Οι πράκτορες της κυβέρνησης,τα γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ πουλάνε τρέλα στη Ρωσική Κυβέρνηση


Οι πράκτορες της κυβέρνησης,τα γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ πουλάνε τρέλα στη Ρωσική Κυβέρνηση

Οι πράκτορες της κυβέρνησης,τα γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ πουλάνε τρέλα στη Ρωσική Κυβέρνηση

Οι πράκτορες της κυβέρνησης, οι υπηρέτριες των τοκογλύφων, τα γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ …ενημέρωσαν τη Ρωσική Κυβέρνηση με στόμφο και υφάκι μάγκικο … ότι ….«τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική». Στην παραπάνω φράση-ανέκδοτο …αναφερόντουσαν στην … Ελλάδα απευθυνόμενοι …στη Ρωσία!

Θα ξεκολλήσει και το πλακόστρωτο στην Κόκκινη Πλατεία από τα γέλια…

Αυτοί που δεν τολμούν να πουν ούτε λέξη χωρίς την έγκριση των τοκογλύφων , που πέρασαν χιλιάδες νόμους κατ’ εντολή των τοκογλύφων εξαπατώντας τους ψηφοφόρους κι ακυρώνοντας ένα δημοψήφισμα , που περνούν νόμους που επιβάλλονται από πράκτορες του Soros … κάνουν μαθήματα …αυτοτέλειας (!) , ανεξαρτησίας (!) και «δημοκρατίας» στη … Ρωσία.
Πόσο πιο γραφικοί μπορεί να γίνουν άραγε;

ΠΗΓΗ

Το ελληνικό ΥΠΕΞ σχολιάζει την ανακοίνωση της Μόσχας για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών

Το υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει ότι οι ισχυρισμοί για πιέσεις τρίτων στο ζήτημα της απέλασης είναι ανυπόστατοι και ζητεί η συνεχής ασέβεια προς την Ελλάδα πρέπει να σταματήσει.
Για δείγμα ασέβειας προς τρίτη χώρα κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα όσα υποστήριξε η Μόσχα για το ζήτημα της απέλασης Ρώσων διπλωματών.

Απαντώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται επίσης ότι αποτελούν και δείγμα «έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου, στον οποίο τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική».

Στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ υπογραμμίζεται ότι τέτοιες «αρνητικές λογικές παρακίνησαν άλλωστε τους τέσσερεις Ρώσους πολίτες να προβούν στις ενέργειες που οδήγησαν στην απέλασή τους ή στην απαγόρευση εισόδου τους στην Ελλάδα».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, τα στοιχεία βάσει των οποίων ενήργησε η Ελλάδα, είχαν παρουσιαστεί εγκαίρως στις ρωσικές αρχές. «Εξάλλου, και οι ίδιες οι ρωσικές αρχές έχουν πολύ καλή γνώση του τι πράττουν οι άνθρωποί τους» σχολιάζεται.

Όπως τονίζει η Ελλάδα επεδίωξε εξαρχής να διαχωρίσει τις ενέργειες των ατόμων αυτών από την επίσημη ρωσική εξωτερική πολιτική. «Με τη σημερινή της όμως δήλωση, η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών υιοθετεί και δείχνει ως να θέλει να νομιμοποιήσει τις παράνομες αυτές ενέργειες» αναφέρεται.

Στέλνει μήνυμα ότι «η συνεχής ασέβεια προς την Ελλάδα πρέπει να σταματήσει. Ουδείς δικαιούται ή δύναται να παρεμβαίνει στις εσωτερικές της υποθέσεις».

Χαρακτηρίζει ανυπόστατους τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν πιέσεων τρίτων. «Είναι ανάξιοι σχολιασμού και δείχνουν νοοτροπία ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μόσχα: Θα υπάρξουν συνέπειες για την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα

Νωρίτερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην απέλαση Ρώσων διπλωματών καθώς όπως σχολίασε τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε παράλογες τις δηλώσεις ότι ο Σεργκέι Λαβροφ απείλησε την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με μπλοκάρισμα της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η κ. Ζαχάροβα επισήμανε επίσης πως ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι σε επικοινωνία με τους ρώσους εταίρους του έτσι ώστε, όπως τόνισε, «να μην παρασύρεται σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς τον έσυρε η ελληνική πλευρά

«Κατανοούμε απόλυτα ότι η πίεση, στην οποία εκτέθηκε η Ελλάδα, ήταν η μεγαλύτερη» είπε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Τόνισε ότι «δυστυχώς, βέβαια, μιλάμε για πολιτική. Τέτοια πράγματα δεν είναι χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Βέβαια, δυστυχώς, όλα αυτά ρίχνουν σκιά στις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο».

Σε σχέση με την συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ, υπογράμμισε ότι η Ρωσία στήριζε πάντα την επίτευξη αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας στο ζήτημα του ονόματος «που θα αντανακλούσε την επιθυμία των λαών και των δύο πλευρών, χωρίς εξωτερικές πιέσεις και χωρίς την επιβολή τεχνητών προθεσμιών».

Όπως σχολίασε «αυτό δεν συνέβη. Η συμφωνία οδήγησε σε βαθιά διάσπαση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ. Προφανώς απέχει από την ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας στα Βαλκάνια. Είναι μέσο που εξυπηρετεί αποκλειστικά την επίσπευση του σχεδίου για ένταξη της πΓΔΜ στο NATO».

Σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, η κ. Ζαχάροβα ανέφερε ότι «είμαστε μπερδεμένοι από τη δήλωση ότι κάποιοι επιχειρηματίες που συμπαθούν τη Ρωσία υποτίθεται ότι χρηματοδοτούν αντι — κυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα του. Αυτό είναι ακόμα ένα κομμάτι αβάσιμων κατηγοριών κατά της Μόσχας. Όλα αυτά είναι προφανώς απαραίτητα για έναν στόχο — την πυροδότηση της αντι — ρωσικής υστερίας. Είναι φανερό ότι για ακόμα μία φορά δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς και τίποτα δεν θα παρουσιαστεί επίσης, αλλιώς θα είχαν ήδη εμφανιστεί».