Ο Σιχαμερός εθνομηδενιστής Μακρόν φοβάται ότι ο εθνικισμός θα διαλύσει την Ευρώπη!!!


Ο Σιχαμερός εθνομηδενιστής Μακρόν φοβάται ότι ο εθνικισμός θα διαλύσει την Ευρώπη!!!Ο Σιχαμερός εθνομηδενιστής Μακρόν φοβάται ότι ο εθνικισμός θα διαλύσει την Ευρώπη!!!
ΠΗΓΗ

Ο εθνικισμός απειλεί να διαλύσει την Ευρώπη των τραπεζών, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Φιλελευθερισμού, του Μαρξισμού, των ΜΚΟ, της λαθρομετανάστευσης και της γενοκτονίας – εθνοκτονίας των λαών της Ευρώπης διά της φυλετικής και πολιτισμικής αλλοίωσης! Και αυτή η Ευρώπη θα πεθάνει για να ζήσει η Ευρώπη των Εθνών!

Ο Μακρόν μίλησε στην εφημερίδα Ouest France, ενόψει της 11ης Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία συμπληρώνεται ένας αιώνας από την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Γερμανίας και συμμαχικών δυνάμεων το 1918.

Ο Γάλλος Πρόεδρος υπογράμμισε την ανησυχία του και για τις πιέσεις που δέχεται η Ευρώπη από εξωτερικές δυνάμεις, προκειμένου να απολέσει την κυριαρχία της. Ο Μακρόν προειδοποίησε για τον κίνδυνο ανόδου του λαϊκισμού και προέτρεψε την Ευρώπη να «αντισταθεί» στις τάσεις που συγκρίνονται με εκείνες που επικράτησαν την περίοδο του μεσοπολέμου, τη δεκαετία του ’20.

«Σε μια διχασμένη από το φόβο Ευρώπη, υπό την άνοδο του εθνικισμού και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, βλέπουμε να παρουσιάζονται ξανά, σχεδόν μεθοδικά, όλα εκείνα που κυριάρχησαν στην ευρωπαϊκή ζωή μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ως την κρίση του 1929», είπε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Ο Μακρόν αναμένεται να διοργανώσει στο Παρίσι ειδική εκδήλωση στις 11 Νοεμβρίου, με διεθνείς προσκεκλημένους, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος, «η Ευρώπη θα μπορούσε να χάσει την κυριαρχία της αν η ασφάλειά της εξαρτάται από τις αμερικανικές επιλογές και αλλαγές, από την αυξανόμενη παρουσία σημαντικών υποδομών στην Κίνα, από μια Ρωσία που συχνά μπαίνει στον πειρασμό της χειραγώγησης καθώς και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και από τις αγορές, οι οποίες μερικές φορές υπερβαίνουν τον έλεγχο των κρατών».