Μαρξιστές τρομοκράτες με βάση τα Τίρανα προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το Ιρανικό καθεστώς


Μαρξιστές τρομοκράτες με βάση τα Τίρανα προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το Ιρανικό καθεστώςΜαρξιστές τρομοκράτες με βάση τα Τίρανα προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το Ιρανικό καθεστώς
ΠΗΓΗ

Περίπου 1.000 μαρξιστές συμμορίτες που έχουν εγκατασταθεί σε προάστιο της πρωτεύουσας της Αλβανίας προσπαθούν με διαδικτυακές εκπομπές να προετοιμάσουν τους ομοϊδεάτες τους στο Ιράν για αλλαγή καθεστώτος στην Τεχεράνη. Η οργάνωση των μαρξιστών συμμοριτών με την ονομασία «μουτζαχεντίν ε-χαλκ», μια οργάνωση που φέρει και ισλαμικό μανδύα, χρηματοδοτείται με κονδύλια από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και βέβαια η δραστηριότητα τους τελεί υπό την προστασία της αλβανικής κυβέρνησης. Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Τζαβάτ Ζαρίφ έχει προβεί σε διάβημα προς τα Τίρανα, χωρίς να υπάρξει από την φιλοαμερικανική κυβέρνηση των Τιράνων κάποια διευκρινιστική αντίδραση.

Οι μουτζαχεντίν ε-χαλκ έχουν κατηγοριοποιηθεί από την ιρανική κυβέρνηση ως τρομοκρατική οργάνωση, μια οργάνωση που με μυστικές επιχειρήσεις έχει κοστίσει την ζωή τουλάχιστον 17.000 Ιρανών πολιτών τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, σίγουρα όμως πρόκειται περί μιας τρομοκρατικής οργάνωσης στα πρότυπα της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους. Στις ΗΠΑ  αυτή η οργάνωση είχε επίσης καταχωρηθεί ως τρομοκρατική από το 1997 έως το 2012 και στον κατάλογο τρομοκρατίας της ΕΕ από το 2001 έως το 2009. Προφανώς μετά το 2012 οι μουτζαχεντίν ε-χαλκ άρχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και ως εκ τούτου έπαψαν να θεωρούνται τρομοκράτες, αλλά θεωρήθηκαν πλέον ιεραπόστολοι της «δημοκρατίας» και «ελευθερίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μουτζαχεντίν ε-χαλκ είναι ιρανοί μαρξιστές οι οποίοι αρχικά είχαν συνδράμει στην ιρανική επανάσταση του Χομεϊνί, αλλά αργότερα δεν συμφώνησαν με το ιρανικό καθεστώς των Αγιατολάχ. Στον οκταετή (1980-1988) πόλεμο Ιράν-Ιράκ οι μουτζαχεντίν πολέμησαν στο πλευρό του Σαντάμ Χουσεΐν και σήμερα μετά από 30 χρόνια οι μαρξιστές ισλαμοσυμμορίτες προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς στην Τεχεράνη με την βοήθεια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών!

Ο πιο στενός σύνδεσμος των μαρξιστών ισλαμοσυμμοριτών, που έχουν ως προπαγανδιστική βάση τα Τίρανα, είναι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, γνωστό σιωνιστικό κατακάθι, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί συνιστά την υποστήριξη αυτής της οργάνωσης ως μια «βιώσιμη αντιπολίτευση» στο καθεστώς των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη. Είναι αξιοσημείωτο ότι η επίσημη κριτική που εκφράζεται από την Ουάσιγκτον στην Τεχεράνη αναφορικά με τα «πυρηνικά» και την «δημοκρατία» είναι copy paste των ανακοινώσεων της μαρξιστικής-ισλαμιστικής οργάνωσης «μουτζαχεντίν ε-χαλκ». Οι μαρξιστές-ισλαμοσυμμορίτες «μουτζαχεντίν ε-χαλκ» υποστηρίζονται επίσης από την βασιλική δικτατορία της Σαουδικής Αραβίας, εξ άλλου κάτι διαφορετικό θα ήταν απίστευτο.

Οι ΗΠΑ, οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, έχοντας υπό την προστασία τους και χρηματοδοτώντας κάθε μαρξιστικό και ισλαμικό κατακάθι της διεθνούς τρομοκρατίας προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το Ιράν και να αποφύγουν το τέντωμα της χορδής του σιιτικού τόξου στην Αραβική Χερσόνησο. Η Συρία προφανώς δεν τους δίδαξε τίποτε, έμειναν μετεξεταστέοι και θέλουν να επαναλάβουν το μάθημα.