ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ!


ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ!ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ!
ΠΗΓΗ

Λύσσαξαν οι αγγλο-αμερικανοκομμουνιστές του ΑΚΕΛ (που την εποχή του αγώνα της ΕΟΚΑ κατέδιδαν τους εθνικούς αγωνιστές στους αποικιοκράτες…), με τις μεγάλες αλήθειες που είπε στην χριστουγεννιάτικη εγκύκλιό του ο Άξιος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, για την κατευθυνόμενη από τους Τουρκαλάδες λαθρομεταναστευτική εισβολή στο νησί. Κι έφτασαν στο σημείο να τον απειλούν με τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο. Ιδού οι κατάπτυστες απειλές τους:

«Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος επέλεξε με την εγκύκλιό του να κηρύξει ξανά τη μισαλλοδοξία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου προκαλεί με τα λεγόμενά του. Θυμίζουμε σε όλους, και στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, πως οι ακραίες και διχαστικές πολιτικές απόψεις συνιστούν ποινικό αδίκημα…».

Άμα τους βαστάει, ας τολμήσουν να του ασκήσουν διώξεις και τότε θα δουν «τι εστί βερίκοκο», από τον ευσεβή λαό της Κύπρου!

(ΥΓ): Θυμίζουμε, εν τάχει, τις αλήθειες που είπε ο Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων: «… Σε αυτά να προστεθεί και η απειλή της αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας των ελεύθερων περιοχών λόγω της προώθησης εκ μέρους της Τουρκίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, λεγόμενων μεταναστών. Όλοι αυτοί οι μετανάστες δεν έρχονται εδώ μόνο για τα «παχυλά» επιδόματα που απλόχερα τους προσφέρουμε. Έρχονται ή μάλλον αποστέλλονται για να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα με ορατό κίνδυνο εκείνο που αναγράφεται στο βιβλίο της Εξόδου «… ήνικα αν ημίν συμβή πόλεμος, προστεθήσεται και ούτοι προς τους υπεναντίους»».