Ο Σόρος προσπαθεί να νομιμοποιήσει την έκτρωση στην Ιρλανδία!


Ο Σόρος προσπαθεί να νομιμοποιήσει την έκτρωση στην Ιρλανδία!Ο Σόρος προσπαθεί να νομιμοποιήσει την έκτρωση στην Ιρλανδία!
ΠΗΓΗ

Η Breitbart News αναφέρει ότι το DCLeaks.com αποκάλυψε πέρυσι ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Γιώργος Σόρος χρησιμοποιεί το Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας (OSF) για να μετατρέψει την Ιρλανδία  απο “κόσμημα του κινήματος υπέρ της ζωής” σε μια χώρα υπέρ της άμβλωσης.
Η όγδοη τροπολογία – που ψηφίστηκε από τους ψηφοφόρους το 1983 – θέσπισε συνταγματική απαγόρευση των αμβλώσεων στην Ιρλανδία. Δηλώνει:
Το κράτος αναγνωρίζει το δικαίωμα στη ζωή των αγέννητων και, λαμβάνοντας δεόντως υπόψη το ίσο δικαίωμα στη ζωή της μητέρας, εγγυάται στους νόμους του να σέβονται και, στο μέτρο του δυνατού, οι νόμοι του να υπερασπίζονται αυτό το δικαίωμα.

Επιτρέποντας την έκτρωση μόνο στη  περίπτωση εκείνη όπου η υγεία της γυναίκας είναι σε κίνδυνο, ο σχετικος ιρλανδικός νόμος είναι ένας από τους πιο περιοριστικούς στον κόσμο, αναγκάζοντας τουλάχιστον 4.000 γυναίκες και κορίτσια κάθε χρόνο να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να κάνουν έκτρωση.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το ίδρυμα Soros είδε τη νομιμοποίηση του γάμου ιδίου φύλου στην Ιρλανδία το 2015 ως παροχή “πολύτιμων και έγκαιρων ευκαιριών για την προώθηση της εκστρατείας” ενάντια στη συνταγματική τροποποίηση υπέρ της ζωής.

“Τα ιδρύματα της ανοιχτής κοινωνίας εργάζονται σε πολλές χώρες για να προωθήσουν πλήρη και ισότιμα ​​δικαιώματα για τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής αυτονομίας”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της OSF στο CNA, περιγράφοντας τη διαρροή ως μέρος μιας «επιθετικής καταστολής της κοινωνίας των πολιτών και των ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Που λαμβάνει χώρα παγκοσμίως. “

Σύμφωνα με τα διαρρεύσαντα έγγραφα, το Ίδρυμα Soros χορήγησε στην  Διεθνής Αμνηστία της Ιρλανδίας 137.000 δολλάρια, την Ιρλανδική Ένωση Οικογενειακού Σχεδιασμού (IFPA) – 132.000 στη θυγατρική της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προγραμματισμένων Γονέων (IPPF) – 25.000 στην Εκστρατεία Δικαιωμάτων Αμβλώσεων (ARC)  Συλλογικά σε μια εκστρατεία για την κατάργηση της συνταγματικής τροποποίησης της Ιρλανδίας, εξασφάλισε ίσα δικαιώματα σε ένα εμφυτευμένο έμβρυο ως έγκυος (αναφερόμενο ως «εμβρυϊκή προσωπικότητα»). »

Ωστόσο, ο εκλογικός νόμος της Ιρλανδίας του 1997 απαγορεύει τη χρήση εξωτερικής χρηματοδότησης για πολιτικές εκστρατείες στη χώρα. Μετά τη δημόσια κατακραυγή, η Επιτροπή Προτύπων για τα Δημόσια Γραφικά (SIPO) της Ιρλανδίας διενήργησε έρευνα σχετικά με τα δωρεά κεφαλαίων στις ομάδες δικαιωμάτων για τις αμβλώσεις που βασίζονται στην Ιρλανδία.

Το OSF του Soros έχει ενταχθεί στην καμπάνια υπέρ της άμβλωσης της Ιρλανδίας από τον δισεκατομμυριούχο ΗΠΑ Chuck Feeney.

Ο Ui Bhriain έγραψε στο Ινστιτούτο Life το 2015 ότι η εισροή μετρητών από τους πλούσιους ακτιβιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης έστρεψε μικρές, αγωνιστικές οργανώσεις υπέρ της άμβλωσης σε δυνάμεις:

Το ιρλανδικό Συμβούλιο Πολιτικών Ελευθεριών ήταν μια μικρή ομάδα που συγκέντρωνε λιγότερα από 9.000 δολλάρια ετησίως, αλλά τα χρήματα του Feeney ύψους 11,3 εκατομμυρίων δολαρίων τα μετέτρεψαν σε έναν μεγάλο αγωνιστή του δικαιώματος της έκτρωσης. Έδωσε 5,1 εκατομμύρια δολάρια στην Αμνηστία της Ιρλανδίας (η οποία για πολλά χρόνια είχε ουδέτερη θέση στην άμβλωση) και, hey presto, τώρα εκτοξεύουν μια δαπανηρή ώθηση στην άμβλωση, ξοδεύοντας πλούσια σε εκδηλώσεις εταιρικού τύπου και μουσικά φεστιβάλ για να απαιτήσουν την νομιμοποιήσης της άμβλωσης , δηλαδή το ανθρώπινο «δικαίωμα» στο να σκοτώνουν οι έγγυες τα μωρά τους.

Ένα άλλο ποσό ύψους 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων παραδόθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Γυναικών της Ιρλανδίας, το οποίο αμέσως ισχυροποιήθηκε για να πιέσει την άμβλωση, να ασκήσει πιέσεις στους πολιτικούς και να διεξαγάγει διασκέψεις κατά της άμβλωσης, αν και ήταν προσεκτικοί για να πάρουν χρόνο για να επιτεθούν γυναίκες που δηλώνουν δημοσίως ότι εξέφρασαν τη λύπη τους για τις εκτρώσεις τους .

Το εύχρηστο ποσό των 236.850 δολαρίων εξήχθη επίσης στον Σύνδεσμο Οικογενειακού Σχεδιασμού στο βόρειο τμήμα της Ιρλανδίας για να χρηματοδοτήσει μια δικαστική υπόθεση για να αμφισβητήσει την απαγόρευση της έκτρωσης εκεί – Η FPA είναι συνεργάτης της φρικιαστικής ομοσπονδίας Planned Parenthood Πώληση των σωματικών τμημάτων των μωρών που έχουν αποποιηθεί

Έπειτα, υπάρχει το Κέντρο για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, το οποίο απέκτησε ξαφνικά πλούσιο εξοπλισμό και εισέπραξε 25 εκατομμύρια το 2014 από ομοφυλόφιλους όπως και τον  Bill Gates και το Ίδρυμα Ford.