Πακιστανοί ξυλοκόπησαν κρεοπώλη στην Θεσσαλονίκη επειδή τους έκανε παρατήρηση


Πακιστανοί ξυλοκόπησαν κρεοπώλη στην Θεσσαλονίκη επειδή τους έκανε παρατήρηση33Πακιστανοί ξυλοκόπησαν κρεοπώλη στην Θεσσαλονίκη επειδή τους έκανε παρατήρηση
ΠΗΓΗ

Θύμα ξυλοδαρμού από Πακιστανούς έπεσε χθες το απόγευμα ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην αγορά Βλάλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο άτυχος άνδρας έκανε το… έγκλημα να ζητήσει από πακιστανούς που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα (και όχι… τερλίκια) να αποχωρήσουν μπροστά από το κατάστημά του.
Εκείνοι τον απείλησαν με αποτέλεσμα ο κρεοπώλης να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλει το περιστατικό. Όταν επέστρεψε στο κατάστημά του ομάδα περίπου είκοσι Πακιστανών του είχε στήσει καρτέρι.

Του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Τη στιγμή της επίθεσης έφτασαν στο σημείο ο αδερφός και ένας φίλος του θύματος και τον γλίτωσαν από τα χέρια των Πακιστανών. Ο κρεοπώλης μετέβη εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας Ζ συνέλαβαν ένα άτομο που αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης από τον παθόντα. Αστυνομικοί της πεζής περιπολίας συνέλαβαν και δεύτερο άτομο, το οποίο αναγνωρίστηκε επίσης ως δράστης.

Μπορεί τα «προσφυγάκια» αυτά να ήταν οι φυσικοί αυτουργοί, αλλά ηθικοί αυτουργοί των απανταχού επιθέσεων είναι οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που τους μάζεψαν στην Ελλάδα! Κι αφού δεν τους «πιάνει ο νόμος», είναι αναγκαίο να καταδικαστούν από τον ελληνικό λαό στις προσεχείς εκλογές!