Με εντολή Σύριζα: Επανάληψη της δίκης του Ιεράρχη Αμβρόσιου ζήτησε η Εισαγγελέας!


Με εντολή Σύριζα: Επανάληψη της δίκης του Ιεράρχη Αμβρόσιου ζήτησε η Εισαγγελέας!Με εντολή Σύριζα: Επανάληψη της δίκης του Ιεράρχη Αμβρόσιου ζήτησε η Εισαγγελέας!
ΠΗΓΗ

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η αίτηση της εισαγγελέας Αιγίου να ασκήσει τελευταία στιγμή έφεση στην αθωωτική απόφαση για τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο.

Η έφεση αυτή ήρθε ύστερα από μπαράζ δημοσιευμάτων από ολόκληρο τον αριστερό συρφετό της «δημοσιογραφίας» που νομίμως υπερασπίζεται τα «παιδιά» που καίνε και σπάνε τις πόλεις των Ελλήνων, αλλά ύστερα και από την προκλητική ενέργεια του υπουργού να ζητήσει τα πρακτικά της δίκης για να κρίνει το σκεπτικό, λες και η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δικαστήριο του βουνού, στην δικαιοδοσία του κομισάριου.

Ο προφανής σκοπός του Σύριζα είναι η «διόρθωση» της αρχικής δικαστικής αποφάσεως και η διάσωση του «αντιρατσιστικού» νόμου της Νέας Δημοκρατίας, που θα χρησιμεύσει στην φίμωση των Ελλήνων και όσων αντιστέκονται στην Παγκοσμιοποίηση, αλλά και η επί προσωπικού απειλή προς τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, προκειμένου να σιωπήσει..