Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα

ΣΧΟΛΙΟ GROTHIA.GR:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΜ!
του Αλεξόπουλου Στέλιου

Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» συναγωνίζεται πολλές φορές είναι η αλήθεια τον φιλοκυπατζίδικο «Στόχο» σε ρεπορτάζ για γέλιο ενώ αποτελούν και οι 2 μαζί τις πιο γνωστές φυλλάδες της εμετικής ελληνόφωνης αντιφασιστικής ακροδεξιάς καθώς και την καθημερινή ενημέρωση πολλών που ανακάλυψαν τον light«πατριωτισμό». Δεν παραλείπουν οι αναγνώστες των να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας και «προφητείες» που εμφανίζονται κατά κόρον στα εξώφυλλα καθώς και σε «αναλύσεις» που έχουν πάντα έχουν ως σκοπό να ενισχύσουν τον ανθελληνικό Ιουδαιοχριστιανισμό από την μια και από την άλλη να λασπολογήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΝα σημειωθεί ότι ο «Μαύρος Κρίνος» είναι το μοναδικό ιστολόγιο από το 2008 που έχει καταγγείλει και τις 2 φυλλάδες αφού δεν έχουμε καμιά σχέση εξάρτησης όπως κάποιοι από τους κατά καιρούς επικριτές μας οι οποίοι σιωπούν πλήρως απέναντι στον διαχρονικό βρώμικο ρόλο της «Ελεύθερης Ώρας» και του «Στόχου». Οι όποιες απόψεις εκφράζονται για την Βόρεια Κορέα μπορεί να μην βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία του λεγόμενου «χώρου» – γεγονός που δεν μας ενδιαφέρει στο ελάχιστο – αλλά από την άλλη αποτελούν τα γραφόμενα αντικείμενο πολυετής έρευνας και γεωπολιτικής οπτικής συναγωνιστών μας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι σήμερα η μάχη δίνεται σε πολλαπλά επίπεδα πέρα από τα όρια της Ευρώπης. Αδιαφορούμε πλήρως για την κριτική όλων όσων έχουν μάθει να «χωνεύουν» τις ψευδολογίες της αστικής ακροδεξιάς και τα παραμύθια του ανθελληνικού κράτους. Τα φύλλα των αντιφασιστικών ακροδεξιών φυλλάδων θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνο για τον καθαρισμό τζαμιών και το τζάκι κατά την χειμερινή περίοδο αλλά κάποιες φορές αξίζει να τους «ξεμπροστιάζουμε» όπως έχουμε κάνει παλαιότερα σε δεκάδες άρθρα για να μην νομίζουν ότι κατέχουν την «γνώση και πληροφόρηση».

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα
Ο Νίκος Χιδίρογλου δίπλα στον Χριστόδουλο.

Για τον αντιφασίστα ρασοφόρο και φίλο του Ισραήλ μπορείτε να διαβάσετε εδώ κάποια γεγονότα που τα κρύβει κάτω από το χαλί η αστική ακροδεξιά …

Γνωστός λοιπόν ο κύριος Νίκος Χιδίρογλου. Ίδια «φουρνιά» γραφικής εθνικοφροσύνης με τον Θανάση Πλεύρη, τον Φαήλο Κρανιδιώτη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τα άλλα τέκνα της mainstream δεξιάς που βλέπουν κομμουνιστικούς μπαμπούλες παντού και οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί την τσέπη τους ή το Ισραήλ … θεωρείτε από αυτούς «αναρχοφασιστικό» και ότι άλλο μπορεί να παράγει ο καθεστωτικός εγκέφαλος τους. Όλοι αυτοί οι κύριοι «ερεθίζονται» όταν βλέπουν φωτογραφίες με τον Κανελλόπουλο να καλωσορίζει τον Αμερικανό Στρατηγό Βαν Φλιτ στον Γράμμο όπου του ανέφερε χαρακτηριστικά «Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας!» δείχνοντας τους έλληνες στρατιώτες, ενώ την ίδια στιγμή το πεδίο των μαχών ήταν σπαρμένο με πτώματα Εθνικιστών οπλιτών και αξιωματικών που έπεσαν για να νικηθεί ο κομμουνισμός αλλά την ίδια στιγμή η Ελλάς είχε μετατραπεί σε αποικία της Ουάσιγκτον και «τρούμπα» για τον 6ο στόλο των Αμερικανών.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΑπό την άλλη οι καρχαρίες της μεγαλοαστικής τάξης είχαν τον άπλετο χρόνο τους να φάνε με την άνεση τους το σχέδιο Μάρσαλ όταν δεν κακοποιούσαν το υπηρετικό προσωπικό που είχε έρθει από τα φτωχά χωριά της επαρχίας για ένα κομμάτι ψωμί. Ιστορίες «εθνικοφροσύνης» βέβαια με μπόλικη γαλανόλευκη επένδυση και χριστιανική «ηθική». Παράγωγο μιας χώρας που κοιμήθηκε δημοκρατική και ξύπνησε αντιφασιστική έως τα μπούνια. Από αυτόν τον χώρο λοιπόν προέρχεται ο κύριος Χιδίρογλου έναν χώρο που ούρλιαζε για πατρίδα … και την ίδια στιγμή την πουλούσε με άνεση σε ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές. Στα τέλη Ιουνίου (26.06) ο Χιδίρογλου κλασσικός εκπρόσωπος της αρθρογραφίας τωνglamorous «πατριωτών» του Καραμανλισμού που πουλάει «αρματολίκι» και «αντάρτικο πόλης» μέσα από τα βιβλία του αλλά στην ζωή τον βρίσκουμε να προσκυνάει την αστική δημοκρατία, σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι κοινές συνισταμένες των άκρων είναι πολλές» – το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αναφέρθηκε στην συντακτική μας ομάδα.

Με αφορμή κάποια επιστολή συλλυπητηρίων των Σταλινικών του ΚΚΕ μετά τον θάνατο του πατέρα του σημερινού ηγέτη της Βόρειας Κορέας είχε την ευκαιρία να γράψει χαρακτηριστικά ανάμεσα σε άλλα «αλληλέγγυοι στην ανελευθερία είναι λοιπόν οι κομμουνιστές και οι «μαύροι» και εν σοσιαλισμώ αδερφοί τους του απέναντι άκρου, του ναζιστικού» (sic) υπονοώντας την κοινή θέση Κομμουνιστών και Εθνικοσοσιαλιστών απέναντι στο Βορειοκορεάτικο καθεστώς. Δεν νιώθουμε σε καμιά περίπτωση αδέρφια με τους κομμουνιστές αν και είναι αλήθεια ότι με χιλιάδες εξ αυτών σε κάποιες ιστορικές παρενθέσεις όπως από τις απεργίες των εργατών της Γερμανίας και τις αντισιωνιστικές ομιλίες στα πανεπιστήμια της ίδιας χώρας, μέχρι τις ιστορικές «λυκοφιλίες» στην Πολωνία, τα κοινά γυμνάσια στα στρατόπεδα της ΠαλαιστινιακήςPLO έως τις μάχες στην Κράινα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ή στα χαρακώματα της Δούμας το ’93 στην Μόσχα βρεθήκαν «μαύροι και κόκκινοι» μαζί στα ίδια χαρακώματα χωρίς ταμπέλες και κομματικές ταυτότητες να χωρίζουν τον κοινό σκοπό δηλαδή την αντίσταση στον νεοφιλελευθερισμό. Η ιστορία δεν είναι γραμμική και οι ιδέες δεν μπαίνουν πάντα σε καλούπια αλλά υπάρχουν ανατροπές και συμμαχίες ακόμη και με τον διάβολο. Τον εντυπωσιάζει λοιπόν τον Χιδίρογλου πως γίνεται Κομμουνιστές και Εθνικοσοσιαλιστές να μπορούν να έχουν κοινή θέση και στάση.

Το παρακάτω άρθρο είναι η απάντηση μας για την Βόρεια Κορέα και για όλους αυτούς που αναπαράγουν διάφορες φήμες.

Υπήρξε και υπάρχει ιστορική σύμπλευση λοιπόν απέναντι σε μια ασιατική χώρα που δεν γυρνάνε οι νεολαίοι με μια σύριγγα στο χέρι, οι γυναίκες δεν προχωρούν σε αμβλώσεις επειδή δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους, και τα gay parades σε καμιά περίπτωση δενεπιδοτούνται από τον δήμο που τυγχάνει να είναι και η πρωτεύουσα της χώρας. Αυτά είναι τα παράγωγα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που υπηρέτησε και υπηρετεί με το όχημα της εθνομηδενιστικής «Νέας Δημοκρατίας» ο κ. Χιδίρογλου και πολλοί άλλοι σαν αυτόν ενώ κάποιοι δεξιοί σαλτιμπάγκοι έχουν βρει καταφύγιο σε «εθνικιστικά» κόμματα και προβάλλουν όλοι μαζί τον κομμουνιστικό κίνδυνο … την ίδια ώρα που η χώρα εξελίσσεται σε «χώρο» και αποικία του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας!

Η παραπλάνηση υπήρξε άλλωστε πάντα χαρακτηριστικό της «εθνικής δεξιάς» από την εποχή που ο γνωστός Μανιαδάκης ζητούσε το ’41την εκτέλεση των Εθνικοσοσιαλιστών της 4ης Αυγούστου (περιοδικό “Τότε” Σεπτέμβρης – Οκτώβριος 2008) και ο μητραλοίαςΚωνσταντίνος Καραμανλής μεταπολεμικά προς άγρα ψήφων των Εθνικιστών και Φασιστών τιτλοφορούσε παραπλανητικά το νέο του κομματικό μαντρί ως «Εθνική» Ριζοσπαστική Ένωση και όλοι αυτοί μαζί δεν παρέλειπαν τον κύριο ρόλο τους ως θεραπαινίδες και άνθρωποι των Αμερικανών και των Εγγλέζων. Τον ενοχλεί λοιπόν τον κύριο Χιδίρογλου η κοινή πεποίθηση ανθρώπων με διαφορετική πολιτική προέλευση ότι η Βόρεια Κορέα αποτελεί ένα οχυρό αντίστασης απέναντι στον Αμερικανισμό. Και τι κάνει ο κύριος αυτός στο εν λόγω άρθρο; Προβάλλει δημόσια μια ταινία (theinterview) έργο της κινηματογραφικής υπερδύναμης του Ομπάμα και του σιναφιού του ως επιχείρημα με θετικό πρόσημο, αναπαράγει δηλαδή στην ουσία άλλη μια επικοινωνιακή κίνηση της Αμερικής στην οποία 2 δημοσιογράφοι προσπαθούν να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας και Στρατηγό Kim Jong Un.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΜαζί στον χορό της παραπληροφόρησης και η ακροδεξιά εφημερίδα”Εμπρός” που αναπαράγει τα ίδια ακριβώς  τσιτάτα με τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές σχετικά με το καθεστώς στην Βόρεια Κορέα …

Μια ακόμη επικοινωνιακή επίθεση του Αμερικανισμού στους δέκτες μας σύντομα … Όλο αυτό το παραλήρημα του Χιδίρογλου που φαίνεται να ζει σε έναν υπέροχο δημοκρατικό κόσμο, έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με την λογική του Μπους που είχε πει «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας». Το δόγμα αυτό υπήρξε η «πυξίδα» για μια σειρά επιθέσεων απέναντι σε ανυπότακτα καθεστώτα τα οποία όλα έχουν ως κοινό στοιχείο την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της Εθνικής Ταυτότητας. Κατά τύχη βέβαια … και οι 2 πρωταγωνιστές της ταινίας οι γνωστοί Seth Rogen και James Franco αλλά και πολλοί άλλοι συντελεστές έχουν ΙΟΥΔΑΙΚΗ καταγωγή!

το trailer εδώ …


The Interview (2014) 

Directors: Evan Goldberg (Jew), Seth Rogen (Jew)

Writers: Evan Goldberg (Jew), Seth Rogen (Jew), Dan Sterling (Jew)

Producers: Evan Goldberg (Jew), Seth Rogen (Jew) James Weaver (?)

Casting Director: Francine Maisler (Jew)

Cast

Lizzy Caplan (Jew) – Agent Lacey

Aubrey K. Miller (Jew) – Kim

Alan Blumenfeld (Jew) – Israeli Prime Minister

Bryce Fishman (Jew) – Actress

Φυσικά και δεν είναι τυχαίο αγαπητέ αναγνώστη ότι οι κονδυλοφόροι της ακροδεξιάς προωθούν άμεσα ή έμμεσα κάθε Σιωνιστική ταινία που έχει στόχο και σκοπό να ξεφτιλίσει στα μάτια της αγελαίας μάζας τις μορφές ΗΓΕΤΩΝ οι οποίοι έχουν «γραμμένους» και τους αχυρανθρώπους των Η.Π.Α. αλλά και της εβραιόδουλης Ε.Ε. Φυσικά η χώρα αυτή – η οποία μαζί με τους Μογγόλους και τους Ιάπωνες συγκροτούν αξιόλογα πολεμικά Ασιατικά Έθνη – της μεγάλης αυτής ηπείρου απάντησε καταλλήλως στον Ο.Η.Ε. και είχε το σθένος έστω και τυπικά να καταγγείλει την απαράδεκτη αυτή ταινία. Ας σκεφτεί αντίστοιχα ένας ‘Έλλην «ιθαγενής» το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς»το ’96 για να δει ποιος σήμερα έχει ΗΓΕΤΗ και ποιος πολιτικούς παλιάτσους με ελληνική ταυτότητα αλλά Ιουδαϊκή καρδιά …Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα

Βασικός προμηθευτής όπλων της Παλαιστινιακής αντίστασης αλλά και της Hezbollah είναι η Βόρεια Κορέα. Πέρα από την αποστολή όπλων με φορτία που φτάνουν σε λιμάνια το 2003 στρατιωτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Γάζα και τον Λίβανο και μετέφεραν τεχνογνωσία σχετικά με την κατασκευή τούνελ.

Ας ξαναγυρίσω όμως στον κύριο Χιδίρογλου. Είχαμε αναφερθεί στο πρόσωπο του σε ένα παλαιότερο άρθρο – εδώ – σχετικά με την«κρατική βία και την στάση των νεοφασιστών» όπου και γράφαμε ότι το ίδιο πρόσωπο προώθησε και τότε την παραπληροφόρηση μετά την σύλληψη Συναγωνιστών στον Βόλο. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξεχνούν τον ρόλο σας κύριε Χιδίρογλου εκείνη την εποχή σχετικά με τις συλλήψεις των νεολαίων συναγωνιστών… Ο Χιδίρογλου είναι κλασσικό παράδειγμα ακροδεξιού αντιφασίστα αρθρογράφου και συγγραφέα που νιώθει υπέροχα με την αστική δημοκρατία και απολαμβάνει στο έπακρο την «ασφάλεια» που παρέχει η κυβέρνηση Σαμαρά την στιγμή που χιλιάδες άλλοι βιώνουν πόνο και δυστυχία εξαιτίας της ίδιας πολιτικής. Γέννημα θρέμμα φυσικά του Καραμανλισμού σύμφωνα με το βιογραφικό του,τομεάρχης το 2000 του κόμματος της προδοσίας (Ν.Δ.), σάρκα από την σάρκα της δεξιάς λοιπόν και πρώην δεξί χέρι τουΜεϊμαράκη.

Δηλώνει«συντηρητικός» αφού μάλλον ο όρος δεξιός φοβίζει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον έχουν κατηγορήσει ότι απέκρυψε από το βιογραφικό του την συνεργασία με τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο. Είναι από εκείνη την παρέα της ακροδεξιάς των ημερών μας με το υφάκι στην οθόνη και τον χυδαίο αντιφασισμό να εμφανίζεται στην γλώσσα. Θυμίζει την κουστωδία της παρέας του Σαμαρά το «Δίκτυο 21» με την μπριγιαντίνη στα μαλλιά και την γαλανόλευκη γραβάτα καθώς και το ακριβό rolex, που κάθε τι που του θυμίζει «φασισμό» του προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό είναι η αλήθεια. Είναι γνωστή η αγάπη της ακροδεξιάς στο «συνταγματικό τόξο» και στην νομιμότητα της νεοφιλελεύθερης κοινωνίας αλλά από την άλλη είναι γνωστό και το δικό μας Άσβεστο Μίσος για κάθε τι δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό.

Ο ίδιος κύριος που παπαγαλίζει την προπαγάνδα για την Βόρεια Κορέα δεν θα εμφανιστεί σήμερα στις φυλλάδες να γράψει κάτι για την Ισραηλινή προκλητικότητα στην Γάζα αφού για αυτόν «το έθνος των δολοφόνων της Σιών» είναι «σύμμαχος» για το μέλλον όπως αναφέρει συχνά πυκνά η αστική φιλοισραηλινή ακροδεξιά. Κανένας Νίκος Χιδίρογλου όπως και κανένας Θανάσης Πλεύρης, Μάκης Βορίδης, Χρίστος Χαρίτος, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Άδωνις Γεωργιάδης ή ακόμη και ο γνωστός πολιτευτής της «Χρυσής Αυγής» Χρίστος Γούδης που θεωρεί τον Καραμανλή Εθνικιστή (!!!) και τον Εθνικισμό … δημοκρατικό (sic) δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάθε Έθνος έχει δικαίωμα  να επιλέξει την κυριαρχία του στο έδαφος που ζει και την ταυτότητα του και όχι δεξιοί Αμερικανοί γερουσιαστές που πολλές φορές είναι τα σημερινά ινδάλματα όλων αυτών των προσώπων που ανέφερα πριν.
Κάποιοι τρομάζουν μπροστά στα λεγόμενα μας και θα σπεύσουν να δικαιολογήσουν τον στείρο αντικομμουνισμό τους αφού κατά βάθος υπήρξαν πάντα τρόφιμοι του σύγχρονου σχεδίου Μάρσαλ και υποστηρικτές του Μπους και του Κλίντον γνωστών «ανθρωπιστών» σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να εξηγήσει σε όλους αυτούς την πολυπλοκότητα της γεωπολιτικής κατάστασης μετά την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. και «αν πρέπει να καταλάβουν αφού δεν μπορούν» όπως έγραφε παλαιότερα πολύ σωστά σε κάποιο άρθρο του ο Αριστοτέλης Καλέντζης. Αυτοί λοιπόν οι «αντικομμουνιστές» του Κολωνακίου που ουδέποτε κατανόησαν την λέξη Σοσιαλισμός και τα χέρια τους δεν έχουν την παραμικρή αμυχή από τον σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν τον Βορειοκορεάτικο λαό και την ηγεσία του. Σε κάθε ευκαιρία υιοθετούν την προπαγάνδα και την λάσπη του CNN, αναπαράγουν ως παπαγάλοι που είναι τις θέσεις και τις απόψεις του statedepartment και χαίρονται να βλέπουν τα «επίκαιρα» της δεκαετίας του ’50 όταν η ηγεσία της χώρας σε μια επίδειξη πολιτικής υποδούλωσης και νεοελληνικής σχιζοφρένειας έστελνε εκατοντάδες Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες να σκοτώσουν αλλά και να σκοτωθούν από έναν λαό που ουδέποτε μας ενόχλησε μόνο και μόνο επειδή το διέταξε ο αμερικανικός στρατός και επειδή κάποιοι έπρεπε να «βγάλουν» την υποχρέωση για τα αμερικανικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στον εμφύλιο.

Και για τους ηλίθιους που χαίρονται για το αίμα που χύθηκε στο άγονο έδαφος της Κορέας να τους θυμίσουμε ότι την ίδια εποχή εξελίχθηκαν διώξεις σε βάρος Ελλήνων της Κύπρου από την Αγγλική δημοκρατική αρμοστεία, ενώ στην Βόρεια Ήπειρο εκτελούντο καθημερινά Έλληνες ομογενείς και στην Ίμβρο και την Τένεδο καθημερινά σακάτευαν οι Τούρκοι τους Έλληνες. Έτσι λοιπόν το επιχείρημα ότι οι εθελοντές στην Βόρεια Κορέα πολέμησαν τον κομμουνισμό δεν πείθει κανέναν αφού σίγουρα οι Άγιοι Σαράντα … είναι πιο κοντά από την Σεούλ.

ΚΚΕ και Βόρεια Κορέα

Να σημειωθεί ότι το κόμμα του Περισσού και σωματοφύλακας της αστικής δημοκρατίας αλλά και τα μαοϊκά κόμματα στην Ελλάδα – πουυποτίθεται ότι είναι πιο κοντά στην Βόρεια Κορέα από ιδεολογική άποψη – ουδέποτε έδειξαν ουσιαστική στήριξη και αλληλεγγύη στοΕργατικό Κόμμα της Βορείου Κορέας πλην αρθρογραφίας σε γραφικές φυλλάδες και στο διαδίκτυο αλλά και με αποστολή κάποιων επιστολών σε περιόδους πένθους. Η αριστερά στην Ελλάδα άλλωστε προτιμάει να ασχολείται με τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των Σαλαφιστών … παρά με χώρες που ενοχλούν το Πεντάγωνο και τον Σιωνισμό. Ουδέποτε οι κύριοι αυτοί – συνολικά της αριστεράς – έθιξαν την σημασία του να παραμείνει η χώρα αυτή ένα από τα ελάχιστα οχυρά αντίστασης μέσα στο σφαγείο της παγκοσμιοποίησης, ουδέποτε ενημέρωσαν τον λαό για το πολυετές εμπάργκο με συνέπεια τον υποσιτισμό χιλιάδων ανθρώπων και τον θάνατο τους με ευθύνη των Αμερικανών τα τελευταία 70 χρόνια. Όπως έκλεισαν τα μάτια στο Ιράκ και στην Λιβύη αποδεικνύονται και πάλι οι ίδιοι το κρυφό χαρτί της αστικής εξουσίας.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα“Το Ισραήλ είναι ένας καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί!”

Kim Jong-un
Η αφορμή για την τακτική «δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα» εκ μέρους της παραδοσιακής αριστεράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την σταδιακή απόρριψη του μαρξισμού εκ μέρους των Βορειοκορεατών αρχικά την δεκαετία του ’50 και αργότερα με πιο επίσημο τρόπο σε  κομματικά συνέδρια οι οποίοι πέρασαν από την μαρξιστική ουτοπία στον Κορεατικό Εθνικισμό και το δόγμα «Juche» (Αυτάρκεια) το οποίο πήρε την μορφή πολιτικής θρησκείας και ενισχύθηκε για την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας αλλά και των Αντισιωνιστικών θέσεων του καθεστώτος. Το γεγονός αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τους κρυφοεβραίους που συμμετέχουν σήμερα στο κόμμα του Κουτσούμπα αλλά και στους Ευρωπαίους δημοκράτες ευρωκομμουνιστές! Πρέπει να τονιστεί ότι η ηγεσία της χώρας αυτής, αμέσως μόλις σταθεροποίησε τις θέσεις της μετά τον πόλεμο προχώρησε σε μια σκληρή κριτική απέναντι στον μαρξισμό προκαλώντας την αντίδραση της Κίνας και των Σοβιετικών. Ας μην απορούν κάποιοι πως η αριστερά καπηλεύεται καθεστώτα που περισσότερη ιδεολογική συγγένεια έχουν τελικά με τον Φασισμό – κάποιοι μπορούν να τον ονομάσουν Εθνικομπολσεβικισμό αλλά σφάλλουν επί της ουσίας – παρά με τις θεωρίες των Εβραίων Μαρξ και Λένιν.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΙστορικά φαινόμενα έχουν ξανά υπάρξει όπως στην επανάσταση της Κούβας όπου ενώ οι αρχικές επαναστατικές εκφράσεις και διαθέσεις υπήρξαν καθαρά εθνικιστικές και επηρεασμένες από τον Περόν στο τέλος όμως με ευθύνη του Κάστρο κατέληξε  ο Γκεβάρα νεκρός και η «επανάσταση» σήμερα ένα πορνείο για τον Ευρωπαίο και Αμερικανό με τους ντόπιους να πουλάνε το κορμί τους μαζί με χειροποίητα πούρα Αβάνας για να ζήσουν. Οι «Φασίστες» υπερασπίζονται με πάθος την Πατρίδα θυμίζοντας σε όλους την ρήση του Αλαίν ντε Μπενουά«Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald’s».

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΗ δημοκρατική λαίλαπα στην Βόρεια Κορέα
Και όμως μια χώρα που βομβαρδίστηκε όσο καμιά μετά τον Β’ Π.Π. και στην οποία δεν έμεινε ούτε μια γέφυρα ανέπαφη, ενώ οι νέγροι αλλά και οι λευκοί προτεστάντες Αμερικανοί έπαιζαν ένα νοσηρό «παιχνίδι» με το να πνίγουν για την πλάκα τους κατά χιλιάδες παιδιά και μητέρες σε πηγάδια και λίμνες, ενώ κατά καιρούς ανατίναζαν και τα υδροηλεκτρικά φράγματα της χώρας με σκοπό να αφανιστούν ολόκληρα χωριά. Μόνο στην γέφυρα Soktang δολοφονήθηκαν 2000 άμαχοι όταν Αμερικανοί πυροβόλησαν άνευ λόγου με πολυβόλα και πετσόκοψαν με σπαθιά τους άμαχους που προσπαθούσαν να σωθούν!

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΕίναι χαρακτηριστικό ότι με επίσημη διαταγή του Αμερικανικού Στρατηγείου όλοι οι άμαχοι θεωρήθηκαν εχθρικοί στόχοι (!) και επί μήνες αεροπορικά σμήνη και μονάδες πεζικού εξολόθρευαν με τα πολυβόλα και την συμμετοχή της νοτιοκορεάτικης αστυνομίας μόνο γυναικόπαιδα αφού δεν μπορούσαν να σταματήσουν σε κανένα σημείο τις ταχυκίνητες μονάδες κρούσης της Βόρεια Κορέας! Πρέπει να σημειωθεί ότι η Νοτιοανατολική Ασία δεν πλήρωνε πρώτη φορά βαρύ φόρο αίματος στους προτεστάντες και στους σιωνιστές μακελάρηδες. Υπήρξαν συνεχείς ιεραποστολές επί σειρά ετών οι οποίες κατέληγαν σε αιματηρές «σταυροφορίες» για τον πλουτισμό των Η.Π.Α. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις εφαρμόστηκε η εκεχειρία περισσότεροι από 3.000.000 Κορεάτες είχαν ήδη βρει τον θάνατοπερισσότεροι από τις απώλειες των Ιαπώνων κατά την διάρκεια ολόκληρου του πολέμου!

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα“Η αλληλεγγύη του λαού μας η υποστήριξη και η ενθάρρυνση στον επαναστατικό αγώνα των Αράβων είναι συνεχής. Οι Κορεάτες συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον αγώνα των Παλαιστινίων για την απελευθέρωση της Πατρίδας τους και τον αγώνα του Αραβικού κόσμου ενάντια στον Σιωνισμό και την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, πάντα παραμένουμε σύντροφοι στα όπλα με τους Άραβες ενάντια στον κοινό εχθρό”

Kim ll Sung (15.03.1912 – 08.07.1994)
Οι Ιουδαίοι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες τους έσπευδαν να φανατίσουν τους Αμερικανούς γράφοντας ότι οι Βορειοκορεάτες δεν είναι τίποτε άλλο παρά «ναζί που πρέπει να πεθάνουν» ενώ οι εκατοντάδες χιλιάδες βιασμοί ντόπιων γυναικών και παιδιών από τους δημοκράτες θύμισαν σε όλους την εκστρατεία τρόμου στην Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΓερμανία όταν ηττήθηκε η πολεμική μηχανή του Άξονα. Στην πόλη Tae Jun7.000 άμαχοι εκτελέστηκαν υπό την άμεση επίβλεψη της CIA ενώ μεταπολεμικά οι ευθύνες μεταφέρθηκαν στους Βορειοκορεάτες, μια κλασσική δημοκρατική τακτική παραπλάνησης. Οι περισσότερες πόλεις καταστράφηκαν από συμμαχικούς βομβαρδισμούς κατά 95% ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό στην επικράτεια της Γερμανίας κατά την διάρκεια του δευτέρου μεγάλου πολέμου.

Μια χώρα ορεινή με συνεχείς φυσικές καταστροφές και με ελάχιστες εκτάσεις για καλλιέργεια – αλλά τεράστιες ποσότητες πρώτων υλών τις οποίες εποφθαλμιούν οι Νοτιοκορεάτες καπιταλιστές και οι σύμμαχοι τους – όχι μόνο αντιστάθηκε διαχρονικά στον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό αλλά ανέπτυξε βαριά βιομηχανία και στρατιωτική τεχνολογία σε βαλλιστικούς πυραύλους, ανοικοδόμησε πλήρως την χώρα και σήμερα παρόλο τις πλημμύρες αλλά και τα λάθη ή τις παραλείψεις καθώς και το βάρος από την πολιτική κληρονομιά της ΕΣΣΔ κατάφερε να ενισχύσει όλα τα Αντισιωνιστικά καθεστώτα, να αποτρέψει την πολιτιστική «μόλυνση» από τις αστικές δημοκρατίες και τέλος να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο ώστε να αποτρέψει κάθε μελλοντική εχθρική εισβολή από τα «αμερικανικά τσακάλια» όπως ονομάστηκαν οι εχθροί τους. Στην Βόρεια Κορέα λοιπόν ένας ολόκληρος λαός όχι μόνο δεν φοράει τα κράνη ενός ξένου στρατού σήμερα αλλά προτάσσει κατά εκατομμύρια τους άνδρες και τις γυναίκες, την θέληση ενός ολόκληρου λαού να μην υποταχθεί στις σειρήνες της καπιταλιστικής ευδαιμονίας.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΗ δομή της εξουσίας η σύνθεση της πολεμικής μηχανής η αρχή τηςξενηλασίας καθώς και οι αρχές του Shogun – η προσωπολατρεία στον ανώτατη ηγέτη που είναι παράδοση της χώρας – θυμίζουν σε πολλούς το Φασιστικό και το Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς παρά την κλασσική θεώρηση ότι είναι ένα «κομμουνιστικό» κράτος. Αν και κάποιοι θεωρούν ότι οι Κορεάτες αντέγραψαν ουσιαστικά τις αρχές του «Ιαπωνικού Φασισμού» ή υιοθέτησαν τις αρχές τουκορπορατισμού όλοι συμφωνούν στο γεγονός ότι ο κομμουνισμός στην χώρα αυτή χρησιμοποιήθηκε ως προσωρινό εργαλείο για να ενισχυθεί η εθνικοεπαναστατική πλευρά της κοινωνίας.

Η πρωινή έγερση του πληθυσμού υπό τους ήχους των πολεμικών σειρήνων – οι οποίες θυμίζουν σε όλους τους καιρούς που η αμερικανική αεροπορία βομβάρδιζε τα αστικά κέντρα προκαλώντας εκατόμβες θυμάτων όπως στην πρωτεύουσα τους το ’52 όπου σε μια μόνο μέρα 8.000 άμαχοι βρήκαν τον θάνατο – η προώθηση της φυλετικής υπεροχής και της μουσικής στην παιδεία αλλά και στην καθημερινότητα καθώς και η κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής προς όφελος της λαϊκής κοινότητας σίγουρα δεν θυμίζει κλασσική κομμουνιστική χώρα.

Τι κοινό έχει ένα καθεστώς – όπως της Βόρειας Κορέας – που έχει στις στρατιωτικές σχολές ως πρότυπο την Φυλετική Αριστοκρατία και την διαχρονική πολιτική της Αρχαίας Σπάρτης και σε εθελοντική θητεία εκατομμύρια άντρες και γυναίκες με στόχο την συντριβή του Αμερικανισμού με τον μπολσεβικισμό που χρηματοδοτήθηκε από το χρηματιστήριο της Nέας Υόρκης και υποτάχθηκε σε σχέδια και πολυπληθή κομματικά γραφεία υπερήλικων ηγετών;  Τι σχέση έχει άραγε ένα καθεστώς όπως της Εθνικοεπαναστατικής Βόρειας Κορέας με τον μαρξισμό όταν στους ανώτατους στρατιωτικούς με αφορμή τα γενέθλια του νέου ηγέτη δόθηκε πρόσφατα το βιβλίο «ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ ενώ πρόσφατα η ηγεσία δήλωσε «το Ισραήλ πρέπει να εξαφανιστεί» προκαλώντας την οργή των Σιωνιστών;

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΤι σχέση έχει άραγε ένα καθεστώς όπως της Εθνικοεπαναστατικής Βόρειας Κορέας με τον μαρξισμό και τον υλισμό της κομμουνιστικής ουτοπίας όταν η ζωή και η πνοή της καθημερινότητας σε σχολεία στρατώνες και χώρους εργασίας είναι η άμεση επέλαση χιλιάδων αρμάτων μάχης στα νότια της χώρας για την απελευθέρωση της Πατρώας Γης από την κατοχή των Αμερικανοσιωνιστών;

Στον τελευταίο πόλεμο να σημειωθεί ότι όχι μόνο δεν έχασαν από την υπεροπλία των αντιπάλων τους αλλά τους έκαναν να υποχωρήσουν άτακτα σε 2 εβδομάδες ενώ στο τέλος και πάλι έσυραν τους αντιπάλους τους σε μια ατιμωτική εκεχειρία  που ισχύει μέχρι σήμερα. Όλα αυτά θυμίζουν τον Γάλλο Φασιστή Μπραζιγιάκ που προφητικά είχε προβλέψει για τον μελλοντικό «κόκκινο Φασισμό» που σίγουρα στην άγονη γη της Βόρειας Κορέας βρίσκει σήμερα την πιο πιστή εφαρμογή του.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΟχυρό αντίστασης η Βόρεια Κορέα.

Η Βόρεια Κορέα στράφηκε στον απομονωτισμό και στο δόγμα«Juche»,  που ταιριάζει με τις Κορεατικές παραδόσεις και την ψυχοσύνθεση των κατοίκων της χώρας. Το αν πέτυχε ή όχι η διοίκηση της χώρας αυτής από μια ηγεσία που παραμένει από τις πρώτες στην λίστα εχθρών των Αμερικανών είναι θέμα μόνο του λαού της και σε καμιά περίπτωση της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Η Βόρεια Κορέα σε μια επίδειξη πυγμής απέρριψε κάθε καπιταλιστική επιρροή και διαταγή και εξοπλίστηκε έως τα δόντια έτοιμη να απαντήσει σε κάθε αμερικανική και δημοκρατική εισβολή στο άμεσο μέλλον. Η υιοθέτηση φυλετικής πολιτικής στην νεολαία και στον στρατό, η ενίσχυση και η προβολή της εθνικής παράδοσης αλλά και η συμμετοχή της χώρας σε αντισιωνιστικές κινήσεις (π.χ. συμμετοχή στον πόλεμο μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών το ’73, συνεργασία με Συρία, Ιράν και Ιράκ) την έφερε σήμερα και πάλι στο στόχαστρο των Αμερικανοσιωνιστών.

Ας μην ξεχνάμε ότι μετά τον πόλεμο της Κορέας επιβλήθηκε ως τιμωρία από τις δημοκρατικές δυνάμεις ένα πλήρες εμπάργκο σε τρόφιμα καύσιμα και φάρμακα. Πρακτικές γενοκτονίας που θυμίζουν τις κινήσεις των Αμερικανών στον πόλεμο του ’91 όπου εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά πέθαναν από το εμπάργκο της Ουάσιγκτον σε φάρμακα. Ίδιος ο θύτης – η Δημοκρατία – και ίδια τα θύματα. Από την μια μεριά οι δολοφόνοι Δημοκράτες και από την άλλη οι Βιετναμέζοι, Σέρβοι, Ιρακινοί, Κορεάτες που δεν κάθονται ήσυχοι να τους «εκδημοκρατίσει» ο πολυφυλετικός στρατός των Η.Π.Α. και να ανοίξει σε κάθε γειτονιά μια χαβούζα του καπιταλισμού!

Προπαγανδιστική αφίσα του KDS

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα
Η σημασία του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Έτσι λοιπόν σήμερα που οι εξελίξεις τρέχουν ταχύτατα κάθε Έθνος που πολεμάει τον Σιωνισμό και τον Αμερικανισμό είναι εν δυνάμει σύμμαχος μας. Άλλωστε οι Εθνικοσοσιαλιστές απέδειξαν σε ιστορικό επίπεδο τόσο προπολεμικά αλλά και μεταπολεμικά ότι στάθηκαν στο πλευρό διαφορετικών εθνών και ενίσχυσαν τις δυνάμεις της Αντίστασης από όπου και αν προερχόταν αυτή. Μετά την πτώση της Σοβιετίας – μια αυτοκρατορία στην οποία οι μόνες σφαίρες που έπεσανδεν ήταν για την υπεράσπιση της αλλά αυτές που βρήκαν ως στόχο τα κεφάλια εκατοντάδων ανωτέρων και ανωτάτων κομμουνιστών αξιωματικών οι οποίοι δεν άντεξαν την ιδεολογική ήττα και αυτοκτόνησαν – άρχισαν να αναδύονται κοινωνίες και καθεστώτα που παρόλο την ιδεολογική διαφοροποίηση που είχαν συμμετείχαν όλα μαζί αλλά και ξεχωριστά στο στρατόπεδο του αντιαμερικανισμού.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΠρόσφατα παραδείγματα το Ιράκ του  Saddam Hussein, η Τζαμαχιρίγια του Λίβυου προέδρου Muammar Qaddafi που έπεσαν και οι 2 στις επάλξεις του αγώνα μέχρις εσχάτων παρόλο την έλλειψη μιας περιφερειακής μεγάλης δύναμης στο πλευρό τους και τις ελλείψεις σε οπλικά συστήματα και διεθνή στήριξη. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας προσπαθώντας να σταθεροποιήσει την μονοκρατορία του δεν υπολογίζει απώλειες αμάχων και κόστος για τις «σταυροφορίες» του και ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν να κάνουν και με την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ … Όταν ακόμη δεν είχαν συνειδητοποιήσει πολλοί πια ήταν η νέα τάξη που αναδυόταν στο προσκήνιο και πόσο γρήγορα άλλαζε το παγκόσμιο σκηνικό αντίπαλες ιδεολογίες κινήσεις και κόμματα βρέθηκαν πολλές φορές στο ίδιο χαράκωμα αφού πλέον ο «Θείος Σαμ» έδειχνε όλο και πιο συχνά τα δόντια του απέναντι σε αυτούς που δεν ονειρεύονταν ένα mc Donald’s για τα παιδιά τους και πολλά λίτρα coca cola για τους ίδιους.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΔεκάδες οι επεμβάσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για την θωράκιση της «δημοκρατίας» με πρώτα θύματα την δεκαετία του ’90 τους Σερβοβόσνιους και τους Ιρακινούς και πολλούς άλλους να παίρνουν σειρά μέχρι τις ημέρες μας. Η πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι τα πράγματα δεν έχουν μόνο μια ιδεολογική σφραγίδα αλλά και γεωπολιτική σημασία.Έτσι λοιπόν σήμερα ενώ σε επίπεδο τακτικής οι Ουκρανοί Εθνικοσοσιαλιστές ενέπνευσαν πολλούς στο πως μπορούν οι διαδηλωτές να τσακίσουν τα σώματα ασφαλείας – όπως θυμούνται όλοι στις οδομαχίες του Κιέβου – επέλεξαν να «αυτοκτονήσουν» πολιτικά αφού συνεργάστηκαν με τον Αμερικανισμό και το ΝΑΤΟ σε μια περιφερειακή διένεξη από την οποία όχι μόνο δεν θα αποκομίσουν τα Εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα της χώρας τους κάποιο κέρδος αλλά θα χάσουν πολλά περισσότερα, γεγονός που εκφράστηκε και στις τελευταίες εκλογές.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαKim Jong-il
Από την άλλη μεριά δεν θα πρέπει να θεωρείτε η Ρωσία του Πούτιν σε καμιά περίπτωση ότι είναι μια δύναμη που εκφράζει πλήρως τις ιδέες μας αλλά η σημαντική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι αυτή η χώρα μαζί με την Κίνα και την Ινδία δείχνουν να είναι προσωρινά το αντίπαλο δέος στο καπιταλιστικό κτήνος και δεν βομβαρδίζουν αμάχους όπως κάνει το ΝΑΤΟ, δεν επιβάλλουν μεταλλαγμένα τρόφιμα όπως πράττει η Ουάσιγκτον, δεν εισβάλλουν σε χώρες όπως έλαβε δεκάδες φορές μέρος το υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτή την απλή διαπίστωση δεν μπορεί να την κατανοήσει ένα σημαντικό κομμάτι του «χώρου» αφού από την μια αναλώνεται σε μια τραγική εμφυλιοπολεμική διαδικτυακή διαμάχη ανάμεσα σε  «ουκρανόφιλους» και «ρωσόφιλους» και από την άλλη αγνοεί ότι σήμερα σύμμαχος μας στην μάχη για να μην κυριαρχήσει πλήρως ο Αμερικανοσιωνιστικός όλεθρος είναι κάθε Φυλετική ελεύθερη κοινωνία που δεν γοητεύεται από το MTV και δεν εντυπωσιάζεται από την αμερικανική προπαγάνδα.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΗ σχέση των “αριστερών” Εθνικοσοσιαλιστών με την Βόρεια Κορέα

Σε παλαιότερο άρθρο υπήρξε αναφορά στην σχέση του«Στρασσερικού» KDS με την Βόρεια Κορέα – σύνδεσμος εδώ – ενώ να σημειωθεί ότι το ’98 μέλη του NPD από την Σαξονία ενίσχυσαν τους δεσμούς μεταξύ Γερμανών συναγωνιστών και Βορειοκορεατών. Σήμερα η αντιιμπεριαλιστική πλατφόρμα (AIP) πρωτοστατεί στην υπεράσπιση της χώρας αυτής, και εκπρόσωποι της παρευρέθηκαν σε εκδηλώσεις υπέρ του Βορεοκορεάτικου καθεστώτος το 2012. Υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές μας που διατηρούν επαφές με ανθρώπους του καθεστώτος αλλά δεν προβάλλονται για ευνόητους λόγους. Στην Σουηδία Εθνικοσοσιαλιστές (N.R.M.) το 2013 προχώρησαν σε παρέμβαση ζητώντας από την ηγεσία της ασιατικής χώρας να καταστρέψει το Τελ Αβίβ και την Νέα Υόρκη με πυρηνικά όπλα για να εξαφανιστεί το Σιωνιστικό καρκίνωμα!

Το κέντρο «μνήμης» Yad Vashem ένα όργανο προπαγάνδας του Ισραήλ για τον μύθο του ολοκαυτώματος στις αρχές του 2014 προχώρησε σε επικοινωνιακές κινήσεις ενάντια στην Βόρεια Κορέα γεγονός που καταδεικνύει ότι κάθε κίνηση αλληλεγγύης θα πρέπει να λαμβάνει μέρος με ιδιαίτερη προσοχή λόγω της παγκόσμιας Σιωνιστικής κατοχής. Τέλος οφείλω να αναφέρω ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ, δεν έχει κεντρική τράπεζα ελεγχόμενη από Εβραίους, δεν έχει υποκύψει στον ιμπεριαλισμό, δεν έχει ΔΝΤ να την ελέγχει, ενώ τα τελευταία χρόνια η οικονομία της αρχίζει να ανθίζει και πάλι. Η συνεχής απειλή από τους καπιταλιστές την έχει αναγκάσει να στραφεί προς το στρατιωτικό δόγμα του«Σκαντζόχοιρου» ως μια άρνηση να ανταλλάξουν την υπερηφάνια τους με τα κοινωνικά φαινόμενα της Νοτίου Κορέας.

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΜιας άκρως δημοκρατικής αποικίας των Αμερικανών όπου οι πολίτες αντιμετωπίζουν τραγικά ποσοστά αυτοκτονιών στην νεολαία και κατάθλιψης εξαιτίας της καπιταλιστικής καθημερινότητας ενώ στην εκπαίδευση κυριαρχεί η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και οι πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζουν οι ντόπιοι ίδιοι με τους κατακτητές της πατρίδας τους … 

Οι Αμερικανοί κατακτητές δίπλα στους Νοτιοκορεάτες στρατιώτες …

Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια ΚορέαΟι ένστολοι “απελευθερωτές”, δεν ξεχνούν να δολοφονούν τους ντόπιους όταν οδηγούν μεθυσμένοι τα στρατιωτικά τους οχήματα  ενώ βιάζουν εκατοντάδες ανήλικα παιδιά κάθε χρόνο δείγμα της δημοκρατικής ηθικής made in usa που κυριαρχεί στην χώρα. Αυτή είναι η δημοκρατία και το ανάλογο τίμημα. Σπέρνει τον θάνατο και την δυστυχία και σε αυτό το «τέρας» αντιστέκεται σήμερα η Εθνικοεπαναστατική Βόρεια Κορέα. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν δηλώνουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές!http://mavroskrinos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_8.html