Ολοταχώς για πόλεμο-Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για εκκένωση των πολιτών της από τη Νότια Κορέα φοβούμενη χρήση χημικών απο τον Κιμ!


Ολοταχώς για πόλεμο-Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για εκκένωση των πολιτών της από τη Νότια Κορέα!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ PRAVDA

GROTHIA.GR: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! Ο ΚΙΜ ΕΧΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!

H Ιαπωνία ετοιμάζεται να απομακρύνει τους πολίτες της από τη Νότια Κορέα, λόγω της αυξανόμενης έντασης με την Βόρεια Κορέα.

Ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα, δήλωσε ότι η Ιαπωνία είναι έτοιμη, αν παραστεί ανάγκη, για άμεση εκκένωση των πολιτών της σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

Ο ίδιος διαμηνύει ότι η βασική προτεραιότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης είναι να σώσει ζωές και να εξασφαλίσει την ειρηνική διαβίωση των Ιαπώνων.

Σύμφωνα με την Pravda.Ru, η Ιαπωνία δήλωσε ανήσυχη για χρήση χημικών όπλων από τη Βόρεια Κορέα. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!! Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας, η Συρία δεν είναι η μόνη χώρα που απειλεί με χρήση χημικών όπλων, αλλά η ίδια απειλή υπάρχει και από τη Βόρεια Κορέα. Οι ιαπωνικές αρχές δήλωσαν επίσης ότι εκτιμούν την δυναμική στάση των ΗΠΑ ως προς τη Βόρεια Κορέα, ακόμα και αν αυτή περιλαμβάνει στρατιωτική επέμβαση εναντίον της.