ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΑΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!


ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΑΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΑΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΠΗΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος
Ε, λοιπόν, παρ’ ότι δε φαίνεται, μπορεί και να βρισκόμαστε σε… προεπαναστατική περίοδο! Μην κοιτάτε που δεν υπάρχει αναβρασμός, δείτε μόνο τα σημάδια.

Σοβαρές ζημιές στην περίφραξη των λιμενικών εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στις πύλες Ε-2 και Ε-4 στο λιμάνι του Πειραιά, στα σημεία απ’ όπου αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη, προκάλεσαν μέλη του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι… επαναστάτες έκοψαν με τροχούς την περίφραξη και την έριξαν και στη συνέχεια… αποχώρησαν.

Λέτε να επιστρέψουν και να’ χουμε τίποτα… γεγονότα, ανατροπές και εισβολές των… προλεταρίων του ΠΑΜΕ στα ελληνικά… «Χειμερινά Ανάκτορα»– κι ας μην έχουμε τώρα… Οκτώβρη; Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς απ’ αυτούς τους… επαναστάτες του κουτσουμποπλιάτου! Καλού-κακού, αστοί φυλαχτείτε! Το ρίξιμο της περίφραξης πάντως, είναι πολύ… κακό σημάδι!

(ΥΓ): Σύντροφοι, δεν αφήνετε την… επανάσταση για αργότερα; Άντε γιατί έρχεται και τουριστική περίοδος…