ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Η ήττα της Marine Le Pen, εάν η καταμέτρηση των ψηφοφοριών ήταν ειλικρινής, δείχνει ότι οι Γάλλοι είναι ακόμα πιο ευτυχισμένοι από τους Αμερικανούς.
Την εβδομάδα πριν από τις εκλογές, η ρωσική ανώτατη διοίκηση ανακοίνωσε ότι η Ουάσινγκτον είχε πείσει τον ρωσικό στρατό ότι η Ουάσινγκτον είχε ως στόχο την προληπτική πυρηνική επίθεση κατά της Ρωσίας. Κανένας ευρωπαίος ηγέτης δεν έβλεπε κίνδυνο σε αυτή την αναγγελία εκτός από την Le Pen.

Κανένας ευρωπαίος ηγέτης, και κανένας στην Ουάσιγκτον, δεν έχει προχωρήσει για να καθησυχάσει τους Ρώσους. Στις ΗΠΑ προφανώς δεν γνωρίζουν ακόμη και το ρωσικό συμπέρασμα. Απλά τίποτα δεν λέγεται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης για τον εξαιρετικό κίνδυνο οτι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια πρώτη επίθεση ενάντια στη Ρωσία.

Ο Le Pen, όπως έκανε το Trump πριν από τον ευνουχισμό του από το στρατιωτικό / ασφαλιστικό συγκρότημα, αντιλαμβάνεται ότι η στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία σημαίνει θάνατο για την ανθρωπότητα.

Γιατί οι Γάλλοι ψηφοφόροι αγνοούσαν τους ενδεχόμενους θανάτους τους;

Η απάντηση είναι ότι οι Γάλλοι έχουν πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι για να σταθεί η Γαλλία, όπως κάνει η Marine Le Pen, είναι η τοποθέτηση του πατριωτισμού και του εθνικισμού πάνω από την ποικιλομορφία και είναι φασιστική γι αυτούς.

Όλη η Ευρώπη, εκτός από την πλειονότητα των Βρετανών, έχει υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια με την πεποίθηση ότι είναι φασιστας όποιος βάζει πάνω απο συμφέροντα την χώρα του.

Οι Γάλλοι ψήφισαν για τους διεθνείς τραπεζίτες και για την ΕΕ.

Οι γαλλικές εκλογές αποτελούσαν καταστροφή για τους Ευρωπαίους, αλλά ήταν μια τεράστια νίκη για τους Αμερικανούς νεοσυντηρητικούς οι οποίοι θα είναι πλέον σε θέση να ωθήσουν τη Ρωσία στον πόλεμο χωρίς ευρωπαϊκή αντιπολίτευση.