Η Ρωσική κρατική τηλεόραση προειδοποιεί: Ο Τραμπ είναι πιο επικίνδυνος από τον Κιμ Γιονκ Ουν.


Η Ρωσική κρατική τηλεόραση προειδοποιεί: Ο Τραμπ είναι πιο επικίνδυνος από τον Κιμ Γιονκ Ουν.
https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-04-17/russia-warns-u-s-not-to-use-force-unilaterally-against-n-korea?utm_campaign=pol&utm_medium=bd&utm_source=applenews
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  BLOOMBERG: corfiatiko.blogspot.gr

Η Ρωσική κρατική τηλεόραση προειδοποιεί: Ο Τραμπ είναι πιο επικίνδυνος από τον Κιμ Γιονκ Ουν.Απεύχονται τη χρήση πυρηνικών στην Κορεατική χερσόνησο.
Η Ρωσική κρατική τηλεόραση δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ είναι απρόβλεπτος,και μπορεί να φέρει τον κόσμο σε πόλεμο, με την κρίση της Βόρειας Κορέας.Σίγουρα είναι πιο επικίνδυνος από τον δικτάτορα Kιμ Γιονκ-Ουν.
Ο «Tραμπ είναι πιο παρορμητικός και απρόβλεπτος από τον Κιμ Γιονγκ-ουν», είπε στους τηλεθεατές του στο prime time πρόγραμμα της Κυριακής «Vesti Nedelyi» ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος τον Ντμίτρι Kiselyov.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, τη Δευτέρα, κάλεσε τις ΗΠΑ να αποφύγει οποιαδήποτε μονομερή χρήση βίας κατά της Βόρειας Κορέας, προειδοποιώντας ότι αυτή θα ήταν «μια πολύ επικίνδυνη πορεία δράσης».

Ενώ η Ρωσία καταδικάζει την «μικροπολιτική“”από τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων από το κομμουνιστικό κράτος, κατά παράβαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, αυτό δεν δικαιολογεί να παραβιάσουν οι ΗΠΑ το διεθνές δίκαιο, δήλωσε ο Λαβρόφ. «Γι ‘αυτό και πραγματικά ελπίζω ότι οι ίδιες μονομερείς ενέργειες που είδαμε στη Συρία δεν θα συμβούν στη Β.Κορέα.»

Η Ρωσία διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Βόρεια Κορέα, με την οποία συνορεύει,και είναι σύμμαχοι,όπως και η Κίνα.

Η Ιβάνακα Τραμπ,έπεισε τον Αμερικανό Πρόεδρο να βομβαρδίσει τον Άσαντ,γιατί να μην τον πείσει να κάνει το ίδιο με τον Κιμ;προειδοποίησε η κύρια παρουσιάστρια του NTV, Irada Zeynalova.

Η επίσκεψη του Ρεξ Τίλερσον στο Κρεμλίνο την προηγούμενη εβδομάδα,δεν είχε τίποτα που να καθησυχάσει τη Ρωσική ηγεσία.

Ο Κόσμος βρίσκεται μία αναπνοή πριν την έναρξη του πυρηνικού πολέμου,με όλες τις καταστροφικές συνέπειές του,προειδοποίησε τους θεατές του,ο Kiselyov.

Αν πέσουν πυρηνικά στην Κορεατική χερσόνησο,ελπίζουμε οι άνεμοι να στείλουν τη ραδιενέργια στα ανατολικά για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στη Μόσχα και ειδικότερα στη Ρωσία.
Το Κρεμλίνο ζήτησε από όλες τις πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]