Οι “ανθρωπιστές” του Soros προειδοποιούν τον Ντουτέρτε σχετικά με τον Στρατιωτικό Νόμο που κύρηξε για να εξοντώσει το ISIS!


Οι "ανθρωπιστές" του Soros προειδοποιούν τον Ντουτέρτε σχετικά με τον Στρατιωτικό Νόμο που κύρηξε για να εξοντώσει το ISIS!Οι “ανθρωπιστές” του Soros προειδοποιούν τον Ντουτέρτε σχετικά με τον Στρατιωτικό Νόμο που κύρηξε για να εξοντώσει το ISIS!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SPUTNIK

Ο στρατιωτικός νόμος στις νότιες Φιλιππίνες μπορεί να διευκολύνει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά την αναστολή των πολιτικών προστασιών για την αντιμετώπιση των εξεγέρσεων, σύμφωνα με προειδοποιητική επιστολή της Παρασκευής απο ψευτοανθρωπιστές της Νεας τάξης!

“Ο στρατιωτικός νόμος του Duterte απειλεί με στρατιωτικές καταχρήσεις στο Μιντανάο που θα μπορούσαν να ανταγωνίζονται τις δολοφονιες στο όνομα της πάταξης του εμπορίου ναρκωτικών στις αστικές περιοχές», αναφέρθηκε στη δήλωση του Αναπληρωτή Διευθυντή της HRW, Phelim Kine.

Ο Kine παραδέχτηκε ότι οι ισλαμιστές ένοπλες ομάδες απειλούν την ασφάλεια στο Μιντανάο, αλλά προειδοποίησε ότι «ο στρατιωτικός νόμος δεν αποτελεί δικαίωμα για κακοποίηση».

Χιλιάδες πολίτες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη νότια πόλη Marawi από τότε που ξέσπασαν μάχες μεταξύ των μαχητών και των κυβερνητικών στρατευμάτων που συνδέονται με την Daesh (ISIS), πριν από τρεις ημέρες.
Το Φιλιππινέζικο ραδιόφωνο ABS-CBN ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων Restituto Padilla ότι ξένοι – πιθανώς από τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία – ήταν μεταξύ 31 αγωνιστών που σκοτώθηκαν σε μάχες στο Marawi