Δεύτερη αθώωση εγκληματία επι ΣΥΡΙΖΑ!


Δεύτερη αθώωση εγκληματία επι ΣΥΡΙΖΑ!Οριστικά αθώος ο Θεοφίλου. Το Σύστημα δεν μπόρεσε να παγιδέψει έναν τέτοιο σπουδαίο διανοούμενο επαναστάτη…

Την εποχή που τον συνέλαβαν… έγραφε αρλούμπες για ληστείες σε τράπεζες…και με τον Διευθυντή της Τράπεζας να ιδρώνει από αγωνία… Ήταν εκστασιασμένος με τη 17Νοε και τον Πάσαρη…
Το Διεθνές Κεφάλαιο είχε δώσει εντολή να τον αφοπλίσουν … Όταν τον συνέλαβαν είχε 150 followers στο Twitter … και οι Rothschild στο City του Λονδίνου άρχισαν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους …
«Πιάστε τον … πριν αποκτήσει 200 followers και χάσουμε τον έλεγχο » Η εντολή ήταν αυστηρή…

Έκανε μερικά χρόνια φυλακή λόγω DNA αλλά μετά με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία …αποδόθηκε η Δικαιοσύνη. Διαψεύστηκαν Αστυνομικοί, Δικαστικοί και αναλύσεις DNA. Σιγά μην αντιδράσουν…και καταλάβουμε τι παίζει.
Καλά που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ κι άρχισε να δουλεύει η Δικαιοσύνη… Απομυθοποιήθηκε και η ανάλυση DNA … αλλά οι Αμερικάνοι είναι ακόμα πίσω στην τεχνολογία.

… Ο νεκρός στην Πάρο …, σαν τον Αξαρλιάν κι αυτός, παράπλευρη απώλεια στην θεατρική παράσταση της επανάστασης …
Μέχρι κι ο Ασπιώτης παραδόθηκε μόνος του …με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι ο Κουφοντίνας αρνείται να δραπετεύσει. Η επανάσταση έχει καταλάβει την εξουσία κι οι επαναστάτες ακόμα και στη φυλακή … περνάνε φίνα.
Εσύ «φασίστα», «οπισθοδρομικέ» μεροκαματιάρη … το κεφάλι κάτω και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ για την παράγκα σου …

Το ότι σε κυβερνούν «επαναστάτες» … δεν σημαίνει ότι θα πάψεις να τους πληρώνεις … κι αυτούς και τ’ αφεντικά τους.

Οριστική αθώωση για τον Τάσο Θεοφίλου

Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης του Αντεισαγγελέα κατά της αθωωτικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία αθωώθηκε ο Τάσος Θεοφίλου.

Στις 8 Ιουλίου 2017 και ύστερα από πέντε χρόνια στη φυλακή ο Τ. Θεοφίλου αθωώθηκε από το Πενταμελές Εφετείο από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Τάσος Θεοφίλου αθωώθηκε για το σύνολο των κατηγοριών και συγκεκριμένα για συγκρότηση και ένταξη τρομοκρατικής οργάνωσης, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, κατασκευή-προμήθεια-κατοχή εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη κατοχή όπλων κ.ά.

O Τ. Θεοφίλου κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ληστείας τράπεζας στην Πάρο τον Αύγουστο του 2012, κατά την οποία υπήρξε ένας νεκρός.

Συνελήφθη στην Αθήνα και δικάστηκε ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί τρομοκρατίας (187Α).

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά και την έφεσης, το μόνο στοιχείο που παρουσιάστηκε εναντίον του, ήταν ένα καπέλο, το οποίο μάλιστα δεν υπήρχε στα αρχικά ευρήματα της ληστείας.