Τα WikiLeaks προσφέρουν 100.000 δολάρια για τις «κασέτες» των συνομιλιών Trump – Comey


Τα WikiLeaks προσφέρουν 100.000 δολάρια για τις «κασέτες» των συνομιλιών Trump – Comey2Τα WikiLeaks προσφέρουν 100.000 δολάρια για τις «κασέτες» των συνομιλιών Trump – Comey
www.bankingnews.gr

Η προσφορά αποτελεί απάντηση στον Αμερικανό Πρόεδρο…
Τα WikiLeaks του Julian Assange, η ιστοσελίδα των αποκαλύψεων που αποτελεί των χρόνιο «πονοκέφαλο» της όποιας αμερικανικής ηγεσίας, προσφέρει ως αντάλλαγμα 100.000 δολάρια σε αυτόν που θα παραδώσει τις «κασέτες» με τις συνομιλίες μεταξύ του Donald Trump και του πρώην επικεφαλής του FBI, James Comey.
Η συναλλαγή θα γίνει μέσω Bitcoin.

Η προσφορά αποτελεί απάντηση στον Αμερικανό Πρόεδρο (ο οποίος απέλυσε τον κ. Comey πριν λίγες ημέρες), που νωρίτερα έγραφε στο Twitter τα εξής:
«Ο James Comey να ελπίζει ότι δεν υπάρχουν κασέτες των συνομιλιών μας προτού αρχίσει να διαρρέει οτιδήποτε στον Τύπο!».

Παράλληλα, ο Donald Trump διέψευσε κατηγορηματικά πιθανή συνεννόηση του με τη Ρωσία κατά την προεκλογική περίοδο:
«Ξαναλέω, το σενάριο ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Ρώσων και της εκστρατείας μου δημιουργήθηκε από τους Δημοκρατικούς ως δικαιολογία για την ήττα τους στις εκλογές των εκλογών.
Τα Fake Media κάνουν υπερωρίες!

Ως πολύ ενεργός Πρόεδρος με πολλά πράγματα να συμβαίνουν, δεν είναι δυνατόν οι εκπρόσωποί να με αντικαθιστούν με απόλυτη ακρίβεια!
Μήπως το σωστότερο θα ήταν να ακυρωθούν όλες οι μελλοντικές Συνεντεύξεις Τύπου και να σας δίνω γραπτές απαντήσεις για να είναι απόλυτα ακριβείς;».