Ξέχασαν να αναφέρουν την νέα συμφωνία αποστρατικοποιήσεως νησιών του Αιγαίου;


Ξέχασαν να αναφέρουν την νέα συμφωνία αποστρατικοποιήσεως νησιών του Αιγαίου;

Ξέχασαν να αναφέρουν την νέα συμφωνία αποστρατικοποιήσεως νησιών του Αιγαίου;
Κακοί άντρωποι, ζηλόφθονοι και μοχθηροί αυτοί οι δημοσιοκάφροι βρε παιδί μου.
Ούτε λέξη σήμερα, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, στο ανεξάρτητο και αδέσμευτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στα έγκυρα και αποκαλυπτικά δημοσιογραφικά σάιτς, για τις δημόσιες δηλώσεις Νταβούτογλου στο Στρασβούργο, περί συμφωνίας Ελλάδος-Τουρκίας για αποστρατικοποίηση νησιών στο Αιγαίο, που απεκάλυψα εχθές.

Υπάρχει συμφωνία Ελλάδος-Τουρκίας για αποστρατικοποίηση νησιών στο Αιγαίο

Ξέχασαν να αναφέρουν την νέα συμφωνία αποστρατικοποιήσεως νησιών του Αιγαίου;

Αψύς, ξεκάθαρος και… αποκαλυπτικός, για το τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί, μεταξύ Ελλάδος-Tουρκίας, υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, υπήρξε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβουτογλου, σε απάντησή του, που έδωσε στην Ντόρα Μπακογιάννη, ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Απαντώντας στην «τετριμμένη» ερώτηση της εκπροσώπου τουΧριστιανοδημοκρατικού Κόματος της Συνελεύσεως, που επιχείρησε προβοκατόρικα να τον ρωτήσει γιατί η Τουρκία δεν εφαρμόζει πλήρως την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, ο Αχμέτ Νταβούτογλου, εξέθεσε και την Ντόρα Μπακογιάννη, για τις συμφωνίες που, προφανώς, είχε συνυπογράψει με την Τουρκία όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος αλλά εξέθεσε και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τις μυστικές συμφωνίες που, όπως αποκάλυψε, έχει συνυπογράψει πρόσφατα με την Τουρκία και με την σύμφωνη γνώμη του ΝΑΤΟ.

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν συγκεκριμένα νησιά στο Αιγαίο που θα πρέπει να αποστρατικοποιηθούν» είπε ο τούρκος πρωθυπουργός, διευκρινίζοντας ότι:

«Η ουσία της συμφωνίας που κάναμε με την κυρία Μέρκελ είναι ότι τα προβλήματα και οι διαφορές θέσεων που έχουμε στο Αιγαίο είναι γνωστά και το ΝΑΤΟ δεν βρίσκεται εκεί για να τις αγνοήσει.

Όλες οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, στηρίζονται και από τις δύο πλευρές αλλά σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουμε κάνει με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένα νησιά στο Αιγαίο θα πρέπει να αποστρατικοποιηθούν και σύμφωνα με το ΝΑΤΟ, οι συμφωνίες αυτές θα πρέπει να τηρηθούν».

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο
Αλλά και οι άλλοι, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως,
Ούτε μία ερώτηση σήμερα, ούτε μία δήλωση, έτσι για ξεκάρφωμα, με την οποία να ζητούν εξηγήσεις από Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο, για το τι ακριβώς εννοούσε η αλεπού της διεθνούς διπλωματίας, μιλώντας για αποστρατικοποίηση νησιών του Αιγαίου.

Τι έγινε ρε κοθώνια;
Όλοι στο κόλπο είσστε, για αποστρατικοποίηση νησιών στο Αιγαίο;
…και είπαμε έτσι
Είδηση δεν είναι αν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, είδηση είναι αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο και ο συγκεκριμένος δάγκωσε άσχημα.
…και το πνίξατε άπαντες.!!!

Βάλε το βίντεο της ομιλίας του στο Συμβούλιο της Ευρώπης www.coe.int. Μιλάει για συμφωνία με τον Τσίπρα (προς το τέλος είναι η ερώτηση της Μπακογιάννη και η απάντησή του)

Ῥούσσης Νῖκος