Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο


Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο
ΠΗΓΗ

Τόνοι χημικών ακόμη και κατά παιδιών και ηλικιωμένων έριξαν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα προκειμένου να διαλύσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Η κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη, καθώς ο κόσμος στην προσπάθειά του να διαφύγει στριμώχτηκε και παρ’ ολίγον να ποδοπατηθεί.

Άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να προστατευθούν από την αποπνικτική κατάσταση μπαίνοντας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, που άνοιξε τις πόρτες του για να σωθεί ο κόσμος.

Το αποτέλεσμα ήταν η αποπνικτική ατμόσφαιρα να επεκταθεί από το κέντρο ακόμη και μέχρι τις γειτονιές της πρωτεύουσας, όπως το Παγκράτι.

Μάλιστα ένα μωράκι, έπεσε αναίσθητο από τα δακρυγόνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έκαναν έκκληση από τα μεγάφωνα, να σταματήσει η ρίψη δακρυγόνων, γιατί κινδυνεύουν μικρά παιδιά – αλλά εις μάτην!

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριοΤα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο2Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο3Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο5Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο4

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν ληγμένα χημικά ΜΕΣΑ στο συλλαλητήριο11ΥΓ. Αυτή η είναι η αριστερά!