Η Συριακή κυβέρνηση συγχαίρει τον Μαδούρο για την επιτυχή εκλογή της Συντακτικής Συνέλευσης


Η Συριακή κυβέρνηση συγχαίρει τον Μαδούρο για την επιτυχή εκλογή της Συντακτικής ΣυνέλευσηςΗ Συριακή κυβέρνηση συγχαίρει τον Μαδούρο για την επιτυχή εκλογή της Συντακτικής Συνέλευσης
ΠΗΓΗ

Δαμασκός, SANA – Η Συρία συγχαίρει τη Δημοκρατία της Βενεζουέλας για την επιτυχή εκλογή της Συντακτικής Συνέλευσης, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας.

Μια επίσημη πηγή στο Υπουργείο Εξωτερικών και Εξωτερικών εξέφρασε σε δήλωσή της προς τη SANA τη Δευτέρα Συγχαρητήρια της Συρίας προς την ηγεσία, την κυβέρνηση και τους ανθρώπους της φιλικής Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας για την επιτυχία της εκλογής της Συντακτικής Συνέλευσης », που απέδειξε ότι η Βενεζουέλα οτι ο λαός της είναι προσηλωμένος στην ανεξάρτητη εθνική απόφαση της χώρας τους και την επιμονή τους να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να βγουν από την τρέχουσα κρίση ».

Η πηγή επιβεβαίωσε την πλήρη αλληλεγγύη της Συρίας με τη Βενεζουέλα και τη σημασία του σεβασμού της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της. “Η Συρία καταδικάζει όλες τις ξένες προσπάθειες που αποσκοπούν στην ανάμειξη στις υποθέσεις της [Βενεζουέλας] και στη διατάραξη της σταθερότητάς της“, πρόσθεσε η πηγή.