Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς


Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς3Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς

Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς

Οι τοκογλύφοι φυτεύουν δικούς τους ανθρώπους στην πολιτική κι αυτοί φροντίζουν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Ο Μπουτάρης ετοιμάζεται να πάρει δάνειο 37,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώνουν οι Θεσσαλονικείς για πολλά χρόνια μετά. 

Πριν πεθάνει ο υπερήλικος Δήμαρχος …θέλει να εξασφαλίσει νέα τοκογλυφικά κέρδη στους τραπεζίτες και να περάσει περισσότερες αλυσίδες στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. Θα τους αφήσει χρέη που θα πληρώνουν για πολλές δεκαετίες ο φίλος του Soros-Rothschild.
Και μην σκεφτείτε ότι κάποιοι θα πλουτίσουν με προμήθειες από την σύναψη αυτού του δανείου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στις μέρες μας.

Άλλωστε ο Μπουτάρης έδειξε πόσο σέβεται τα λεφτά των Θεσσαλονικιών διορίζοντας περιούσιο τοκογλύφο υπεύθυνο των οικονομικών του Δήμου… κατηγορούμενο για θαλασσοδάνεια.

Αναφέρει το Πρώτο Θέμα σε σχετικό του άρθρο:

Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς
Τα στελέχη της Τράπεζας, που θα πραγματοποιήσουν διήμερες συναντήσεις στο δημαρχείο, θα παρουσιάσουν στη διοίκηση του δήμου την άποψή τους για το ποια έργα μπορούν να γίνουν κατά προτεραιότητα στη Θεσσαλονίκη …..με τη λήψη δανείου, ύψους 37,5 εκατ. ευρώ, που επιθυμεί να λάβει ο κ.Μπουτάρης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

‘Οσον αφορά το συγκεκριμένο δάνειο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο κ.Μπουτάρης αναμένεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να τους εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Μπουτάρης θα χρεώσει 37,5 εκ. € τους Θεσσαλονικείς2