ΗΠΑ και Ιαπωνία σχεδιάζουν σκηνοθετημένες επιθέσεις σε ασιατικές πρωτεύουσες ώστε να ενοχοποιήσουν την Β.Κορέα και να αποκτήσουν αφορμή για μαζική εισβολή


ΗΠΑ και Ιαπωνία σχεδιάζουν σκηνοθετημένες επιθέσεις σε ασιατικές πρωτεύουσες ώστε να ενοχοποιήσουν την Β.Κορέα και να αποκτήσουν αφορμή για μαζική εισβολή3ΗΠΑ και Ιαπωνία σχεδιάζουν σκηνοθετημένες επιθέσεις σε ασιατικές πρωτεύουσες ώστε να ενοχοποιήσουν την Β.Κορέα και να αποκτήσουν αφορμή για μαζική εισβολή

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ 4thmedia
Σύμφωνα με τον Yoichi Shimatsu, Ανώτερο Σύμβουλο και Συντάκτη Επεξεργασία για το 4th media, και πρώην συντάκτης του περιοδικού The Japan Times υπάρχουν σχέδια πολέμου  Πενταγώνου-Ιαπωνίας ενάντα στην Κορέα για να ξεκινήσουν πόλεμο έχοντας ως αφορμή  επιθέσεις False-flag σε ασιατικές πρωτεύουσες

Το Πεντάγωνο και η Ιαπωνική Υπηρεσία Πληροφοριών εκτελούν μαύρες επιχειρήσεις για να ξεκινήσουν επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας κατά των ασιατικών πρωτευουσών ως πρόσχημα για πόλεμο στην Κορεατική Χερσόνησο. Ήδη, οι συγκαλυμμένες ομάδες επιδιώκουν στόχους σχεδιασμένους στο στο Πεντάγωνο.

Τα τρελά σκυλιά σχεδιάζουν το πρόσχημα για έναν πρώτο βομβαρισμό.

Η αποστολή ομάδας αναγνώρισης σε πολιτικά κέντρα στην Ασία δείχνει ότι ο Αμπε και ο υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάττις σχεδιάζουν μια επίθεση σκηνοθετημένη για να κατηγορήσουν τους Βορειοκορεάτες για να δικαιολογήσουν μια μαζική «αντεπίθεση» ΗΠΑ-Ιαπωνίας.

Οι προετοιμασίες για τις επιχειρήσεις της ψευτοεπίθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ιστιοπλοϊκή κατεύθυνση του αμερικανικού εφοδιαστικού πλοίου δείχνει ότι προήλθε από την Atoll Johnson, το αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο κοντά στα νησιά της Χαβάης, που σημαίνει ότι μεταφέρει ένα φορτίο πυρηνικών βομβών.

Το πλοίο εφοδιασμού, συνοδευόμενο από το γιγαντιαίο Izumo, βρίσκεται τώρα στα ανοικτά των ακτών του Shikoku, του τέταρτου μεγαλύτερου νησιού της Ιαπωνίας που βρίσκεται μπροστά στην εσωτερική θάλασσα ή του Seto Naikai. Εκτός από τα λιμάνια της Οσάκα, του Κόμπε και της Χιροσίμα, η εσωτερική θάλασσα είναι η θέση του αμερικανικού σταθμού θαλάσσιων σωμάτων στο Iwakuni, στην Yamaguchi, την επαρχία της Abe.

Στις 18 Ιανουαρίου 2017, οι αμερικανοί πεζοναύτες έδιωξαν τη μοίρα μοτοσικλετιστών 121, γνωστή ως «πράσινοι ιππότες», απο το Iwakuni.

Μια νέα κορεατική σύγκρουση θα συμπεριλάβει τις κινεζικές και τις σοβιετικές στρατιωτικές δυνάμεις, παραβιάζοντας άμεσα τις επανειλημμένες εκκλήσεις στον Προέδρο Ντόναλντ Τράμπ για προσωπικές συνομιλίες με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας με στόχο τη διπλωματική λύση και την επιστροφή στις συνομιλίες για την αποπυρηνικοποίηση.

ΗΠΑ και Ιαπωνία σχεδιάζουν σκηνοθετημένες επιθέσεις σε ασιατικές πρωτεύουσες ώστε να ενοχοποιήσουν την Β.Κορέα και να αποκτήσουν αφορμή για μαζική εισβολή2Από τη στιγμή που ο Mattis και ο Abe ελπίζουν να αποκρύψουν το έγκλημά τους να προκαλέσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, πρέπει να απελευθερώσουν επαρκή μαζική βιαιότητα για να σβήσουν τη δημόσια γνώμη και κάθε αμφιβολία. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό τώρα να αρχίσουμε να βάζουμε αποδεικτικά στοιχεία για την παράνομη πρόκληση ενός παγκόσμιου πολέμου και τα επόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον του Κορεατικού λαού θα ήταν υπερβολικά δυσανάλογη σε σχέση με ό, τι μπορεί να είναι ένοχος για αψιμαχίες στα σύνορα, λεκτικές απειλές και παραβιάσεις δικαιωμάτων. Η δική τους μικρή βαλλιστική δύναμη είναι απλά αποτρεπτική για την τεράστια απειλή των ΗΠΑ και το μυστικό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της Ιαπωνίας, το οποίο ο ΟΗΕ δεν κατάφερε να διερευνήσει..