“Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” σε ορθόδοξη εκκλησία στην Βόρειο Κορέα του Κιμ!


“Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” σε ορθόδοξη εκκλησία στην Βόρειο Κορέα του Κιμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜ ΕΔΩ:
1) Η αλήθεια για την «Φαιοκόκκινη» Βόρεια Κορέα
"Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε" σε ορθόδοξη εκκλησία στην Βόρειο Κορέα του Κιμ!2) «Η εκτέλεση της Αλήθειας: Πως ο διεθνής τύπος γράφει για τη Βόρεια Κορέα»…
3) Γιατί δεν είμαστε όλοι με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας;
4) Η άλλη άποψη στην “κρίση” Κορέας-ΗΠΑ…
5) Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΜ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Πας κόντρα στο νεοταξικό σύστημα, κόντρα στο τραπεζικο σύστημα των ροθτσιλντ, πας κόντρα στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ…Τολμάς να εξοπλίζεις την Παλαιστινιακή αντίσταση κόντρα στο δολοφονικό κράτος του Ιραήλ;
Εαν ναι τότε θα φάς την ταμπέλα του μισανθρώπου,του τρελού, θα δαιμονοποηθείς όπως δαιμονοποιήθκαν δεκάδες τεράστιοι ηγέτες που όρθωσαν ανάστημα στην νέα τάξη!!

Χτες σας δείξαμε πως στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδος στην Πιονγιάνκ στην Βόρεια Κορέα, πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες προς τιμήν του Ρώσου πρέσβη,επίσης έγινε μνημόσυνο προεξάρχοντος του Κορεάτη Ορθόδοξου Ιερέα π.Θεόδωρου.

Ο Αντισιωνιστής Κίμ επιτρέπει στην Ορθόδοξη εκκλησία στην Βόρειο Κορέα να διατηρεί τα δικαιώματα της!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο το οποίο δείχνει ορθόδοξη ψαλμωδία στην πρωτεύουσα του ΚΙΜ,την Πιονγιάνκ και ψάλουν τα βορειοκορεατόπουλα υπερήφανα το ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ στην γλώσσα τους!!!

Μας παρουσάζουν τα τσοντοκάναλα των νεοταξικών ΜΜΕ της παρέας των Ρόθτσιλντ ότι στην χώρα του Κιμ δεν υπάρχουν ελευθερίες ουτε και θρησκευτικές…βλέπετε κάτι τέτοιο??