών Rex Tillerson και η USAID να συνεργαστούν με την OAS για να «στηρίξουν τις προσπάθειες των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, να μεταδώσουν και να μοιραστούν πληροφορίες πέρα ​​από τα περιορισμένα κανάλια που διαθέτει η κυβέρνηση της Βενεζουέλας . “Ο ίδιος επεσήμανε ότι, όταν παρεμβαίνουν στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας, οι ΗΠΑ είναι ένοχοι ακριβώς του είδους παραποίησης που κατηγόρησε η Ρωσία στις εκλογές του 2016.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν υπογράψει καμία σύμβαση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια έγγραφα που απαιτεί η κυβέρνηση της Βενεζουέλας”.


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face