Από το σκίσιμο των Μνημονίων στα τσίπουρα με τον Γιούνκερ στην Θεσσαλονίκη


Από το σκίσιμο των Μνημονίων στα τσίπουρα με τον Γιούνκερ στην Θεσσαλονίκη
ΠΗΓΗ

Μία τζίφρα δρόμος από τα Go Back Merkel μέχρι τις αστακομακαρονάδες και τα τσίπουρα με τον Γιούνκερ για τον Τσίπρα. Μετά την εκ νέου «υπερήφανη διαπραγμάτευση» που έκανε ο Τσακαλώτος στα Eurogroup ήρθε η ώρα οι «αντίπαλοι» να χαλαρώσουν και να πάνε για τα ουζάκια τους παραλιακά, με ωραία θέα.

Μάλιστα, ο Τσίπρας σε συνάντηση που είχε λίγη ώρα πριν την τελετή αναγόρευσης του προέδρου της Κομισιόν σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, είπε: “Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάκαμψη, πλέον είμαστε αποφασισμένοι να ανακάμψουμε, αυτό είναι το μήνυμα”.

Και ο Γιούνκερ αφότου έχει «φορέσει» στον Ελληνικό Λαό τέσσερα μνημόνια και έχει επιβάλλει την παραμονή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών επί ελληνικού εδάφους αντιγύρισε, στην ομιλία του για την αναγόρευση ότι: «Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, αλλά μεγάλο Έθνος και εγώ ερωτεύτηκα αυτό το Έθνος και σε όλη μου τη σταδιοδρομία προσπάθησα πάντα να σεβαστώ την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, γιατί δεν τη σέβονται όλοι οι Ευρωπαίοι»
Και όταν τελείωσε το θέατρο τους κάλεσαν γιατί έλιωνε το παγάκι και αραίωνε το τσίπουρο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]