Η Β.Κορέα δημιούργησε «ειδικές ομάδες δράσης» για να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ!


Η Β.Κορέα δημιούργησε «ειδικές ομάδες δράσης» για να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ!Η Β.Κορέα δημιούργησε «ειδικές ομάδες δράσης» για να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ!
ΠΗΓΗ
Η Βόρεια Κορέα έχει δημιουργήσει ένα νέο κλάδο των ενόπλων δυνάμεων -. Τα ειδικά τακτικά στρατεύματα, εκτός από τις χερσαίες , τις ναυτικές, τις αεροπορικές δυνάμεις τώρα έχει και τις στρατηγικές όπως ανακοινώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων της Σεούλ Yonhap

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάλυση της Βόρειας Κορέας Φιλελεύθερος γράφει ότι στην στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγιάνγκ στις 15 Απριλίου παρουσιάστηκε ένα νέο σώμα στη Βόρεια Κορέα, το οποίο φέρεται να μην υπήρχε στο παρελθόν. Έτσι, η εφημερίδα «Rodong Sinmun» έγραψε ότι στην πλατεία του Κιμ Ιλ Σουνγκ εκτός από τις στήλες «του ναυτικού, του στρατού της αεροπορίας και της αεράμυνας, υπήρχαν και οι στρατηγικές και οι τακτικές ειδικές δυνάμεις του Λαϊκού Στρατού της Κορέας».

Η σειρά προτεραιότητας που έδωσαν οι αναλυτές της Νότιας Κορέας υποθέτουμε ότι οι ειδικές-τακτικές δυνάμεις των στρατευμάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας σχετικά με τον αριθμό είναι ίδιες με την αεροπορία και το Ναυτικό.

Η Κεντρική Υπηρεσία Ειδήσεων της Κορέας (KCNA (Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων)) [3] στις 13 Απριλίου ανέφερε τις μελέτες των ειδικών που είχαν παρουσιαστεί αργότερα στην παρέλαση.
Οι στρατιώτες αυτών των σωμάτων , σύμφωνα με την εκπομπή της τηλεόρασης της Βόρειας Κορέας, παρέλασαν με τα πρόσωπα καλυμμένα με ένα μαύρο μακιγιάζ και σκούρα γυαλιά ηλίου.
Ήταν οπλισμένοι με τους νέους εκτοξευτές χειροβομβίδων, στο κεφάλι τους – κράνη με συσκευές νυχτερινής όρασης.

Όπως σημειώνεται από το πρακτορείο Yonhap επικαλούμενο ειδικούς, η δημιουργία ενός νέου είδους των ενόπλων δυνάμεων σημαίνει , ότι μπορεί να αντιταχθεί στις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας που πραγματοποίησαν τα γυμνάσια της καταστροφής της ηγεσίας της Βόρειας Κορέας σε περίπτωση πολέμου.

Την ομάδα των τακτικών δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, κατά πάσα πιθανότητα, διευθύνει ο Στρατηγός Kim Yong-Bok, είπε το Yonhap.

Στη Σεούλ σημείωσαν ότι PDRK (Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας) δεν είναι πλέον η πρώτη φορά που δημιουργεί τις ειδικές-στρατιωτικές δυνάμεις για την παρέλαση, την οποία βλέπει όλος ο κόσμος. Το 2012, για πρώτη φορά δήλωσαν σχετικά με τη δημιουργία στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων, και το 2013 με την βάση τους δημιούργησαν τις στρατηγικές ένοπλες δυνάμεις.