ΗΠΑ: Λεσβίες μαμάδες σκότωσαν τα 6 υιοθετημένα τους παιδιά πέφτοντας στο γκρεμό


ΗΠΑ: Λεσβίες μαμάδες σκότωσαν τα 6 υιοθετημένα τους παιδιά πέφτοντας στο γκρεμό

Gay ζεύγος γυναικών υιοθέτησε έξι παιδιά και μετά από μερικά χρόνια τα φόρτωσαν σ’ ένα αυτοκίνητο και τα πήραν μαζί τους στον θάνατο ρίχνοντας το όχημα από έναν γκρεμό. Πριν από αυτό το έγκλημα για χρόνια κακοποιούσαν αυτά τα παιδιά ή τα άφηναν χωρίς φαγητό για τιμωρία.

Την ίδια στιγμή οι χαφιέδες των τοκογλύφων αφήνουν να εννοηθεί ότι η κακοποίηση παιδιών συνδέεται με τα straight ζευγάρια ώστε να δημιουργηθεί συναίνεση για την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια. 

Δεν ξέρω αν θα βρούμε πραγματικές στατιστικές για τις κακοποιήσεις παιδιών ώστε να μάθουμε την αλήθεια για το πιο περιβάλλον είναι πιο ασφαλές για το παιδί. Αν και δεν θέλει πολλή σκέψη. Ήδη το ότι στα ομόφυλα ζευγάρια ο ένας από τους δύο κηδεμόνες δεν συνδέεται βιολογικά με το παιδί του συντρόφου είναι λόγος για μειωμένο ενδιαφέρον για την τύχη του παιδιού.

Συμβαίνει και στα straight ζευγάρια γιατί είναι κανόνας της φύσης. Αλλιώς πονάς το δικό σου παιδί ή έστω αυτό που νομίζεις ότι είναι δικό σου. Αυτό το ενστικτώδεις ενδιαφέρον δημιουργεί το προστατευμένο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνουν με ασφάλεια τα παιδιά .

Στα περισσότερα ετερόφυλα ζευγάρια το ενδιαφέρον για τη ζωή του παιδιού είναι διπλό γιατί και οι δύο γονείς το αισθάνονται ως κομμάτι του εαυτού τους. Είναι τόσο τεράστιας σημασίας η συγγένεια αίματος στην ψυχολογία των ανθρώπων που οι τοκογλύφοι προωθούν σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους με καθαρά συγγενικά και φυλετικά κριτήρια.

Προβαίνουν ακόμα και σε αιμομιξίες για να μην ανοίξει πολύ ο κύκλος της οικογένειας…για να μην μπει ξένο αίμα που δεν θα πονάει τον κλεμμένο πλούτο όπως αυτοί.

Ο “διαφωτισμός” είναι για εμάς στον όχλο …όχι για την Ελίτ. Η Ελίτ επιμένει παραδοσιακά. Ούτε καν γάμους με αλλόθρησκους δεν επιτρέπουν στο Ισραήλ. Δεν υπάρχει καν πολιτικός γάμος σε ένα κράτος που δημιουργήθηκε μετά το 1950 με την καθοδήγηση των πεφωτισμένων Rothschild που κατηγορούν Χριστιανούς ή Μουσουλμάνους …για σκοταδισμό.

ΠΗΓΗ
Νέα σοκαριστική τροπή πήρε η υπόθεση της πτώσης ενός SUV με δύο γυναίκες και έξι παιδιά σε γκρεμό 30 μέτρων στην Καλιφόρνια στις 26 Μαρτίου 2018.

Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για δυστύχημα αλλά τελικά οι ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο λεσβίες μαμάδες, η Jennifer και η Sarah Hart, γονείς των παιδιών τα οποία είχαν υιοθετήσει, έριξαν εκ προθέσεως το αυτοκίνητό τους στο γκρεμό, διαπράττοντας αυτοκτονία και δολοφονία.

Οι αρχές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ανακάλυψαν ότι η μία από τις δύο γυναίκες, όχι αυτή που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας μέσω πνιγμού.

Σύμφωνα με την έρευνα η άλλη γυναίκα, αυτή που οδηγούσε, πάτησε ηθελημένα το γκάζι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στον γκρεμό.

Τα έξι παιδιά, ηλικίας από 12 έως 19, δεν είχαν τις ίδιες προθέσεις με τις μητέρες τους, σύμφωνα με τους ενόρκους.
ΗΠΑ: Λεσβίες μαμάδες σκότωσαν τα 6 υιοθετημένα τους παιδιά πέφτοντας στο γκρεμό

Οι δυο γυναίκες πήραν τα παιδιά και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους στις 23 Μαρτίου μετά την επιχειρούμενη επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι τους. Οι αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι η Jennifer και η Sarah Hart κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Ένας γείτονάς τους είχε αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες τιμωρούσαν τα παιδιά τους, αφήνοντάς τα χωρίς φαγητό.

Σημειώνεται ότι η Sarah Hart το 2011 είχε δηλώσει ένοχη για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την Daily Mail οι λεσβίες μαμάδες σκότωσαν τα έξι υιοθετημένα τους παιδιά λίγες μέρες αφού κοινωνικοί λειτουργοί άρχισαν να ερευνούν αναφορές που έλεγαν ότι τα παιδιά πηδούσαν απ’ τα παράθυρα του σπιτιού τους ζητώντας φαγητό από τους γείτονες και ότι οι μητέρες τους τα έδερναν με ζώνεςΗΠΑ: Λεσβίες μαμάδες σκότωσαν τα 6 υιοθετημένα τους παιδιά πέφτοντας στο γκρεμό55.