Τα βοθροκάναλα παρουσιάζουν τους Rothschild σαν ψιλικατζήδες που με 3 εκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την Ελλάδα


Τα βοθροκάναλα παρουσιάζουν τους Rothschild σαν ψιλικατζήδες που με 3 εκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την ΕλλάδαΤα βοθροκάναλα παρουσιάζουν τους Rothschild σαν ψιλικατζήδες που με 3 εκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την Ελλάδα

Παρουσιάζουν τους Rothschild …σαν τίποτα ψιλικατζήδες που με 3 εκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την χώρα και θα μας βρουν δανεικά από τα χρηματιστήρια.
Εδώ ο τελευταίος κομμουνιστής του ΣΥΡΙΖΑ έχει 3 εκατομμύρια στην άκρη για τα ψώνια του μήνα …

Ο σοσιαλιστής Τσοχατζόπουλος έπαιζε με δισεκατομμύρια και …οι Rothschild θα σώσουν τη χώρα με 3 εκατομμυριάκια…όσο κοστίζουν δύο επεισόδια του Survivor! Στην πραγματικότητα ετοιμάζονται να αρπάξουν φιλέτα μέσω θυγατρικών τους που έχουμε χρυσοπληρώσει ως λαός…κι αυτοί θα τα αποκτήσουν τσάμπα και βερεσέ.

Ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια όμως καθώς ο Τσίπρας συναντήθηκε κρυφά με τα αφεντικά του … κι έτσι ούτε οι πιο καλοί του φίλοι δεν γνωρίζουν τι εντολές πήρε.

Δημιούργησε ως πρωθυπουργός ένα έξτρα επίπεδο απορρήτου με μία ιδιωτική τράπεζα και που αγνοούν όλοι στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Η αφαίμαξη συνεχίζεται κανονικά, οι Rothschild από το 1821 διασωληνωμένοι με τις φλέβες των Ελλήνων … κι ο κόσμος αγοράζει περιοδικά αστρολογίας.