ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;


ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;4ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;

Επειδή πολλοί θέλησαν να βασίσουν τις ελπίδες τους σε έναν
Φραγκούλη,σ΄ έναν Γράψα κλπ… να έχουμε στα υπόψη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ αξιωματικός δεν πάει ψηλά … αν δεν τον εγκρίνει το ΝΑΤΟ και οι προδότες των κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να αλλάξει τα ψηφοδέλτιά του σε μια νύχτα με μόλις ένα τηλεφώνημα από το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης.

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη τα ξένα αφεντικά. Ας σταματήσουμε να ψηφίζουμε οποιονδήποτε επειδή απλά … «Καλά τα λέει!» . Αυτό μας έφαγε! Αντί να δίνουμε σημασία στο τι πραγματικά πράττει κάποιος … αρκούμαστε και βασιζόμαστε σε ανθρώπους που σχεδιάζουν και την τελευταία τους συλλαβή για να μας εξαπατήσουν. Καταφέρνουν να μας κάνουν να ακούμε …μόνο αυτά που μας αρέσουν, ενεργοποιούν την ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;8ελπίδα στην ψυχή μας … και μετά … «Πάρτε στα μούτρα Μνημόνια 8.000 σελίδων και δάνεια 100 ετών και παραδώστε τα σπίτια σας για να πληρωθούν τα υποβρύχια του Άκη , οι Ολυμπιακοί και τα κλεμμένα από Τράπεζες και Ταμεία.

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ότι προβάλλουν με χαρά τα ΜΜΕ … κι ας κοιτάξουμε γύρω μας για ανθρώπους που ξέρουμε ποιοι είναι και που μένουν και πόσο ηθικοί είναι. Να σπρώξουμε αυτούς που πραγματικά μας εκφράζουν κι όχι αυτούς που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ …χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη του marketing και της ψυχολογίας … με μοναδικό στόχο να μας εξαπατήσουν,να μας κλέψουν την ψήφο και να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας για να μας πάρουν τα σπίτια.

Φρ. Φράγκος: «Hχηρό ΝΑΙ την Κυριακή»

ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;6Ασχέτως ποιοι μίλησαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης … να μην ξεχνάμε τον παρακάτω επαληθευμένο Χρυσό Κανόνα της διαπλοκής και του συστήματος : ΟΛΟΙ όσοι εμφανίζονται στην τηλεόραση κι απολαμβάνουν δωρεάν πανελλαδική προβολή …είναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ … είναι πράκτορες , είναι προδότες μεταμφιεσμένοι «πατριώτες» . Μα όλοι; Κατηγορηματικά …Ναι….ΟΛΟΙ ! Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και όποιος προβάλλεται ωφελείται εντυπωσιακά και σε επικοινωνιακό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.
Κι η ολιγαρχία που ελέγχει τα ΜΜΕ … το τελευταίο που θα σκεφτόταν είναι να ενισχύσει επικοινωνιακά τους εχθρούς του Συστήματος με τα δικά της εργαλεία και με δικά της έξοδα. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι και άρα ούτε εμείς να σκεφτόμαστε τόσο ρηχά.
ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;2Επειδή οι εξουσιαστές προβληματίζονται για το ποιους θα ψήφιζαν όλοι αυτοί οι ξεσηκωμένοι του Συλλαλητηρίου …και δεν θέλουν να εμφανιστεί στην πολιτική ένα ΜΗ ελεγχόμενο μαντρί … σπρώχνουν άρον-άρον για τη δημιουργία κόμματος με ηγέτες … αναγνωρίσιμους , όψιμους «πατριώτες» που έκαναν καριέρα βουτηγμένοι μέσα στη διαπλοκή.

ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;;

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΟΙΟΣ βράβευσε τον Φράγκο; Ο…Πολάκης που σήμερα τον βρίζει

Οι δικοί μας, αυτοί που όντως νοιάζονται για το σύνολο κι όχι για την τσέπη τους … είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστοι, ΔΕΝ έχουν βγει ποτέ στην τηλεόραση.
ΔΕΝ τολμούν να τους δώσουν ούτε τρία δευτερόλεπτα προβολής γιατί θα προκαλέσουν βλάβη στα συμφέροντα του συστήματος…θα το ξεβρακώσουν.
Και δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί της εξουσίας ώστε να παρέχουν τα δικά τους επικοινωνιακά όπλα για να ενισχυθεί η δύναμη τους εχθρού τους.
Ξεκολλήστε λοιπόν από όλα τα ονόματα και τις φάτσες που η τηλεόραση σας σύστησε με σκοπό να σας εξαπατήσει και ψάξτε γύρω σας , στον κοινωνικό σας περίγυρο ανθρώπους που πονάνε τον συνάνθρωπό τους και που δεν θα πατούσαν επί πτωμάτων για την κουτάλα …όπως έκαναν πχ όλοι οι πρωταγωνιστές του εμφυλίου τους οποίους κατόπιν μας συνέστησαν ως «πατριώτες» ή ως «εθνική αντίσταση» ενώ ήταν αποδεδειγμένα πουλημένοι πράκτορες των ξένων κι όλοι τους εξακολουθούν πάππου προς πάππου να διαφυλάσσουν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των δικών μας.