Ο ΦΙΛΗΣ πήγε στην εκδήλωση της ‘ενώσεως αθέων’ κατά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!


Ο ΦΙΛΗΣ πήγε στην εκδήλωση της ‘ενώσεως αθέων’ κατά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!
(ΜΕ ΤΙΣ …ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ‘τΣΙΡΙΖΑ’ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ «ΕΚΛΕΚΤΟΥ» ΦΙΛΗ!)
Aκάθεκτοι και με αδιάπτωτο ζήλο συνεχίζουν οι εκφραστές του μηδενισμού την επιχείρηση αποδομήσεως της Ορθοδόξου Παραδόσεως και την καταρράκωση του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων, εν όψει μάλιστα του ερχομού της Λαμπρής.Την ημέρα της παραμονής της εορτής του Ευαγγελισμού, το περασμένο Σάββατο, επέλεξε η διαβόητη «Ένωση Αθέων Ελλάδας» να παρουσιάσει βιβλίο περί του… μύθου του Αγίου Φωτός με τίτλο «Το κατά Κοραή άγιο φως»!

Ο ΦΙΛΗΣ πήγε στην εκδήλωση της ‘ενώσεως αθέων’ κατά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!Αρχικώς ας μην παρασύρεται κάποιος από την λέξη «Ένωση», καθώς ο συγκεκριμένος θίασος αποτελείται από μια θλιβερή μειοψηφία ανθρώπων, οι οποίοι αντιμετωπίζοντας προφανώς (βαθύτατα) σ υ μ π λ έ γ μ α τ α και (πολύ ΑΡΡΩΣΤΕΣ) εμμονές, θεωρούν ότι … απομυθοποιούν τα θρησκευτικά ιδεώδη.

Φυσικά στο στόχαστρό τους ευρίσκεται όλως τυχαίως, μόνον η Ορθοδοξία και εν γένει ο Χριστιανισμός.
Επίσης η ταύτιση με την θέαση του Κοραή συνιστά μια ανιστόρητη φαιδρότητα, αφού η θέαση του μεγάλου διανοητή απέχει παρασάγγας από την μηδενιστική και αντεθνική δράση της «Ενώσεως Αθέων».

Εκεί ωστόσο που αξίζει να εστιάσουμε, είναι ότι η ε π α ί σ χ υ ν τ η αυτή εκδήλωση είχε την πολιτική υποστήριξη του αντεθνικού συριζαίϊκού εσμού… Ο συριζαίος βουλευτής και πρώην «υπουργός» Παιδείας Φίλης παρέστη και …χαιρέτισε (ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ!) την εκδήλωση.

«Ε Τ Ρ Ε Ξ Ε» ΔΡΟΜΕΩΣ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ…ΚΙΛΑ ΤΟΥ!) ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!


Η αισθητική των συριζαίων φαίνεται ότι δεν συνάδει με την Ορθόδοξη Παράδοση, συνάδει όμως με το Ισλάμ, αφού στο παρελθόν ο Φίλης δεν δίστασε να παρευρεθεί σε μουσουλμανική εκδήλωση για να τιμήσει (!) το …«Ιφτάρ», δείπνο με το οποίο τελειώνει η ημερήσια νηστεία κατά την διάρκεια του Ραμαζανίου.

Ο ΦΙΛΗΣ πήγε στην εκδήλωση της ‘ενώσεως αθέων’ κατά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!3Συνεπώς ας μη γελιούνται κάποιοι.
Η μο-να-δι-κή θρησκεία που προσπαθεί με νύχια και δόντια να αποδομήσει το πολιτικό σύστημα και οι διάφορες παραφυάδες τουείναι η Ορθοδοξία, διότι ακριβώς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής Παραδόσεως και της Εθνικής μας Ταυτότητος.
Γιώργος Σύρος
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»