Τον Πρέσβη που μεθόδευσε την διάλυση της Ουκρανίας φέρνουν στην Ελλάδα οι αμερικανοί


Τον Πρέσβη που μεθόδευσε την διάλυση της Ουκρανίας φέρνουν στην Ελλάδα οι αμερικανοί

Τον Πρέσβη που μεθόδευσε την διάλυση της Ουκρανίας φέρνουν στην Ελλάδα οι αμερικανοί.
Τον Πρέσβη που μεθόδευσε την διάλυση της Ουκρανίας φέρνουν στην Ελλάδα οι αμερικανοί Μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί το γεγονός ότι οι αμερικανοί υπέβαλλαν αίτημα στη χώρα μας, προκειμένου να δεχτούμε το όνομα που προτείνουν για επόμενο επικεφαλής της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Βεβαίως, η αποχώρηση του προηγουμένου, ο οποίος διατηρούσε στενές επαφές με το τουρκικό προξενείο και υποστήριζε την τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα αποτελεί ένα θετικό στοιχείο. Όμως το βιογραφικό του διαδόχου του μονάχα ανησυχία για… ακόμα χειρότερα μπορεί να φέρνει στους Έλληνες.

Το όνομά του είναι Τζέφρεϋ Πύατ και η προηγούμενη θέση που κατείχε ήταν στην… Ουκρανία.Εκεί φρόντισε για την κάλυψη των πρακτόρων των ΗΠΑ που αποσταθεροποιούσαν τη χώρα και σε επίπεδο διπλωματίας είχε πάρει σαφή θέση εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας. Προφανώς λειτουργούσε ως ο δίαυλος χρηματοδότησης των εκατοντάδων ΜΚΟ που είχε στήσει ο Σόρος και διενεργούσαν πολεμικές επιχειρήσεις στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστός όταν διέρρευσε συνομιλία του με την γνωστή ιουδαία του αμερικανικού ΥΠΕΞ, Βικτόρια Νούλαντ, όπου συζητούσαν τις αμερικανικές κινήσεις στο θέμα της Ουκρανίας. Σημειωτέον, η φωτογραφία που συνοδεύει το παρών άρθρο είναι από συνάντησή τους με την ουκρανική αντιπολίτευση, που εν τέλει πυροδότησε τις μάχες και κατέληξε κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-presbh-pou-methodeuse-thn-dialush-ths-oukranias-fernoun-sthn-ellada-oi#ixzz483g3SKVB