Συμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της Δύσης


Συμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της ΔύσηςΣυμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της Δύσης

Σαν να πήραν όλοι το ίδιο sms … Συμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της Δύσης. . Ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για να το στήσουν , δεν τους βγήκε … και άρα το θεωρούν άκυρο.

Κινητοποίησαν δηλαδή ολόκληρη τη χώρα, ξόδεψαν εκατομμύρια σε υποδομές και διαφήμιση , κουβαλήθηκαν και 500 ξένοι παρατηρητές ώστε να «μην» υπάρξει νοθεία … για να μάθουν οι Σκοπιανοί ότι τελικά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα και ότι τον λόγο θα έχει η Βουλή των Διεφθαρμένων και πρακτόρων πολιτικών.

Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν οι πεφωτισμένοι για τη Δημοκρατία. Μία ψευδαίσθηση επιλογής. Όπου δεν τους βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα … τον λόγο έχει ο εκβιασμός, ο χρηματισμός , ο οικονομικός στραγγαλισμός ή ένα πραξικόπημα …όπως ήδη έκαναν για να ανατρέψουν τον Γκρούεφσκι επειδή δεν τα κατάφεραν με άλλο πιο συγκαλυμμένο τρόπο…(«αυθόρμητες επαναστάσεις», τρομοκρατία, εισαγγελικές διώξεις κλπ) .

Το «οπλοστάσιό» τους είναι γνωστό και το βλέπουμε σε εφαρμογή στην περίπτωση της Κούβας , του Ιράν, της Βενεζουέλας, της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Βόρειας Κορέας κοκ

Αν το Δημοψήφισμα στη FYROM έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα …τότε όλοι θα βροντοφώναζαν ότι: «ο Λαός μίλησε και είπε «ΝΑΙ» στην πρόοδο! ».

Τώρα που δεν τους βγήκε …το Δημοψήφισμα…αυτό βαπτίζεται …«συμβουλευτικό» κι όχι δεσμευτικό και λαική εντολή. Δηλαδή το παρακάμπτουμε με συνοπτικές διαδικασίες και ψάχνουμε άλλον τρόπο να εκτελέσουμε τις εντολές των ξένων αφεντικών με … «δημοκρατικές» διαδικασίες.

Ότι έγινε και με το Δημοψήφισμα στην Ελλάδα … Το Μνημόνιο δεν πέρασε με το Δημοψήφισμα … αλλά εφόσον ξανακέρδισε τις εκλογές ο Τσίπρας …ήταν σαν να πήρε εξουσιοδότηση να περάσει άλλο ένα Μνημόνιο.
Προφανώς οι μηχανισμοί νοθείας και μαζικής διαπλεκόμενης ψήφου είναι πιο αποτελεσματικοί στις βουλευτικές εκλογές παρά στα Δημοψηφίσματα.

Αν τώρα ο Ζάεφ προκηρύξει εκλογές κι εκλεγεί … και πέσουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ σε μερικούς πειναλέους βουλευτές της FYROM …η Συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή πολύ άνετα. Μένει να δούμε αν οι Σκοπιανοί θα αντιδράσουν σ’ αυτά τα κόλπα.

Συμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της ΔύσηςΣυμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της Δύσης3Συμβουλευτικό έγινε ξαφνικά το περίφημο Δημοψήφισμα το οποίο στήριζαν όλοι οι ηγέτες της Δύσης2