Κόκκινη Χούντα Σύριζα: Αποστράτευσαν τον πυροσβέστη που αποκάλυψε ότι γνώριζαν για νεκρούς στο Μάτι!


Κόκκινη Χούντα Σύριζα: Αποστράτευσαν τον πυροσβέστη που αποκάλυψε ότι γνώριζαν για νεκρούς στο Μάτι!Κόκκινη Χούντα Σύριζα: Αποστράτευσαν τον πυροσβέστη που αποκάλυψε ότι γνώριζαν για νεκρούς στο Μάτι!
ΠΗΓΗ

Σαφέστατο μήνυμα έστειλε η κυβέρνηση Σύριζα προς άπαντες για την τήρηση της «ομερτά» περί των λαθών, των παραλείψεων και των εγκλημάτων της σε όλους τους τομείς.

Ο πυροσβέστης, υποστράτηγος Ράμφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι στις 23:00 της 23ης Ιουλίου είχε διαβιβάσει «στα στενά είδα περίπου 7-8 νεκρούς» και ότι είχε ενημερώσει από τις 20:00 για την ύπαρξη νεκρών, αποστρατεύτηκε επειδή ξεμπρόστιασε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία εκείνη την νύχτα (στις 23:15) πραγματοποίησε «σύσκεψη» υπό τον Τσίπρα και προσπάθησε να παρουσιάσει μία εικόνα ύφεσης της πυρκαγιάς.

Θυμίζουμε ότι εκείνη την νύχτα, ο Τσίπρας πραγματοποίησε μία σύσκεψη on camera για τις πυρκαγιές, όπου η πυρκαγιά στο Μάτι παρουσιάστηκε… σε ύφεση και βεβαίως δεν έγινε καμία νύξη στην ύπαρξη νεκρών. Αυτό έγινε ένα τέταρτο αφότου ο υποστράτηγος που αποστρατεύτηκε τους είχε πει και ακριβή αριθμό των νεκρών που είχε δει με τα μάτια του.

Είναι σαφές πως ο εν λόγω πυροσβέστης αποστρατεύεται διότι η κατάθεση της αλήθειας δεν είναι κάτι το επιθυμητό από την κυβέρνηση Τσίπρα, η αναλγησία και η ανικανότητα της οποίας οδήγησε σε εκατόμβη νεκρών στο Μάτι Αττικής, μία εκατόμβη που παραμένει αδικαίωτη, αφού ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες στους συριζαίους που εκείνη την νύχτα παρέμεναν εξαφανισμένοι.