ΗΠΑ: O Guaido εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αλλά η προσωρινή προεδρία του δεν ξεκίνησε ακόμα επειδή δεν έχει εξουσία.


ΗΠΑ: O Guaido εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αλλά η προσωρινή προεδρία του δεν ξεκίνησε ακόμα επειδή δεν έχει εξουσία.ΗΠΑ: O Guaido εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αλλά η προσωρινή προεδρία του δεν ξεκίνησε ακόμα επειδή δεν έχει εξουσία.

ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!

Πώς ο πράκτορας Χουάν Γκουάιντο μπορεί να παραμείνει στην εξουσία κατά τη διάρκεια της ανύπαρκτης προσωρινής προεδρίας του.

Τον αναγνώρισαν ως προεδρο. Αλλά τότε το πραξικόπημα δεν συνέβη ακόμα. Τώρα λένε ότι δεν είναι ακόμα πρόεδρος στη πράξη. Αλλά θα γίνει μόνο όταν θα μπορούν να ενορχηστίσουν ένα πραξικόπημα …

Ο Αμπράμς ήταν ο άνθρωπος που σκόπευε να βγάλει τη Βενεζουέλα όχι μία φορά, αλλά δύο φορές: πρώτα στο αποτυχημένο πραξικόπημα να εκδιώξει τον Τσάβες το 2002. και τώρα 17 χρόνια αργότερα με μια άλλη αποτυχημένη αλλαγή καθεστώτος να προσπαθήσει να εκδιώξει το Maduro.

Η κυβέρνηση Trump εργάζεται για την ανατροπή της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.

Ετοιμάζεται να το κάνει αυτό με στρατιωτική εισβολή, με τη διοχέτευση χιλιάδων ένοπλων μαχητών στη χώρα, και επιθέσεις της CIA.

Προς το παρόν όμως το κυριότερο μέσο για την ανατροπή της κυβέρνησης της Βενεζουέλας που χρησιμοποιείται σήμερα από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το χαμηλού κινδύνου σχέδιο χαμηλού κόστους που έχει να κάνει με την σπορά ψευδών ειδήσεων για το ποιος είναι υπεύθυνος στη Βενεζουέλα ώστε να προκαλέσει απσοταθεροποίηση της χώρας εκ των έσω!

Καταστρέφουν τη χώρα με κυρώσεις οι οποίες δημιουργούν την πείνα, και στη συνέχεια λένε σε όλους να πιστεύουν ότι ο Μαδούρο λιμοκτονεί τους ανθρώπους του.

Φτιάχνουν μια κόγχη “ανθρωπιστικής βοήθειας” στα σύνορα της Βενεζουέλας, και διαδίδουν ψέματα λέγοντας σε όλους ότι Maduro μπλοκάρει κάθε βοήθεια στη Βενεζουέλα και βάζει φωτιά σε φορτηγά βοήθειας επειδή θέλει να λιμοκτονήσει τους πεινασμένους και να σκοτώσει τους άρρωστους. Πρόκειται για μαζικό mind control από μεριάς των ΗΠΑ!

Αυτό το διαπιστώσαμε στη πρόσφατη ενημέρωση με τον Ειδικό Εκπρόσωπο του State Department των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα, εγκληματία Elliott Abrams.

Ο Αμπράμς κλήθηκε από έναν δημοσιογράφο να «εξηγήσει σε μας το άρθρο στο οποίο ο κ. Guaido αυτο-ονομάστηκε ως πρόεδρος της Βενεζουέλας».

Πράγματι, όταν ο Guaido δήλωσε τον εαυτό του πρόεδρο τον Ιανουάριο, μας είπαν ότι θα είναι μια μηνιαία διαδικασία, ενώ θα προετοιμαστούν νέες εκλογές!

Όπως δήλωσε τότε το Reuters, “το σύνταγμα της Βενεζουέλας λέει εάν η Προεδρία είναι είναι κενή, νέες εκλογές πρέπει να γίνουν μέσα σε 30 ημέρες και ότι ο επικεφαλής του συνεδρίου θα πρέπει να αναλάβει την προεδρία εν τω μεταξύ”.

Αλλά, καθώς τα σχέδια της διοίκησης του Trump δεν έχουν προχωρήσει όπως είχαν προγραμματιστεί, ο Abrams σκόνταψε και δεν μπορούσε να απαντήσει σε τίποτα!

MR ABRAMS: Όσον αφορά το Σύνταγμα της Βενεζουέλας, η Εθνοσυνέλευση έχει εγκρίνει ψήφισμα που αναφέρει ότι η περίοδος των 30 ημερών της ενδιάμεσης προεδρίας δεν θα αρχίσει μέχρι να φύγει η εξουσία από τον Nicolas Maduro. Έτσι, οι 30 ημέρες δεν ξεκινούν τώρα, ξεκινάνε μετά το Maduro. Αυτό είναι ψήφισμα της Εθνοσυνέλευσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Βαφτίστηκε πρόεδρος ο Γκουάιδο όταν ακόμα υπάρχει ο Μαδούρο στην εξουσία;;

MR ΑΒRΑΜS: Ναι, αυτό θελήσαν οι άνθρωποι εκεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορείτε μας το εξηγήσετε αυτό περισσότερο;

Αυτό μοιάζει σα να λέει ότι εκλέχθηκα για τέσσερα χρόνια για να είμαι πρόεδρος και στη συνέχεια δύο χρόνια για να αλλάξετε τους κανόνες έτσι ώστε να μήν είμαι καν πρόεδρος αυτή τη στιγμή και να μην έχει αρχίσει η προεδρία μου. Πώς συμβαίνει αυτό;

MR ΑΒRΑΜS: Λοιπόν, δεν παίρνετε ψηφοφορία γιατί δεν βρίσκεστε στην Εθνοσυνέλευση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Λοιπόν, ούτε εσείς μπορείτε να το κάνετε. Δεν είστε ούτε εσείς στην Εθνική Συνέλευση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν έχει σημασία, θεωρούν τα Η.Π.Α ότι όλα αυτά είναι νόμιμα σύμφωνα με το σύστημά τους;

MR ABRAMS: Ναι. Θέλω να πω ότι η Εθνική Συνέλευση είναι ο μόνος νόμιμος δημοκρατικός θεσμός που απομένει στη Βενεζουέλα και η ερμηνεία του συντάγματος, όπως γνωρίζετε, είναι ότι από την ημερομηνία αυτής της υποτιθέμενης περιόδου όπου δεν θα υπάρχει ο Μαδούρο και η Προεδρία θα είναι κενή .

Αλλά έχουν επίσης πει ότι η περίοδος των 30 ημερών ξεκινά όταν το Maduro φύγει.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Juan Guaido είναι ο προσωρινός πρόεδρος μιας προεδρίας που δεν υπάρχει ακόμη;  (;!;!)

MR ABRAMS: Το τέλος των 30 ημερών για την ενδιάμεση προεδρία του αρχίζει να μετράει ήδη. Επειδή δεν είναι στην εξουσία, αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Maduro είναι ακόμα εκεί. Έτσι αποφάσισαν ότι θα τον ονομάσουν Πρόεδρο όταν ο Maduro θα έχει φύγει. Νομίζω ότι είναι λογικό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τότε λοιπόν δεν είναι πραγματικά προσωρινός πρόεδρος;

MR ABRAMS: Είναι προσωρινός πρόεδρος, αλλά δεν είναι!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Χωρίς ισχύ. Οκ.

ABRAMS: Είναι σε θέση να ασκήσει τις εξουσίες του γραφείου επειδή ο Maduro εξακολουθεί να είναι εκεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έτσι η ερμηνεία τους είναι ότι αν δεν έχει στην πραγματικότητα την εξουσία να ηγεθεί της χώρας, δεν είναι στην πραγματικότητα ο προσωρινός πρόεδρος;

MR ABRAMS: Όχι. Η ερμηνεία τους είναι ότι το σύνταγμα απαιτεί μια περίοδο 30 ημερών, αλλά – αυτές οι 30 μέρες δεν θα πρέπει να υπολογίζονται κατά τη διάρκεια που ο Maduro εξακολουθεί να ασκεί τις εξουσίες του πρώην γραφείου του. (;!;!)

Έτσι λοιπόν, ο Guaido εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αλλά η προσωρινή προεδρία του δεν υπάρχει σήμερα επειδή δεν έχει εξουσία. Με αυτά τα πρότυπα, είμαι και εγώ εξίσου πρόεδρος της Βενεζουέλας, όπως είναι ο Guaido.

 Ο τύπος θα συνεχίσει ψευδώς να αναφερει στον Χουάν Γουάιδο  ως “Πρόεδρος Guaido”, παρά το γεγονός ότι δεν έχει στην πραγματικότητα καμία από τις εξουσίες ή την αναγνώριση που έχει ένας πραγματικός πρόεδρος και παρά το γεγονός ότι υπάρχει σήμερα κάποιος στο Caracas έχει κάθε νόμιμη εξουσία. Θα συνεχίσουν να προωθούν αυτόν τον πόλεμο ελέγχου αφήγησης μέχρι να πετύχει ή να αποτύχει, και στην περίπτωση την δεύτερη, θα αλλάξουν τακτική και θα δοκιμάσουν κάτι άλλο.

Η μάχη για την εξουσία είναι η μάχη για τον έλεγχο όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και η μάχη για τον έλεγχο όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων είναι η μάχη για τον έλεγχο των ιστοριών που λένε ο ένας στον άλλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευκολόπιστοι και δίχως δική τους κριτική ικανότητα, άβουλοι, οπότε αν μπορείτε να ελέγξετε τις ιστορίες μπορείτε να ελέγξετε τους ανθρώπους.

Κατανοήστε αυτό και θα κατανοήσετε τις συμπεριφορές των κυβερνήσεων και των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους ακροδεξιούς στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) Ούγκο Τσάβεζ. Οι οπαδοί του τον λατρεύουν, η αντιπολίτευση της χώρας του τον μισεί θανάσιμαΟι ΗΠΑ υποστήριξαν
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18)Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας
19) Μέλος της αντιπολίτευσης παραδέχεται πώς οι εκδηλώσεις βίας στη Βενεζουέλα ανοίγουν τό δρόμο σε ξένη παρέμβαση
20) Ο Nicolas Maduro συνέκρινε τον εαυτόν του με τον Σαντάμ Χουσεΐν
21) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης
22) Πώς οι καθοδηγούμενες διαμαρτυρίες της Βενεζουέλας μοιάζουν με αυτές της πλατείας Maidan στο Κίεβο!
23) Απίστευτη Νεοταξική προπαγάνδα κατά του Μαδούρο! Διαδηλωτής …δέχτηκε εξ επαφής χτύπημα με δακρυγόνο (!) και πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά.
24) Βενεζουέλα: Μαυραγορίτες κρύβουν τα τρόφημα απο τον λαό,με τις ευλογίες της CIA ώστε να υπάρξει εξέγερση!
25) Βενεζουέλα: ένας ενοχλητικός γείτονας
26) Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
27) Μαδούρο: Οι ενέργειες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας συνδέονται με την πολιτική των ΗΠΑ
28) Μαδούρο: «Τι διάολο μας νοιάζει τι λέει ο Trump; Δεν θα αφήσουμε τη CIA να κάνει τη χώρα μας Ιράκ!»
29) Το Ρωσικό ΥΠΕΞ προειδοποίησε όσους βοηθούν τη CIA να επέμβει στην Βενεζουέλα!
30) Η Αμερικανική ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία έτοιμη για ένα νέο πραξικόπημα κατά της Βενεζουέλας
31 Όλα για το πετρέλαιο: Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν τα σχέδια των Αμερικανο-Σιωνιστών για αλλαγή καθεστώτος στη Βενεζουέλα
32) Ο Σόρος προσπαθεί να ανατρέψει τον Μαδούρο και να αποσταθεροποιήσει την Βενεζουέλα!
33) Η αποσταθεροποίηση της Βενεζουέλας έχει αρχίσει από την εποχή που ο Τσαβες ήθελε ανεξάρτητη νοτιοαμερικανικη Τράπεζα
34) Fake news και προπαγάνδα στις εκλογές της Βενεζουέλας
35) Ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα
36) Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Είμαστε chavistas μέχρι θανάτου»
37) Γιατί τα αποθέματα θορίου είναι άλλος ένας λόγος για την επίθεση στη Βενεζουέλα
38) Η Μόσχα καταδικάζει τις απειλές Trump εναντίον της Βενεζουέλας
39) Ποιά είναι πραγματικά η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα;40) Πείνα στη Βενεζουέλα; Μία ακόμα προπαγάνδα των νεοταξικών ΜΜΕ !
41)  Η Βενεζουέλα σταματά να χρησιμοποιεί το δολάριο στο εμπόριο πετρελαίου
42) Μαδούρο και Άσαντ διαθέτουν τα καύσιμα τους τσάμπα στους πολίτες, γι αυτό θέλει να τους εξοντώσει η τραπεζική μαφία!
43) Βενεζουέλα: Πως οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την τέταρτη πλουσιότερη χώρα
44) Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!
45) Υπουργός Άμυνας Βενεζουέλας: Ακολουθούν την τακτική που εφάρμοσαν στη Λιβύη. Επιχειρούν μισθοφόροι να ενσπείρουν το χάος
46) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης
47) Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!
48) Ο Guaido είναι πράκτορας της CIA, εκπαιδεύτηκε από την OTPOR που βοήθησε τους αποκεφαλιστές Ισλαμιστές του Morsi!
49) Οι Rothschild δίνουν γραμμή στους πράκτορες της δημοσιογραφίας να συνεχίσουν να εκθειάζουν τον πράκτορα της OTPOR
50 Έκθεση: οι κυρώσεις προκάλεσαν ζημία στη Βενεζουέλα ύψους 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων
51) Η «ανθρωπιστική βοήθεια» ως όχημα του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού
52) Η «ανθρωπιστική βοήθεια» ως όχημα του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού
53) Οργάνωση αλλαγής καθεστώτων είχε προτείνει μπλακάουτ στη Βενεζουέλα το 2010 ως μέθοδο για ”ευρεία αναταραχή”