Μισθοφόροι Σιωνιστών πίσω απο τις διαδηλώσεις στα Σκόπια


Μισθοφόροι Σιωνιστών πίσω απο τις διαδηλώσεις στα Σκόπια

Μισθοφόροι Σιωνιστών πίσω απο τις διαδηλώσεις στα Σκόπια

misthofori-sioniston-piso-apo-tis-diadilosis-sta-skopia

Τα δίκτυα του Soros στα Σκόπια πήραν εντολή να ξεκινήσουν τα έκτροπα αφού είδαν ότι η δημοτικότητα του Γκρούεφσκι δεν πέφτει με τίποτα. Οι μισθοφόροι «αυθόρμητοι διαδηλωτές» τα έσπασαν και προκάλεσαν επεισόδια όχι για να ζητήσουν εκλογές …αλλά για να ζητήσουν ΑΝΑΒΟΛΗ των εκλογών! Τι σύμπτωση; Ακριβώς το ίδιο απαιτούσαν ΗΠΑ και ΕΕ.

Ενώ επί Καραμανλή επιδίωκαν την άμεση διεξαγωγή εκλογών ώστε να στήσουν έγκαιρα τον μηχανισμό διάσωσης των τοκογλύφων μέσω της καταστροφής της Ελλάδας.Για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι ούτε ένα ευρώ λόγω του κουρέματος … κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα και τους περισσότερους Έλληνες. Ξεπουλάνε τώρα και τις σάρκες της Ελλάδας,τις πληρωμένες με αίμα των φορολογουμένων Ελλήνων μεγάλες υποδομές όπως τα λιμάνια κλπ …αδιαφορώντας για την τεράστια ζημία , ισοδύναμη με προγραμματισμένο θάνατο, που θα προκαλέσουν στην εθνική οικονομία.
Ακριβώς όπως ο περιούσιος τοκογλύφος Σάυλοκ του Σαίξπηρ ήθελε ένα κομμάτι σάρκας από τον έμπορο της Βενετίας ,Αντόνιο, ως αντίτιμο για τα δανεικά, αδιαφορώντας για το ότι ο Αντόνιο θα πέθαινε.

misthoforoi-sioniston-piso-apo-tis-diadilosis-sta-skopia misthoforoi-sioniston-piso-apo-tis-diadilosis-sta-skopia5 misthoforoi-sioniston-piso-apo-tis-diadilosis-sta-skopia6