ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αποζημίωση 15 ευρώ την ημέρα στην Ηριάννα για τις 400 ημέρες κράτησής της


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Αποζημίωση 15 ευρώ την ημέρα στην Ηριάννα για τις 400 ημέρες κράτησής τηςΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αποζημίωση 15 ευρώ την ημέρα στην Ηριάννα για τις 400 ημέρες κράτησής της

H Ηριάννα , της οποίας το δακτυλικό αποτύπωμα βρέθηκε σε γεμιστήρα όπλου, αθωώθηκε και πρέπει να αποζημιωθεί για τις μέρες που κρατήθηκε…από το Δημόσιο … δηλαδή από εμάς κι όχι από αυτούς που έκαναν τα όποια λάθη στη διαδικασία.

Αυτοί που έλαβαν λανθασμένες αποφάσεις είναι που θα πρέπει να πληρώσουν την αποζημίωση και όλο το διοικητικό κόστος που φόρτωσαν στο Δημόσιο , τις εργατοώρες και τα υλικά που ξοδεύτηκαν άσκοπα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στο άρθρο για την αναρχική …Ηριάννα είναι ότι έχασε τη σειρά της να μπει κι αυτή στο Δημόσιο! Ναι ! Έχασε μόρια !

Αυτός είναι ο καημός των αναρχικών Βορείων Προαστίων…Να φάνε κι αυτοί από τις σάρκες των φτωχών ώστε να φιλοσοφούν ελεύθερα και κάθε 15 μέρες το ΑΤΜ να γεννάει λεφτά από τις κατασχέσεις των λογαριασμών των ανέργων.
Οι θρησκευόμενοι ας κάνουν μία προσευχή …να προσλάβουν την Ηριάννα στο Δημόσιο και οι άθεοι ας συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα να απαιτήσουν πρόσληψη για την Ηριάννα.

Εφόσον κάθονται ή λουφάρουν 100.000 υπάλληλοι … Μία ακόμα που να βρίζει τους νοικοκυραίους που ματώνουν στους φόρους για να πληρώνονται οι διανοούμενοι αναρχικοί που χαλαρώνουν σε αντικαπιταλιστικά κότερα … δεν θα μας ήταν και ιδιαίτερο βάρος.
Το προσέξατε ότι σύσσωμος ο τύπος πήρε το μέρος της όπως έγινε και στην περίπτωση του Ρωμανού ;

Εξουσία κι αντιεξουσιαστές είναι ένα στην Ελλάδα.
Οι μόνοι που είμαστε εκτός αυτής της παρέας… είμαστε εμείς που πληρώνουμε τους κρατικοδίαιτους «επαναστάτες» εντός κι εκτός Βουλής.

ΠΗΓΗ

Αποζημίωση 15 ευρώ την ημέρα για τις 400 ημέρες κράτησής τους αναγνώρισε το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας στην Ηριάννα και στον Περικλή που είχαν εμπλακεί δικαστικά στη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και τελικώς αθωώθηκαν.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι κρίθηκαν αθώοι το περασμένο καλοκαίρι, και επιδίκασε αποζημίωση σε βάρος του Δημοσίου σύμφωνα με διατάξεις σχετικού νόμου.

Κατά την εκδίκαση της αίτησής τους οι συνήγοροί τους έκαναν λόγο για στιγματισμό και για ακύρωση προσωπικών τους επιλογών λόγω της κράτησης τους.

Η Ηριάννα δεν εργάζεται πια στο διδασκαλείο εκμάθησης νεοελληνικής γλώσσας για αλλοδαπούς, καθώς τη θέση της πήραν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που είχαν περισσότερα μόρια, όσο εκείνη βρισκόταν στην φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι Ηριάννα και Περικλής, που κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, κρίθηκαν αθώοι καθώς τα στοιχεία δεν αποδείκνυαν ανάμειξή τους με παράνομη δράση