Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Η Ευρώπη είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου


Η Ευρώπη είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμουΗ Ευρώπη είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου
Βιτάλι Kokorin
ΠΗΓΗ

Η διαμετακόμιση των ισλαμιστών μαχητών στην Ευρώπη κερδίζει έδαφος.
Σχηματίζουν μικρές ομάδες, καλά εξοπλισμένες με χρήματα και συσκευές επικοινωνίας. Οι Αντάρτικες ομάδες διαφέρουν ως προς το μέγεθός τους, αλλά έχουν μια σαφή ιεραρχία και δομή.
Πολλοί πρόσφυγες επιβεβαιώνουν ότι τα λαμβανόμενα smartphones είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και τα μετρητά τα πήραν για το ταξίδι από τις αμερικανικές οργανώσεις στις πατρίδες τους. Ειδικά έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στα smartphone που μπορούν να κοινοποιούν τις γεωγραφικές συντεταγμένες τους και την κρυπτογράφηση συνομιλίας SMS με τέτοιο τρόπο ώστε να καθίσταται αδύνατο να εντοπιστούν χωρίς ειδικό εξοπλισμό.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας όλες οι μετακινήσεις των προσφύγων ελέγχονται και παρακολουθούνται. Οι συντονιστές της επιχείρησης έχουν πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πού και το πόσοι πολλοί μετανάστες βρίσκονται κάπου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή , και μπορούν να επιλέξουν να κινούνται κατά την κρίση τους και να τους αναδιατάξουν.
Σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους, όλες αυτές οι ομάδες εκπαιδεύονται για το πως θα εξαπολύσουν τζιχάντ στην Ευρώπη. Οι γυναίκες και τα παιδιά που έρχονται μαζί τους – είναι μόνο μια μεταμφίεση.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Ωστόσο, σε αντίθεση με την κοινή λογική, οι ευρωπαϊκές αρχές δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για να σταματήσουν το κύμα της μετανάστευσης. Η κρίσιμη κατάσταση έχει εξελιχθεί σήμερα στην Ιταλία, όπου, όπως και στην Ελλάδα, η εισροή των προσφύγων είναι απλά αδύνατο να συγκρατηθεί. Σκάφη κάθε μέρα φέρνουν χιλιάδες τέτοιους «πρόσφυγες» που διασώζονται στη θάλασσα από τα σκάφη της ιταλικής ακτοφυλακής, καθώς και τα σκάφη της ΕΕ στην Επιχείρηση “Σοφία”.

Χαρακτηριστική είναι η σιωπή των Βρυξελλών για τις πραγματικές αιτίες των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων

Συνήθως οι Βρυξέλλες σιωπούν για τις πραγματικές αιτίες των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο Γάλλος κοινωνιολόγος Mathieu Bock-Côte σε μια συνέντευξη του με την γαλλική εφημερίδα με επιρροή την Le Figaro αναφέρει.

«Οι Δυτικές ελίτ με αυτοκτονικό πείσμα αρνήθηκαν να κατονομάσουν το όνομα του εχθρού. Αντιμέτωποι με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες ή στο Παρίσι, προτιμούν να σκέφτονται τη φιλοσοφική διαμάχη μεταξύ δημοκρατίας και της τρομοκρατίας, μεταξύ της ανοικτής κοινωνίας και του φανατισμού, μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας ». (Le Figaro)

Σήμερα, στη γαλλική κοινωνία , υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος για το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου, στον οποίο , ωστόσο, είναι σημαντικό ότι οι ντόπιοι θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν το μίσος τους κατά των μεταναστών και να αρχίσουν να εκδικούνται για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν από τους μετανάστες. Μέχρι τότε οι Γάλλοι βρίσκονται σε ένα επικίνδυνο χείλος , αλλά δεν κινούνται. Παρ όλα αυτά υπάρχουν οι φόβοι.

Έτσι, ακόμα και στις 12 Ιουλίου ο επικεφαλής γαλλικής εσωτερικής ασφάλειας της Κύριας Διεύθυνσης Patrick Calvario ανέφερε στους βουλευτές ότι «λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των σεξουαλικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τους μουσουλμάνους μετανάστες, άρχισε η ευρεία ανάπτυξη του εξτρεμισμού … Είμαστε στο χείλος του εμφυλίου πολέμου.” Σύμφωνα με αυτό ο Calvario, φοβάται την αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ της άκρας δεξιάς και των μουσουλμάνων.

“Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αντιπαράθεση είναι πραγματική. Άλλες δύο τρομοκρατικές επιθέσεις – και η κατάσταση θα αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου », – δήλωσε ο Calvario στην Le Figaro.

Αλλά στην πραγματικότητα ένας εμφύλιος πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη. Οι περισσότερες από τις επιθέσεις που έλαβαν χώρα τον περασμένο μήνα, έχουν γίνει από Γάλλους πολίτες, μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτή τη χώρα, ριζοσπαστικοποιήθηκαν στο πλαίσιο της κρίσης της μετανάστευσης.

Συμβολή σε αυτή την ριζοσπαστικοποίηση έχει κάνει όχι τόσο το γεγονός της κρίσης, αλλά οι μαχητές και ισλαμιστές ιεροκήρυκες του ισλαμικού κράτους (ISIS, – απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση στο έδαφος της Ρωσίας), που εισέρχονται κάτω από το πρόσχημα των ειρηνόφιλων πολιτών στην Ευρώπη.
Από πρόσφυγες σήμερα είναι πιο πιθανό να υποφέρουν φτωχά και μειονεκτούντα τμήματα του πληθυσμού, που αναγκάζονται να ζουν κοντά στις γειτονιές των μεταναστών και δεν μπορούν να απομακρυνθούν . Ως εκ τούτου, είναι όλο και πιο πρόθυμοι να ψηφίσουν στις μελλοντικές εκλογές για την προεδρία την Marine Le Pen, γιατί είναι το μόνο κόμμα που είναι έτοιμο να ασχοληθεί με τη μετανάστευση.

Και επειδή αυτοί οι Γάλλοι πολίτες θέλουν να ψηφίσουν για το “Εθνικό Μέτωπο”, αυτόματα γίνονται εχθροί του Γαλλικού κατεστημένου, λαμβάνοντας ανώριμες ετικέτες, όπως αγράμματοι, ηλίθιοι, ανίκανοι λόγω των περιορισμών τους να συνειδητοποιήσουν την ομορφιά της κοινωνίας του σωβινισμού που είναι ανοιχτή στους μετανάστες.

Στην ίδια κατηγορία των πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισαν υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, άδραξαν την ευκαιρία για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους ενάντια στο μετασχηματισμό της κοινωνίας, η οποία είναι η αρχή της παγκόσμιας ελίτ, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Η Ευρωπαϊκή ελίτ είναι απλά κατά των πολιτών της, επειδή οι πολίτες δεν θέλουν να ψηφίσουν υπέρ τους και τάσσονται υπέρ της ελπιδοφόρας άποψης να εντάξουν τους μετανάστες στο εκλογικό πρόγραμμα.

Ας σημειωθεί , το 2012 το 93% των Γάλλων μουσουλμάνων ψήφισε υπέρ του σημερινού προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, το 2006 στη Σουηδία, το κυβερνών κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών κέρδισε το 75% των ψήφων της σουηδικής μουσουλμανικής κοινότητας.

Η Γαλλία, καθώς και η Γερμανία και η Ιταλία, έχει ένα αρκετά ισχυρό στρατό και την αστυνομία για την καταπολέμηση της εγχώριας ριζοσπαστικής βίας και τον έλεγχο των συνόρων τους. Αλλά μέχρι στιγμής τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση. Και εκτός αυτού, πριν να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί εξακολουθούν να χρειάζονται πρώτα να κατανοήσουν τους λόγους για την τρέχουσα κρίση της μετανάστευσης και να παραδεχτούν τα λάθη τους. Μετά από όλα, μια λύση είναι αδύνατη χωρίς την ευαισθητοποίηση τους.

Εν τω μεταξύ, η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία έκανε τα στραβά μάτια στο γεγονός ότι ο εμφύλιος πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη στην Ευρώπη, και δεν καταπολεμά τις αιτίες και τις συνέπειες της – αυξανόμενης δημοτικότητας των ευρωσκεπτικιστών που επικρίνουν τις τρέχουσες πολιτικές ελίτ.

Προκειμένου οι πολίτες να έλθουν σε κάποιου είδους συμφωνία που εκφράζεται με συγκεκριμένες αποφάσεις, χρειάζεται τα πολιτικά κόμματα να εκφράζουν ορισμένες διαθέσεις της κοινωνίας.
Εάν αυτά τα συναισθήματα καταπολέμησης της περιθωριοποίησης των υποστηρικτών τους δεν μπορέσουν να τα εξαφανίσουν , τότε θα τους αντιμετωπίσουν σε μια ριζοσπαστικοποιημένη μορφή της διαμαρτυρίας τους.

Έτσι, αν οι Ευρωπαϊκές αρχές δεν αλλάξουν την πολιτική τους, τότε οι πολίτες των χωρών της Γηραιάς Ηπείρου δεν έχουν απλά καμία άλλη επιλογή από το να οπλιστούν και να προβούν σε αντίποινα.

Και τότε ένας εμφύλιος πόλεμος θα ξεσπάσει με ένα κτύπημα.


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face