ΞΕΦΤΙΛΑ – Η Βουλή θα τιμήσει επίσημα την εφετινή παρέλαση των ομοφυλοφίλων!


ΞΕΦΤΙΛΑ - Η Βουλή θα τιμήσει επίσημα την εφετινή παρέλαση των ομοφυλοφίλων!ΞΕΦΤΙΛΑ – Η Βουλή θα τιμήσει επίσημα την εφετινή παρέλαση των ομοφυλοφίλων!
ΠΗΓΗ

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, αλλά στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας» ακόμη και τα απίθανα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Για πρώτη φορά στην Ιστορία της η Βουλή των Ελλήνων το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου θα φωτιστεί στα χρώματα του Athens Pride, της παρέλασης δηλαδή των ομοφυλοφίλων!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του εγχώριου Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου…

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω; Όχι, καθώς η είδηση είναι εντελώς διαφωτιστική για τα νέα… ήθη (και) της Βουλής.