Ο Ζάεφ ξεφτιλίζει διαρκώς τους προδότες: Η “Μακεδονία” είναι μόνο μία και είναι εδώ!


Ο Ζάεφ ξεφτιλίζει διαρκώς τους προδότες: Η “Μακεδονία” είναι μόνο μία και είναι εδώ!Ο Ζάεφ ξεφτιλίζει διαρκώς τους προδότες: Η “Μακεδονία” είναι μόνο μία και είναι εδώ!
ΠΗΓΗ

Όσο πλησιάζει ο καιρός για το δημοψήφισμα στα Σκόπια και της επικύρωσης της προδοσίας των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός Ζάεφ συνεχίζει να ξεφτιλίζει παγκοσμίως τους εγχώριους υποτακτικούς των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων.
Ο σκοπιανός πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο ψευτομακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων μίλησε για ακόμη μία φορά για την συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας ότι «η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, η δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο».

Δεν παρέλειψε μάλιστα για ακόμη μια φορά να πανηγυρίσει για την προδοσία των Πρεσπών λέγοντας: «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε (για το δημοψήφισμα). Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας.

Έτσι πλέον η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες ζουν σε μακεδονικό έθνος που αναγνωρίζεται από όλους και πλέον η ταυτότητα θα είναι επιβεβαιωμένη και δεν θα γίνει αντικείμενο διαφωνιών, ενώ επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται στην «μακεδονική» γλώσσα. Και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».

Όντως όλοι οι Σκοπιανοί είναι περήφανοι για την προδοσία και οι εγχώριοι συγκυβερνώντες που έβαλαν την υπογραφή τους στην εθνική μειοδοσία των Πρεσπών δεν ντρέπονται καθόλου!

Απαντάμε σε όλους αυτούς: Η Μακεδονία είναι μία και ΜΟΝΟ Ελληνική!