Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΝΙΜΙΤΣ, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΝΙΜΙΤΣ, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ89Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΝΙΜΙΤΣ, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Ο Nimetz , υπήκοος των ΗΠΑ ,δηλαδή της χώρας που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της άλλης πλευράς (της FYROM) … είναι άκυρος ως διαπραγματευτής …είναι απλά απαράδεκτος. Και ο ίδιος ως προσωπική στάση και ως υπήκοος χώρας που δεν κράτησε ουδέτερη στάση δεν εκφράζει παρά τα συμφέροντα των επικυρίαρχων ενώ συνδέεται και με τον Soros.

Αυτό το θέμα το είχα θέσει σε συνέδριο της Παμμακεδονικής το 2013 στη Φλώρινα …και τους είχε φανεί ασήμαντο θέμα προς συζήτηση…ενώ θα έπρεπε από παλιά να είναι σταθερή απαίτηση της Ελληνικής πλευράς η αποπομπή του.
Στον πιο ασήμαντο αγώνα ποδοσφαίρου …γίνεται προσεκτική επιλογή του Διαιτητή για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια αδικίας.

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΝΙΜΙΤΣ, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ2Κι η Ελλάδα πάει στη διαπραγμάτευση για ένα σοβαρό εθνικό θέμα … με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Soros, τα Σκόπια με κυβέρνηση Zaev-Soros και με διαπραγματευτή …τον περιούσιο «Αμερικανό» Nimetz-Soros.

Από τη Θεσσαλονίκη ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του παρά τις προσπάθειες κουκουλώματος από τα ΜΜΕ … και τώρα έχουν σκυλιάσει να απαξιώσουν την επιτυχία του συλλαλητηρίου λέγοντας ότι το οργάνωσε η Χρυσή Αυγή κι η ΝΔ ώστε οι συμμετέχοντες να αισθανθούν εξαπατημένοι από ιδιοτελή κομματόσκυλα που χρησιμοποιούν το Μακεδονικό για ψηφαλάκια και προσωπικό πλουτισμό. Και ποιοι τα λένε αυτά … οι Οικολόγοι Πράσινοι-Soros … κι άλλοι διαφωτισμένοι που χρειάζονται 20 άτομα προσωπική φρουρά για να τους προστατεύουν από τους «θαυμαστές» τους … τους κατεστραμμένους πολίτες.

Αυτοί οι αδίστακτοι πράκτορες του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων μας υποχρέωσαν να αγωνιούμε για να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Να φωνάζουμε ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Φανταστείτε δηλαδή τους Αιγύπτιους να διαδηλώνουν φωνάζοντας …

«Οι Πυραμίδες είναι Αιγυπτιακές! » ή οι Αθηναίοι να διαδηλώνουν με σύνθημα «Η Ακρόπολη είναι Ελληνική» .

Κι όλη αυτή η σχιζοφρένεια … για να υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους ώστε να παραμείνουν στις καρέκλες και στην κουτάλα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Άλλωστε ξέρουμε πλέον τι συμβαίνει στους πολιτικούς και στις χώρες που πραγματικά αντιστέκονται στους τοκογλύφους και στο ΝΑΤΟ.
Η ηρεμία που υπάρχει στην Ελλάδα …είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο πουλημένα είναι όλα τα τομάρια της Βουλής.
Λατρεμένος ο «αντιεξουσιαστής» Τσίπρας.

O καθηγητής Iωάννης Μάζης είχε πει δημοσίως πριν λίγες εβδομάδες πως Νίμιτς και Μπουτάρης έχουν σχέσεις με τον Τζωρτζ Σόρος. «Ο κύριος Νίμιτς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ‘CDRSEE‘ το οποίο κέντρο χρηματοδοτείται από το γνωστό ‘Open Society Fund – Macedonia’ του κύριου Σόρος και το οποίο έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και .. χρηματοδοτείται και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης…» και όλοι αυτοί γενικώς τώρα συζητάνε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ του Ιωάννη Μάζη «Ο Μπουτάρης κι ο Νίμιτς δουλεύουν για τον ΣΟΡΟΣ»