Έρευνα – ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ)


Έρευνα – ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ)

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγεςΓράφει ο Αντίοχος
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ereuna-sok-ths-kapa-reasearch-gia-tous-prosfuges-andres-neoi-sumpathountes#ixzz45H7LB4vH

Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε;

Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών).

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες8

Επίσης, η μεγάλη πλειοψηφία των εκ Συρίας προερχομένων αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους κυρίως στο καθεστώς/στην κυβέρνηση (56,6%) και πολύ λιγότεροι στη δράση των τζιχαντιστών του ISIS (36,3%).

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες3

Άρα, οι περισσότεροι είναι -τουλάχιστον- συμπαθούντες των ισλαμιστών-αποκεφαλιστών!

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες6

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες5

Ως προς τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές τους, η Ε.Ε. συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά συμπάθειας και η Ρωσία αντιπάθειας (44,7%, με μόλις 8,4% ποσοστό συμπάθειας). Προφανώς, γιατί είναι η πλέον εχθρική χώρα προς τους αγαπημένους τους τζιχαντιστές!Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες4

Τέλος, όσον αφορά τους λόγους της… προτίμησής τους για την Ελλάδα, τα «προσφυγάκια» απάντησαν ως εξής: εξαιτίας της ευκολίας να περάσει κάποιος τα σύνορα (76,3%), οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και βοηθάνε τους πρόσφυγες (13,8%), οι ελληνικές αρχές δεν είναι τόσο αυστηρές (11,4%) και, τέλος, υπάρχει μια φιλική προς τους πρόσφυγες κυβέρνηση (7,1%).

Έρευνα-ΣΟΚ-για-τους-πρόσφυγες

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε επίσης: Πρόβες εξέγερσης οι «αντιρατσιστικές» διαδηλώσεις;

Υ.Γ. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι «πρόσφυγες» από την Συρία είχαν μαζί τους σημαίες και διακριτικά του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (Free Syrian Army – FSA) δηλαδή της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που αυτοαποκαλείται ως “συριακή αντιπολίτευση” και μάχεται την νόμιμη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.