Η Μοσάντ στέλνει τους «διαφωτιστές» κουκουλοφόρους της για να παιχτεί άφοβα η παράσταση «Jesus Christ Superstar».


Η Μοσάντ στέλνει τους «διαφωτιστές» κουκουλοφόρους της για να παιχτεί άφοβα η παράσταση «Jesus Christ Superstar».Η Μοσάντ στέλνει τους «διαφωτιστές» κουκουλοφόρους της για να παιχτεί άφοβα η παράσταση «Jesus Christ Superstar».

Η Μοσάντ επιμένει και στέλνει τους «διαφωτιστές» κουκουλοφόρους της για να παιχτεί άφοβα η παράσταση «Jesus Christ Superstar».

Αν η παράσταση αφορούσε κάποιον ομοφυλόφιλο Ραβίνο … οι κουκουλοφόροι που τώρα προστατεύουν την «Τέχνη» και τον «Διαφωτισμό» … θα έβαζαν οι ίδιοι φωτιά στο θέατρο για να σώσουν την ανθρωπότητα από τον «αντισημιτισμό».

Λίγα λόγια για τ΄ αφεντικά τους…

Διαμαρτυρία Κατά Των Βανδαλισμών Του Θεάτρου Όπου Ανεβαίνει Η Παράσταση «Jesus Christ Superstar»

Θρησκευτικές οργανώσεις έχουν βάλει σκοπό να κατεβάσουν την παράσταση και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να εμποδίσουν την διεξαγωγή της, φωνάζοντας συνθήματα κατά των συντελεστών. Μάλιστα, σε συγκέντρωσή τους είχαν εμποδίσει θεατές να εισέλθουν στο κτίριο.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς διαμαρτυρόμενοι έχουν φτάσει στο σημείο να σπάσουν αυτοκίνητα συντελεστών της παράστασης, να πετάξουν μπογιές στην μαρκίζα του θεάτρου και να πετάξουν φυλλάδια με υβριστικό περιεχόμενο στο σπίτι της μητέρας της Αντιγόνης Ψυχράμη που υποδύεται τη Μαγδαληνή.